• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

bilgilendirme için teşekkür ederim miranda_1986 miranda_1986 , biz de bebek için bu ay karar verdik , genel kontrole gitmiştim
tam 16. gunumdu bir kaç tane yumurtam oldugunu birtanesi olda 1.8 mm oldugunu yumurtlamam geçmediyse eger bu ay da şansım olabilecegini söylemişti .bu yuzden biraz ümitlenmiştim. o tarihten sonra korunmayı bıraktık .
beki bu ay için biraz geç kalmış olabilirim. eger yoksa bi an önce adet olup yeni çalışmalara başlmak için heyecanlıyım .
beklemek cok zor :110::KK17::mad:

En Büyük KK

1 ekimde doktor randevumuz var eşimle bende ünlü kadın doğumcudan randevu aldım inş derdimize derman bulacaktır ,1,5yıldır hiç hamile kalamadım bu ay idrar enfeksiyonu geçirdim olmaz tutmaz gibi içimden geçirdim ama ara ara belim ağrıyor Karnım ağrıyor yinede ümitleniyorum 2 ekim adet tarihim 1 ekimde de randevu var doktor alttan muayene edince hamilesin dese dilim tutulur heralde sevinçten.

bilgilendirme için teşekkür ederim miranda_1986 miranda_1986 , biz de bebek için bu ay karar verdik , genel kontrole gitmiştim
tam 16. gunumdu bir kaç tane yumurtam oldugunu birtanesi olda 1.8 mm oldugunu yumurtlamam geçmediyse eger bu ay da şansım olabilecegini söylemişti .bu yuzden biraz ümitlenmiştim. o tarihten sonra korunmayı bıraktık .
beki bu ay için biraz geç kalmış olabilirim. eger yoksa bi an önce adet olup yeni çalışmalara başlmak için heyecanlıyım .
beklemek cok zor :110::KK17::mad:

En Büyük KK
Evet hayatım beklemek çok zor. Bende ilk iki ay çok zorlandım doğrusu. Zaten bir de sabırsız bir yapım var. Ama araştırdıkca öğrendim. Misal aslında yumurta her ay muhakkak dollenirmis. Ama asıl gebeliğe rahime tutunca başlıyor. O zaman hcg denen hormon üremeye başlıyor. Ama ilk 13 haftaya kadar eğer bebekde sakatlık varsa rahim bebeği atıyor bu yüzden ilk üç ay düşük riski var. Bazen bu düşük ilk 6 haftada oluyor yani bebeğin kesesi oluşmadan. Eğer bu süreç içerisinde idrar testi pozitif sonuç verir sonradan negatife dönerse kimyasal gebelik deniyor buna. Tabi birde 4 haftaya kadar düşen fertilize olmuş yumurtalar var ki o da hiç tutunamadigi için aslında gebelik oluşmuyor. Biz korunmadigimiz her ay bunu yaşıyoruz. Sonra bir ay geliyor, mucize oluyor ve bebek tutunuyor :)))
İnşallah sen de çok beklemezsin. Ama kendine muhakkak mesgale bul. Çünkü stres gebe kalmayı çok engelliyor!!

WoW yine senden ve bu siteden birçok şey öğrendim miranda_1986 miranda_1986 çok teşekkür ederim. Bebeğini allahın izniyle kucağına alırsın inşallah. Ilk ayda gebe kalmak o zaman çok büyük bir mucize diyebilidiyebiliyorum
Evet şekerim count down to pregnancy diye bir websitesi var. Orda ilk ayda istatistik olarak bana yüzde on şans vermişti :)

Merhabalar. Aranız à yeni katıldım. Ben 20.gün temiz kalıp adet oluyorum.geçen ayki adetim bittikten 1 hafta sonra 1 gün kanama 3 gün leke gördüm. Çok stresli bir dönemdi sanırım ondan oldu.daha sonrasında korunma dik.ve normal adet tarihim 4 gün geçti test yaptım fakat bsy çıkmadı. Göğüsle rimde ağrı fln yok.ama kasiklarim sis adet olcak gibiyim.hatta bi kaç gün önce adet olcak gibi ağrım oldu ama bsy yok.sadece sürekli akıntımmm var adet oldum diye wc koşuyorum. Yorum yaparsanız çok sevinirim.

bir dahaki aya benimki inşallah canım.
kendimizi uzmek yoook, adet oldugumuz icin de seviniyoruz. cunku biliyoruz ki ureme sitemimiz calisiyor ve eger calismasaydi, yani adet olamasaydik cooook daha uzun sureler beklemek zorunda kalcaktik.

bu maca olmadi, bir ay sonrakine bir gol :)) zaten tek de lazim olan o degil mi?

Benimde adetime 7 gün var 12 gun onceden kasiklarim ağrıyor belim ağrıyor. Karnimda midemde şişlik var hamilelik olabilir mi
Ateşim normal goguslerimde biraz şişlik ve ağrı var benim gibi hamilelik sayan var mi suan. Önceden adet olmadan 2 3 gün önceden ağrırdı bu ay baya önce ağrım oldu.

Benimde adetime 7 gün var 6 7 gun onceden kasiklarim ağrıyor belim ağrıyor. Karnimda midemde şişlik var hamilelik olabilir mi
Ateşim normal goguslerimde biraz şişlik ve ağrı var benim gibi hamilelik sayan var mi suan.

ben de gebe değilim ama adet günü gelmeden , tüm belirtiler biraz psikolojik mi bat gününü bekle bence canım , sonra hayal kırıklıgı yaşamak kötü oluyor :(

kızlar bide burdan soruyum size. geçen ay spiralimi çıkarttım bu ay bat 25.09 du ama hala tık yok.
reglim çok düzenli olurdu, hep bir kaç gün önce olurdu ama hala tık yok. tabi ki test yaptım ama malesef negatif.
sanırım spirali çıkarmanın etkisiylemi reglim şaşırdı , yoksa bu testler mi yanlış :)
lütfen yardımmm..

Bu da benim malummmm sonum. Bat bugün
Canım bu mesajdan sonra yazdın mi bisiler bilmiyorum ama coktandir girmiyordum son bir haftanin mesajlarina bakıyordum. Kaybetmeden yazayim dedim. Ben ikinci cizgiyi ssilikde olsa baya baya görüyorum kuzum ins hamilesindir:)

7 ekim bat... rabbim artik bekleyislerimizi vuslata erdirsin. Benimle ayni zman adet olacak hanımlar nerdesiniz :)

Back
X