• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Merhaba,
31 Ağustosta 8 haftalık bebeğim 6 haftada kaldığı ve kalbi atmadığı için kürtaj oldum. Dr um 10 haftadan küçük olduğu için korunmama gerek görmedi, bu ay yumurtlama olduğunu düşünmüyorum ya da olduysa da ben anlamadım. Sormak istediğim 2-3 gündür normal regl belirtilerim vardı ama birde tuhaf bir akıntı eklendi, topak gibi jöle ya da sümük kıvamında beyaz hafif sarı ama kokusuz bir akıntı geliyor. Ağrı, yanma, vs. hiçbir sorun yok. Sadece regl heran başlayacak gibi bel ağrım var ve ara sıra kasık batması... Bazı topiklerde hamilelik belirtisi olarak yazmış bir çok kişi internette de çok sayfa var gebelik belirtisi diye ama kürtaj sonrasında regl olmadan böyle bir şey olur mu bilemedim. Son Hamileliğimin çok çok başlarınsa sarı beyaz bir akıntım oluyordu benimde ama bu şekilde sümüksü değil. Regl öncesinde de olmazdı bende hiç böyle hem umutlanıyorum hem kendime kızıyorum stres yapıyorum diye :(

Gunaydinn :KK33:
5 gunum kaldı. Sol yumurtalıkta agrım var sadece. Surekli degil arada oluyor. Belirgin bi sekilde sol taraf agriyor. Daha once hic olmamisti

bende de var sol tarafımda ara ara batma ve ağrı benim 7 gün var daha hayırlısı bugün testlerin bolluğunun gazabından bi test yaptım :D ama hiç bişi cıkmadı haliyle

Merhaba,
31 Ağustosta 8 haftalık bebeğim 6 haftada kaldığı ve kalbi atmadığı için kürtaj oldum. Dr um 10 haftadan küçük olduğu için korunmama gerek görmedi, bu ay yumurtlama olduğunu düşünmüyorum ya da olduysa da ben anlamadım. Sormak istediğim 2-3 gündür normal regl belirtilerim vardı ama birde tuhaf bir akıntı eklendi, topak gibi jöle ya da sümük kıvamında beyaz hafif sarı ama kokusuz bir akıntı geliyor. Ağrı, yanma, vs. hiçbir sorun yok. Sadece regl heran başlayacak gibi bel ağrım var ve ara sıra kasık batması... Bazı topiklerde hamilelik belirtisi olarak yazmış bir çok kişi internette de çok sayfa var gebelik belirtisi diye ama kürtaj sonrasında regl olmadan böyle bir şey olur mu bilemedim. Son Hamileliğimin çok çok başlarınsa sarı beyaz bir akıntım oluyordu benimde ama bu şekilde sümüksü değil. Regl öncesinde de olmazdı bende hiç böyle hem umutlanıyorum hem kendime kızıyorum stres yapıyorum diye :KK43:

neden 6. haftada kalmış canım , geç döllenmeden dolayı kucuk olmasın

neden 6. haftada kalmış canım , geç döllenmeden dolayı kucuk olmasın
Yok canım gelişmedi galiba neden bulamadılar, kan sulandırıcı iğne de kullanmıştım bu sefer ama kalbi atmadı attıysa da biz yakalayamadık, BHCG değeride 6+0 da kalmıştı zaten ultrasonda da 6+0 ile uyumluydu 5+5'te gitmiştim herşey yolundaydı kese vs. 1 hafta sonra gittiğimde yine aynıydı gelişmemiş, 1 hafta daha bekledik geç döllenme diye ama olmadı işte nasip...

Yok canım gelişmedi galiba neden bulamadılar, kan sulandırıcı iğne de kullanmıştım bu sefer ama kalbi atmadı attıysa da biz yakalayamadık, BHCG değeride 6+0 da kalmıştı zaten ultrasonda da 6+0 ile uyumluydu 5+5'te gitmiştim herşey yolundaydı kese vs. 1 hafta sonra gittiğimde yine aynıydı gelişmemiş, 1 hafta daha bekledik geç döllenme diye ama olmadı işte nasip...

Geçmiş olsun canım :KK43: inşallah hamilesindir şimdi allah en yakın zamanda yüzünü güldürsün

merhaba kızlar!:KK54: ne zamandır takip ediyordum bende yazmak istedim.
beklenen adet tarihim yarın.
ben de dayanamadım dün sabah koştura koştura test alıp evde uyguladım.
maalesef negatif çıktı.:KK35:
fazla ümidim kalmadı ama regli görmedikçe de "neden olmasın" diye beklemeye devam ediyorum.
ilk denememizdi fakat şimdiden zorladı beni bu bekleyiş...:(
Allah aylardır senelerdir bebek için beklentide olan arkadaşlara sabır güç kuvvet versin.

merhaba kızlar!:KK54: ne zamandır takip ediyordum bende yazmak istedim.
beklenen adet tarihim yarın.
ben de dayanamadım dün sabah koştura koştura test alıp evde uyguladım.
maalesef negatif çıktı.:KK35:
fazla ümidim kalmadı ama regli görmedikçe de "neden olmasın" diye beklemeye devam ediyorum.
ilk denememizdi fakat şimdiden zorladı beni bu bekleyiş...:KK43:
Allah aylardır senelerdir bebek için beklentide olan arkadaşlara sabır güç kuvvet versin.

Aynı ben :) Benimde daha var adetime ama bende dün yaptım negatif çıktı canım :( peki hiç belirti var mı sende?

Aynı ben :) Benimde daha var adetime ama bende dün yaptım negatif çıktı canım :KK43: peki hiç belirti var mı sende?

bu hafta başında daha önce olmayan mide yanmaları bulanmaları oldu akşam saatlerinde... (galiba psikolojik:( ) fakat dün pembemsi lekeli bir akıntım oldu... ama bu net olarak negatif çıkan test beni bitirdi görünce ağlamama engel olamadım.
adet belirtim de yok aslında ne göğüslerim şişti ne de karnım ağrıdı ama regl olucam diye korkuyorum hiç böyle bir şey yaşamamıştım daha önce :)

bu hafta başında daha önce olmayan mide yanmaları bulanmaları oldu akşam saatlerinde... (galiba psikolojik:KK43: ) fakat dün pembemsi lekeli bir akıntım oldu... ama bu net olarak negatif çıkan test beni bitirdi görünce ağlamama engel olamadım.
adet belirtim de yok aslında ne göğüslerim şişti ne de karnım ağrıdı ama regl olucam diye korkuyorum hiç böyle bir şey yaşamamıştım daha önce :)

Evet maalesef benimde göğüslerimde hasssasiyet falan yok pek umudumda yok bu ay önümüzdeki ay artık olmassa da üzülme canım

günaydın arkdaşlar
uzun zamandır takip ediyorum ama hiç yazmamıştım
benim de 3 gün kaldı, bat 3 ekim
dün kan testi yaptırdım negatif cıktı, benim de sizler gibi sol kasığımda batmalar var
hayırlısı bakalım :)
Bekleyenler arasina hosgeldin canim :KK19:
Benimde 5 gun kaldi. Ortak nokta buldum diye sevindim bende. Neden olur ki bu agri. Bekleyelim bakalim :KK16:

arkadaşlar benim adetim normalde düzensizdir. ilk defa geçen ay tam vaktinde oldum. yani 23 temmuz- 23 ağustos. bugün 30 eylül ,hala hasta olmadım. 16 eylül de kan testi yaptırmıştım. 0,10 çıkmıştı. 2 gün önce de idrar testi yaptım ama tek çizgiydi. ne düşünmem lazım bilmiyorum. tekrar kan testi verip hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum. bir fikriniz var mı?

arkadaşlar benim adetim normalde düzensizdir. ilk defa geçen ay tam vaktinde oldum. yani 23 temmuz- 23 ağustos. bugün 30 eylül ,hala hasta olmadım. 16 eylül de kan testi yaptırmıştım. 0,10 çıkmıştı. 2 gün önce de idrar testi yaptım ama tek çizgiydi. ne düşünmem lazım bilmiyorum. tekrar kan testi verip hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum. bir fikriniz var mı?

Normalde kaç gün gecikiyor adetin ?

Back
X