Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Biraz önce yazdım bunları ama nere gitti bilmiyorum neyse ... benim bel ağrısı ve akıntı çok feci oldu. Önce bir sancı giriyor belime sanki kramp gibi sonra akıntı geliyor. Akıntı çiğ yumurta beyazı gibi. Eğer hamile değilsem belimde kesin ciddi bir sorun var. ..

hayatim akintin cig yumurta beyazi gibiyse sen yumurtluyorsun su anda!

"Yumurtlama döneminde oluşan akıntı gayet normaldir. Akıntının yapısı parlak, renksiz ve sümüksü olur. Tıpkı yumurta beyazı yapısındadır. Akıntı ele alındığında kaygan bir yapıda olduğu fark edilir ve iki parmak arasında uzayan bir yapıdadır"
http://www.akinti.net/yumurtlama-akintisi-kac-gun-surer.html

Tamam da , adetim 12.9. Ve 29 günde bir adet oluyorum. Hesaba göre 25.26 da yumurtlama çıkıyor. Geç mi oluyor o zaman yumurtlama . 21 ve 22.9 da pembe lekelenme oldu ... offf kafam iyice karıştı

Tamam da , adetim 12.9. Ve 29 günde bir adet oluyorum. Hesaba göre 25.26 da yumurtlama çıkıyor. Geç mi oluyor o zaman yumurtlama . 21 ve 22.9 da pembe lekelenme oldu ... offf kafam iyice karıştı

hayatim 18. gunundesin. 15 yerine uc gun kaymis olabilir ovulasyonun.
ovulasyon kiti kullanmis miydin takip icin? yoksa sadece takvim/gun sayma yontemini mi kullandin?
cunku bazi kadinlar bebek denemelerine basladiginda adet donguleri bozulabiliyor. benim mesela adetim ya 28 ya 29 gun surerdi muhakkak. ama uc ay once bebek denemelerine basladigimda 37 gune uzadi. her ayda uc bes oynadi.

bu konuda takvime guvenme. vucudunu dinle. akinti sana gosterecektir yumurtladigin zamani. yok benim gibi bu isten pek haz etmiyorsan ovulasyon kitleri de gayet mantikli.

ben senin yerinde olsam, bu gunleri degerlendirirdim. cunku cig yumurta beyazi akinti sadece ovulasyon doneminde geliyor.

bu arada benim adet dongum boyle uzadiginda cok uzulmustum. ama burda bazi arkadaslar bana senin rahimin kendini hazirliyor, kime boyle olsa hemen gebe kaldi. sen de yakinda kalirsin demislerdi. nitekim ucuncu ayda da bebisim kendini cift cizgiyle gosterdi. allah bize bagislarda, saglikla dogar insallah.

darisi da senin basina olsun :)

O resmi de sil bence kimlik Nr falan var . Bişe falan olmasın!
Nasil peki

Hamile olsan bile bu kadar erken belirtilerin olmaz canim benim adet gunumde kasik sancilarim baslamisti onun disinda iki kez bas donmesi oldu tabi herkeste aynı olmaz ama yumurtlamandan sonra dollenecekte rahim icine oturacakta bu da adet gunun zamanlarinda olacak ve belirterin başlayacak. Kendini bu kadar dinleme canim benim oluruna birak gunun gecince test yaparsin inşallah vardir ins guzel haber alirsin ama yoksada kendini kandirmis ve uzmus olursun. Ben kac aylarimi oyle yedim bitirim

Ahhh ahh.. keşke oluruna birakabilsem. 14 ay oldu hep aynı sonuç hep aynı sonuç . Eldende bir şey gelmiyor beklemekten başka. .. bende psikoloji falan kalmadı. Hele o lekelenmeyi gördüğümde işten çıkıp hemen doktora koştum. Her wc ye gitmemde hemen akıntı kontrolü yapıyorum. Ne kadar bundan sonra takmayacam desemde, otomatik olarak kendimi belirti takibinde buluyorum.

Çok görmüyorum canım benim 18 ay kadar olmadi hic bi sorun yokken ne doktorlara gittim neler neler yaşadım meger tüplerim tikaliymis mayis sonu rahim filmim cekildi hemen ayni ay hamile kaldım malesef dusukle sonuclandi 6 haftalikken düştü. Simdi bu 3. Ay tekrar deniyoruz bekliyorum bende ama bu sefer daha stressiz cunku allahin isine karisilmasmiz zamani gelince olurmus istedimde israrla noldu kaybettim hemde cok fena sancilar çekerek. Sabredip beklemek gerek biliyorum zamani var

Gunaydinn
5 gunum kaldı. Sol yumurtalıkta agrım var sadece. Surekli degil arada oluyor. Belirgin bi sekilde sol taraf agriyor. Daha once hic olmamisti

günaydın arkdaşlar
uzun zamandır takip ediyorum ama hiç yazmamıştım
benim de 3 gün kaldı, bat 3 ekim
dün kan testi yaptırdım negatif cıktı, benim de sizler gibi sol kasığımda batmalar var
hayırlısı bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…