- 19 Nisan 2015
- 1.560
- 3.359
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TEST YAPTIN MI CANNIM ?benm de 33 günüm ne adet belirtisi ne gebelik
2 defa yaptım negatif 35. gun geçsin bidaha yapıcam
Genelde adetlerin gecikir mi peki ben mesela pko olduğum için gecikir bazen
ben bugünde olmadım.4 gün geçti ama sabah bi uyandım kocaman bi sivilce tıpkı adet olacağım zamanlarda olduğu gibiama kırmızıyı görmeden umudu kesmiyoruz. :)
yok benm bi problemım yok cok şükür 28 - 29 gunde bir oluyordum .
inşallah canım ya daha fazla beklemeden hamile kalırız inşallahHadi kızlar gelsin müjdeli haberlerrrr![]()
ben 26.09 yaptım ama negatif malesef spirali geçen ay çıkarttım sanırım ondan dolayı bigecikme yaşıyorum düzenimi bozu galiba.ilk çocuğumd 2 gün geçmişti kan verdim direk hamile olduğumu öğrenmiştim. böyle beklemek zormuş çok ara verdim bide kızım 9 yaşında şimdi :)Senin test ne çıktı canım
Oooooo eeee kan verdin miCanim benim 15 gun gecikti :)
Allah bağışlasın kızını ne güzel 1 tane evladın varben 26.09 yaptım ama negatif malesef spirali geçen ay çıkarttım sanırım ondan dolayı bigecikme yaşıyorum düzenimi bozu galiba.ilk çocuğumd 2 gün geçmişti kan verdim direk hamile olduğumu öğrenmiştim. böyle beklemek zormuş çok ara verdim bide kızım 9 yaşında şimdi :)
Son 6 gun. Kasıklarımda agri var nedenini bilmiyorum. Bence birsey olcagi yokta yinede supheler![]()
Olmasini istiyorum ama bi rahatsizligim var ve ilacimi hamilelikte vs kullanmam zararli. O yuzden Moralim cok bozuk. Birazdan eczaneden hamilelikte kullanilan burun spreyinden alcam insallah iyi gelirde hapi birakabilirim. Iste o zaman adetim gecikirse sevinebilirimNeden olmasın ki canım belki vardır
Olmasini istiyorum ama bi rahatsizligim var ve ilacimi hamilelikte vs kullanmam zararli. O yuzden Moralim cok bozuk. Birazdan eczaneden hamilelikte kullanilan burun spreyinden alcam insallah iyi gelirde hapi birakabilirim. Iste o zaman adetim gecikirse sevinebilirim![]()
Gecmis olsun canimrahatsızlık nedir ? bende burun spreyi bağımlısıyım maalesef![]()
Ay bana da söyle bana da söyleGecmis olsun canimHic gecmeyen alerjik rinit. Devamli hergun antihistaminik kullanmam gerekiyor. Bu spreyide dr dan ogrendim bakalim ise yararsa moral olcak bana. Burnuna sıkıyosun bi tabaka olusturuyor ve sikayetleri ortadan kaldiriyormus. Hem hamilelikte hem emzirmede kullanilabilir o yuzden umarim iyi gelir
Oyle belirtiler yasiyorum ki bana kalirsa hamileyim sonra bir karin agrisi aha diyorum kesin adet oldum :) siyirdim iyice. Tabiki umut kesilmezde insan işe dusjnmeden edemiyor ve ben ki cok negatif biriyimdir herzaman :)