Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ben ishal ( özürdilerim ) oldum. Yani bu ayda suya düştü bebek planı. Adet olmadan 1 gün önce yada olduğum gün ishal olurdum. Adet günüm 10.10 bu sefer biraz erken oldu ama napalım

Amin taze annis:) insaAllah çoksagol:) vay be ama dun negatif 1 günde pozitif . Yarin galiba olmassam yine test yapicam ben:)

Canım ben 18. Gün ovule oldum. Dün sabah test negatif çıktı ama akşama doğru feci kasıklarım ve belim ağrıdı. İçime doğdu kesin implante oluyo bebeğim dedim ve sabah pozitif çıktı test. Zaten daha 11 günlük bugün, çok küçük olduğu için değerim de 48 çıktı.. Yani dün testte çıkmayıp bugün çıkması normal gibi. Hergün düzenli test yapmaya devam edin bence siz de..

canım senin demi benimki gibi aynı belirsizlikte çıktı? inşallah hamileyizdir ya..
benim de 2-3 gün sol tarafımda kasık ağrısı oldu, bi ağrıya bu kadar sevineceğimi hiç düşünmezdim.
Nasıl heyecanlı bir bekleyiştir ya gözüme uyku girmiyor..

aynı kuzum dün aynısı sadece testlerin markası farklı ama aynı aynı test olsa atsam bnmkini mi gönderdin dersin o derece aynı . kısmet diyelim

bak benim durum böle
canım sat10 eylüldü 16snda bitti ve biz o gece biter bitmez ben duş aldım ilişkiye girdik . aradan bi gün geçti kahverengi pembemsi akıntı gelmeye başladı 5-6gün kadar sürdü. geçen hafta salı günü kasıkta batma denilen sol kasığıma bıçak batar gibi bişi yaşadım sabah kahvaltı ederken 2-3 saniye kadr sürdü geçti.akşam oldu biz açık outlete bayramlık almaya gittik o akşam yağmur başladı bi mağaza ya girdim bi parfüm sıkmışlar (bnde astım bronşit vb. şey yok) herkez iyi gezio falan birden kötü oldum öksürmeye gözlerimden yaş gelmeye başladı kusacak duruma geldim hemen çıktık dışarı su falan içtim kendime zoraki geldim. sonra o kasık batmaları ertesü gün ara ara devam etti ve bel ağrıları başladı . sabahları ağızda kuruluk . göğsüme su deyince bile acıma yani hassaslık sonra sol kasık ağrısı olmaya başladı ki (ben adetimden önce hiç bir belirtiyaşamam adet günü adetimin oldunu akıntıdan anlarım ztn bu yüzden hep günlük pet kullanırım.ve adetimin ikinci günü kasık ağrılarım başlar)
nasıl ağrı ağlıycam gece uyuyamıorum sanki adet olucam adet oldumun ikinci günü çektiğimin aynısı ama sadece sol kasıkta . eşim acile götüreyim dedi bende aşkm gerek yok gitsek anca bi iğne yapıp savarlar başlarından dedim. ogece öle geçti zar zor uyuduk sabah sol kasıkta ağrım yoktu ama bel ağrım vardı yorgunluk yataktan çıkmama hissi vardı. midem hafif bulanıodu böle böle sol kasık batmaları yine devam etti geçen gece yine yaşadım o fena ağrıyı adetime 8gün kala falan .ağladım durmadan . iki kerede durduk yere ağlama krizine girdim falan. dün test yaptım normal gebelik testi beyaz gölge gibi çizgi çıktı işte . şimdi bugun allaha şükür sol kasık ağrım yok ve batmalarda az şidettli .sabah beyaz akıntım oldu damla leke gibi hani krem olurya onun kıvamına yakın. sarı gibi açık kahverengi akıntım var bide pembemsi akıntım oldu öğle civarı okadr.8ekim bat o tarihi bekliorum ogün testimi tekrarlıycam kırmızı kartı görmezsem
inş . hamileyizdir

Ayy çok şaşkınım şuan, çünkü benim de aynısı oldu, yanıyordum ama çok üşüdüm titredim 1 gün boyunca. Hala da etkisi var, ısınamıyorum. Bakacagım ateşime inşallah belirtisidir :))

bugün bat günüm benim de normalde, ayağımda çorap, üzerimde hırka, üstüne battaniye.. donuyorum resmen... inşallah seninki de beklirtidir canım

canım ovulasyonunu takip ettin mi? geç yumurtladıysan kanda da geç çıkar.. inşallah hamilesindir senin de yüzün güler bugün yarın.

sevindiğinizi söylerken samimiyetinize gerçekten inanıyorum. aylardır ben de inşallah bugün biri güzel haber verir de sevinirim diye açıyodum sayfayı. allah hepinizi benim kadar mutlu eder inşallah

senin de belirtiler olumlu canım, hamilesin gibi geldi bana :) inşallah vakti gelmiştir.
seninle durumumuz aşağı yukarı aynı. Normalde 2. çizgi klonu kar beyaz çıkardı bende, bu defa hayalet gibi de ola görüyorum. :)
benim de; sat: 5 eylüldü
bat: 30 eylül olmalıydı, 3 gün geçti şuan.
Ben de adetimden önce hiç bir belirti yaşamam, allaha şükür hiç bir adet sancısı da çekmem; lavobaya giderim bir bakarım regl olmuşum, o derece.
Sol kasıkta ağrının hamilelik belirtisi olabileceğini ben de doktoruma ağrıyı anlattıktan sonra öğrendim. Neredeyse 2 gün sol kasığım şiddetli şekilde ağrıdı, bıçak saplanıyormuş gibi acı çektim aynı tarif ettiğin şekilde. Ve son bir kaç gündür şiddetli derecede üşüyorum, ateşim yüksek.
Geçen aylara oranla bu ay 2 tane yumurtam istenilen erginliğe ulaştı ve klomen tedavisine başladık, yumurta çatlatma iğnesi vuruldum ve söylenilen günlerde ilişkiyi eksik etmedik. Her şeyi yapmışız gerisi Allahın takdiri bakalım...

inş kuzum ya ben beklemedeim 8ekimi bekliorum bakalım

İmplante ne demek , cahilim bu konuda sanırım biraz hımm benim de galiba bu ay 17. Gün oldu yumurtlama sanırım. Eğer tahminim doğruysa yarin bat. Yarin sabah tekrar denesem mi yani sence yoksa belki olurum diye beklesem mi 1 gün daha

Valla

Valla insan samimiyetle seviniyor ya. Şahsım adına buradaki bekleyenler hamileyim dedikce sanki sıra bana geldi gibi hissedip umut doluyorum :)
Çevremdeki hamilelik haberleri beni bu samimiyetle sevindirmiyor ne yalan soyliim . Sizler in yeri başka a:)

canım benim implante derken bebeğin rahme yerleşmesi demek istemiştim. benim yumurtlamadan sonraki 11. gün pozitif çıktı sonucum. ama kişiden kişiye değişir tabi. bence yapmaya devam et hergün... silik de olsa o ikinci çizgi bir görünsün var ya uçacaksın havalara.. inşallahhhhh

Ah eminim hayali bile yüzümde tebessüme sebep oluyor. :) belli mi olur belki birlikte gun sayarız senle, nasip :))

Merhaba. Sat: 12 eylül adetime suan 7 gun var. Evde bi test alip yaptim ve sonuc bu. Ikinci cizgi incecik belirdi. Bu ne demek oluyor. Lutfen yardim.

Eklentiler

• 1443892384685-1730250761.webp
    8 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba. Sat: 12 eylül adetime suan 7 gun var. Evde bi test alip yaptim ve sonuc bu. Ikinci cizgi incecik belirdi. Bu ne demek oluyor. Lutfen yardim.

ben pozitif olduğunu düşünyorumm, biraz dağılmış ama negatif olsa hiç bişey çıkmazdı. tekrarlamalısın bence testini, şimdiden hayırlı olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…