- 24 Ağustos 2015
- 192
- 69
- 18
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu da benim malummmm sonum. Bat bugünBen varya o kadar çok turşu ve mısır yedimki sanki aşeriyorum.mesala pişmiş et görmeye tahammül edemiyorum psikoloji işte düşün neler yaptıyor insana
Canimm ben silik çizgi gordummm yanlış mı görüyorum yoksaaaaaBu da benim malummmm sonum. Bat bugün
Sen de iliski sonrasi agri oldu mu
Bu da benim malummmm sonum. Bat bugün
Bu da şimdiki hali kızlar . Test bozuktür ya . Ben de bize oyunlarrrrHakkaten açınca bende sanki gördüm cook silik bi sekilde ama bu da psikolojik sanırım hi. Ay psikopata bağladık iyice :)
Bu da şimdiki hali kızlar . Test bozuktür ya . Ben de bize oyunlarrrr
bunda çizgi varBu da benim malummmm sonum. Bat bugün
Ay inşallah arkadaşlar da öyle dedi.. bunda nasıl gördünüz hiç anlamadım. Ben . Sonra biraz dahà belirgin oldu da. Hala içim içimi yiyor. İnanamiyorum. Yarını bekliyorum bakalımbunda çizgi var
hehe görurum ben bebegımı ogrendıgımden kalp atısına kadar test msnyagı olmustum bunda cızgı var ve hamıssın sennn :) kan testı yaptır pazartesıAy inşallah arkadaşlar da öyle dedi.. bunda nasıl gördünüz hiç anlamadım. Ben . Sonra biraz dahà belirgin oldu da. Hala içim içimi yiyor. İnanamiyorum. Yarını bekliyorum bakalım
AY canım yaaa. Çok tatlısın. Valla iyi görünüyonuz. É böyle çıkıp da herkes hamis mi çıkıo ki. Oy allam yaaa. İnşallah hamileyimdir. Rabbim duy sesimihehe görurum ben bebegımı ogrendıgımden kalp atısına kadar test msnyagı olmustum bunda cızgı var ve hamıssın sennn :) kan testı yaptır pazartesı
yanı çok erken tabı kı ama bı gebelık var ınsallah tutunur da devam eder cnm benımAY canım yaaa. Çok tatlısın. Valla iyi görünüyonuz. É böyle çıkıp da herkes hamis mi çıkıo ki. Oy allam yaaa. İnşallah hamileyimdir. Rabbim duy sesimi
AY canım yaaa. Çok tatlısın. Valla iyi görünüyonuz. É böyle çıkıp da herkes hamis mi çıkıo ki. Oy allam yaaa. İnşallah hamileyimdir. Rabbim duy sesimi
Bu da şimdiki hali kızlar . Test bozuktür ya . Ben de bize oyunlarrrr
Kızzz nerelerdesin. Herkes bana hamıssın dio .sen de dedin. Ay . Çok salakça mutluyum guluom deli deli. . Yarın gene yapım. Gelmedi şimdiye kirmizilar. İnşallah da gelmezvorones kusummmmm bence sen kesin hamilesin!!
sabah ilk idrarinla tekrar yap bence koyulasacak. benim bat in ertesi gunu bundan birazcik daha koyuydu. oleeeeyyyy bebeklerimiz bir geleceeeeeeeek :))