- 5 Eylül 2015
- 617
- 339
- 23
- 35
Merhaba. Sat: 12 eylül adetime suan 7 gun var. Evde bi test alip yaptim ve sonuc bu. Ikinci cizgi incecik belirdi. Bu ne demek oluyor. Lutfen yardim.
aysecg Hayırlı olsun gerçekten burada insan farklı oluyor bi başka Mutluluk hamile haberi almak kendimden çok sizleri merak ediyorum inşallah isteyen herkese nasip olur :) bana gelince ben bugün 2 hamile arkadaşımla birlikte Bebek şekerlerini hazırlarken hamile olma ihtimalim olduğunu ve bat günümün yarın olduğunu söyleyince benden daha heyecanlı şekilde test yapmamı istediler diğer arkadaşımız aldı hemen yaptım onlar için bi an net bi şekilde tek çizgi çıktı ama onlara gösterirken çok belirgin şekilde ikinci çizgiyi gördük ama sonra kayboldu 3 haftalık olabileceğini söylediler ama emin değilim. İnşallah sabah yapınca net belli olur.
aysecg Hayırlı olsun gerçekten burada insan farklı oluyor bi başka Mutluluk hamile haberi almak kendimden çok sizleri merak ediyorum inşallah isteyen herkese nasip olur :) bana gelince ben bugün 2 hamile arkadaşımla birlikte Bebek şekerlerini hazırlarken hamile olma ihtimalim olduğunu ve bat günümün yarın olduğunu söyleyince benden daha heyecanlı şekilde test yapmamı istediler diğer arkadaşımız aldı hemen yaptım onlar için bi an net bi şekilde tek çizgi çıktı ama onlara gösterirken çok belirgin şekilde ikinci çizgiyi gördük ama sonra kayboldu 3 haftalık olabileceğini söylediler ama emin değilim. İnşallah sabah yapınca net belli olur.
aysecg G Gezginanneadayi89 inşallah kırmızıları görmez de yapabilirsem hemen paylaşırım senden de bekliyorum G Gezginanneadayi89
kızlar bunu yazdığıma inanamıyorum ama HAMİLEYİMMMMM... test sonucum çıktı 48,17 ... ağlamaktan napıcaamı bilmiyorum
Allah im tekrar negatif göstermesin bize insaAllahhhh
Canim cok sevindim sizin adiniza sanki ben hamileymisim gibi heyecan yaptim okurkenRabbim saglikli ve sihhatli sekilde kucagina almayi nasip etsin
YaKizlar az once resim paylasmistim. Ikinci cizgi dahada belirginlesti. Gidip hassas erken gebelik testi aldik bir de normal gebelik testi aldik ikiside negatif(( peki ilk yaptigim neden pozitifti (
Aminn canım inşallah ikinizden de güzel haberler alırız, çok isterim
Sanirim. Peki birde sabah yapayim. Ne zormus bu isler ya. Ilk defa deniyoruz bu ay.Ya
Bozuk muymuş test :/ yarin sabah ilk idrarinla dene bir de istersen
Mrb kızlar. Bugün dayanamayıp Dr. A gittim. 37.günüm halen kana yok gebelik yok. Muayene etti. Olgun yumurta catlamamis olabilir kist e dönüşmüş ama zararlı bir kist deil. 1 hafta içinde adet olursun atılacak dedi. Adet olmazsan gel . Olursan denemeye devam dedi.
merhaba kızlar,bende kırmızıları bekliyorum kafayı yemek üzereyimson adet tarihim agustosun son günlerinden biriydi 27.28.yada 29,hamilelik belirtilerimde var gecen salı kanda baktırdım negatif çıktı,gelsede rahatlasam artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?