Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Normalde kaç gün gecikiyor adetin ?
en geç 1 haftaya kadar oluyordum. yani 4 5 gün falan genelde. karnım falan ağrır en az 2 gün sonra adet olurum. ağrım yok. göğüslerim şiş ve hassas. o kadar istiyorum ki sanırım hep iyi birşeyler bulmaya çalışıyorum galiba.

Hepimiz öyleyiz be canım uykumuz gelse esnesek acaba hamilemiyiz diye düşünüyoruz napalım umut dünyası
ben senin yerinde olsam bir kaç gün daha beklerim sonra yine test yaparım

Hepimiz öyleyiz be canım uykumuz gelse esnesek acaba hamilemiyiz diye düşünüyoruz napalım umut dünyası
ben senin yerinde olsam bir kaç gün daha beklerim sonra yine test yaparım
çok teşekkür ederim ilgilendiğin içinnn :) bekleyeyim bakalım biraz daha

arkadaşlar bende belirtilerden iyice paronayak olmuş durumdayım:)
adete 2 gün var yarında kadın doğumcudan randevum var bakalım hayırlısı,az önce buzdalabimi sildim eğildim kalktım tabi bi baş dönmesi gözlerim kararıyordu ufff 2 gün geçse de ak mı kara mı görsem gerçi yarın alttan ultrasonla gözükür galiba bebiş varsa..

Insallah vardir canim
Bende senden 1 gun sonra gidicem muayene olcam. Haberlesiriz artik

Aynen bende demin lavaboya gittim acaba hamile miyim diyorum bugün sık gittim bide kendi kendime gülüyorum da
Koptum suan aynisini bende bu sabah dusundum. Hic bu kadar gitmezdim nolduki acabası, kesin bisey var kesin diye diye iyice kırdım. Fazla mi taktik ne

1.5 yıldır bebiş istiyorum ne midem bulandı ne kasığım ağrıdı hep göğsüm hassaslaşırdı bu seferde göğüs de bişey yok bakalım bu sefer de bişey çıkmıcak mı

ayyy inşallah keşkeee canım ya,arkadaş da normal demiş ama 2 gün var adete yarın öbür gün nasıl olcak bakayım
evet normal hayatim, ben bi ara ates takibi yaptim ayni boyle yuksek atesi gorup heyecanlanip.
ne yazik ki iki gun daha beklemen gerek. :) ben BAT'a iki gun kala test yaptim gayet bembeyaz bir sekilde negatif cikti. sonra umidi kesip artik reglimi beklemeye baslamistim. hatta altimda ped bir gun gezdim. baktim gelmiyor, BAT in ertesi gunu bir daha test yaptim, silik ikinci cizgiyi gordum! o yuzden simdi cok da umitlenme, cok da umitsizlige kapilma. ne olacagini bir tek allah bilir. iki gun daha bekle, testini yap. insallah gebesindir, ama degilsen de allah buyuk. oteki ayi bekle :)

aynen canım Allah büyük Rabbim sağlıklı gebelikler yaşatsın hepimize önemli olan o ,yarın randevum var alttan muayene olcam büyük ihtimal çıkar herelde hamileysem öğrenmiş olucam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…