• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bilmiyorumki işte kullanan arkadaşlarım var iyi geliyo dediler.eşimde kullanmamı istemiyor gebelik oluşur anlamazsın onuda söker diyo aslında mantıklı

Ben varya o kadar çok turşu ve mısır yedimki sanki aşeriyorum.mesala pişmiş et görmeye tahammül edemiyorum psikoloji işte düşün neler yaptıyor insana

Ben varya o kadar çok turşu ve mısır yedimki sanki aşeriyorum.mesala pişmiş et görmeye tahammül edemiyorum psikoloji işte düşün neler yaptıyor insana
Bu da benim malummmm sonum. Bat bugün

Eklentiler

• 2015-09-26 11.44.17.webp
    2015-09-26 11.44.17.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 72
Sen de iliski sonrasi agri oldu mu

İlişki sonrası mi bilmiyorum ama 13. Gunumde karnıma iğneler batıyordu. 17. Günde de sol kasigimda dayanılmaz bir şancı ve gerginlik vardı :/ 1 hafta kaldı şuan hafif kasım ağrılarım var. Adet olcam ama kesin. Bu ay da bitti artik umutlarım. Göğüslerimde tik yok :( başka bi belirti de kalmadı sanırım.

Hakkaten açınca bende sanki gördüm cook silik bi sekilde ama bu da psikolojik sanırım hi. Ay psikopata bağladık iyice :)
Bu da şimdiki hali kızlar . Test bozuktür ya . Ben de bize oyunlarrrr

Eklentiler

• 2015-09-26 12.29.26.webp
    2015-09-26 12.29.26.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 62
Selamun Aleykum kızlar. Kurban Bayramınız mübarek olsun. Bu ay çok müjdeli haberler var maşallah Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Bizler de hayirli anneler oluruz inşaellah.
Geçen ay bir çok belirti yaşamama rağmen hayız gördüm gecikme bile olmadı. Bu ay da söz verdim hiç hamilelik belirtileriyle ilgilenmedim. Ve hiç de belirti yaşamadım. Hayatımı normal olarak yaşamaya devam ettim. Şimdi bat 28 ve ne regl ne de hamilelik belirtisi var. 3 ay once dusuk yaptim. Bugün 11. Ayimiz.eşime yildonumumuzde güzel bir haber vermek istiyorum. Rabbim bize de hayırlı evlatlar nasip etsin. Amin

Bu da şimdiki hali kızlar . Test bozuktür ya . Ben de bize oyunlarrrr

Ben görüyorum orda silik bir çizgi var . Ayyyyy inşallah hamilesinnnn. Ama emin olmak için yarın sabah bir test daha yap . Böyle bir şeyi resim olarak görmek bile insanı heycanlandiriyor. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah . Aminnnn . :21:

Ay inşallah arkadaşlar da öyle dedi.. bunda nasıl gördünüz hiç anlamadım. Ben . Sonra biraz dahà belirgin oldu da. Hala içim içimi yiyor. İnanamiyorum. Yarını bekliyorum bakalım
hehe görurum ben bebegımı ogrendıgımden kalp atısına kadar test msnyagı olmustum bunda cızgı var ve hamıssın sennn :) kan testı yaptır pazartesı

hehe görurum ben bebegımı ogrendıgımden kalp atısına kadar test msnyagı olmustum bunda cızgı var ve hamıssın sennn :) kan testı yaptır pazartesı
AY canım yaaa. Çok tatlısın. Valla iyi görünüyonuz. É böyle çıkıp da herkes hamis mi çıkıo ki. Oy allam yaaa. İnşallah hamileyimdir. Rabbim duy sesimi

AY canım yaaa. Çok tatlısın. Valla iyi görünüyonuz. É böyle çıkıp da herkes hamis mi çıkıo ki. Oy allam yaaa. İnşallah hamileyimdir. Rabbim duy sesimi
yanı çok erken tabı kı ama bı gebelık var ınsallah tutunur da devam eder cnm benım

vorones vorones kusummmmm bence sen kesin hamilesin!!

sabah ilk idrarinla tekrar yap bence koyulasacak. benim bat in ertesi gunu bundan birazcik daha koyuydu. oleeeeyyyy bebeklerimiz bir geleceeeeeeeek :))
Kızzz nerelerdesin. Herkes bana hamıssın dio .sen de dedin. Ay . Çok salakça mutluyum guluom deli deli. . Yarın gene yapım. Gelmedi şimdiye kirmizilar. İnşallah da gelmez

Back
X