Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

aysecg Hayırlı olsun gerçekten burada insan farklı oluyor bi başka Mutluluk hamile haberi almak kendimden çok sizleri merak ediyorum inşallah isteyen herkese nasip olur :) bana gelince ben bugün 2 hamile arkadaşımla birlikte Bebek şekerlerini hazırlarken hamile olma ihtimalim olduğunu ve bat günümün yarın olduğunu söyleyince benden daha heyecanlı şekilde test yapmamı istediler diğer arkadaşımız aldı hemen yaptım onlar için bi an net bi şekilde tek çizgi çıktı ama onlara gösterirken çok belirgin şekilde ikinci çizgiyi gördük ama sonra kayboldu 3 haftalık olabileceğini söylediler ama emin değilim. İnşallah sabah yapınca net belli olur.

ayyy canım inşallah yarınki testinde pozitif çıkar, benim adetten bi gn önce karbeyaz çıkan test, adet günü pozitif çıktı...inşallah senden de gzel haberler alırız yarın, birlikte gün sayarız

Ay hadi bakalım insaAllah . Belki yarin bende test yaparım . İkimizde müjde veririz insaAllah:)

Kizlar az once resim paylasmistim. Ikinci cizgi dahada belirginlesti. Gidip hassas erken gebelik testi aldik bir de normal gebelik testi aldik ikiside negatif (( peki ilk yaptigim neden pozitifti (

Mrb kızlar. Bugün dayanamayıp Dr a gittim. 37. gün oldu henüz adet olmadim. Beta hcg negatif .yumurta catlamamis. Kiste donmus ama zararlı deil. 1 hafta içinde adet olursun. Sık rastlanan bir durum dedi. Stresli bir ay geçmiş olabilir dedi. Evet bnm stresli bi dönemidi eylül ayı. Adet olmazsan haftaya gel söktürücü veriyim. Denemeye devam dedi.

Hımm hayırlısı olsun öyleyse insaAllah kırmızıları gör kurtul da bir daha ki ay müjdeyle gel :)

merhaba kızlar,bende kırmızıları bekliyorum kafayı yemek üzereyim son adet tarihim agustosun son günlerinden biriydi 27.28.yada 29,hamilelik belirtilerimde var gecen salı kanda baktırdım negatif çıktı,gelsede rahatlasam artıkk

Beklemek çok zor .rahatlamak lazim sanırım. Rahat kalabilmek :) bi de becersek :)

psikolojikmidir nedir bilemedim,hamilelik belirtilerimde var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…