- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
hayatim yurt disindayim ya ben yedi saat gerideyim, yeni kalktim. yemin ediyorum ki sana kahvalti yaptik esimle, icimden dedim ki sunu bitirsemde baksam vorones acaba guzel bi haber verir mi bize diye. o niyetle girdim. salak kadinlar klubu bana bildirim de vermemis, bir saattir hangi topikti bu diye onu ariyorum.Kızzz nerelerdesin. Herkes bana hamıssın dio .sen de dedin. Ay . Çok salakça mutluyum guluom deli deli. . Yarın gene yapım. Gelmedi şimdiye kirmizilar. İnşallah da gelmez
aa bi geldim, cift cizgi! gul tabi, bebeginle ilk gunun bugun! kizzz bizimkiler dorder gun arayla dogcaklaaar. ayy cok sevindim, yoldas olcaz birbirimizeeee! :)))
hayatim sansin varsa dijital hamilelik testlerinden al. biraz pahali oluyorlar ama bir kereligine bisi olmaz. benimde ilk cizgiler cok silikti o yuzden sadece dijital teste inanabilmistim. atiyorum sana resimlerini.
bir de ikinci resmimi atiyorum. orda silik cizgiyi carsamba sabahi yaptim yani battan iki gun sonra. daha koyu olani da cuma gunu yaptim yani battan dort gun sonra. anca anca koyulasiyor.