• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Daha çok erkenmis hayatım. Belirtilerin psikolojik.
4 gün önce ovulasyon olmuşsun. Yumurtan fertelize olmuştur ama hala tuptedir. En az 5 gün sonra rahmine inecek. Eğer fertilize olan yumurta sağlıklı ise rahmine tutunacak. İşte yerlesmeden sonra yeni hormonlar üremeye başlayacak ki ilk 3-4 gün onlar bile hissedilemeyecek kadar az. Yani asıl belirtiler bat civarı başlıyor. Ben battan bir gün önce uyku hali hissettim. O da normalde yattigimdan 1 saat önce uyudum. O kadarcık. Kasık ağrılarım da battan bir gün önce çok azdı. Hatta regli olucam sandım ped taktım. Şimdi bu hafta başlıyor göğüs hassasiyeti, yorgunluk ve kasık ağrıları. Sanırım haftaya da mide bulantısı başlıcak.

Şimdilik kendini sakın sıkma. Stressiz olman çok önemli. Ancak o zaman tutar bebek. :)) inşallah bu son bat beklemen olur. Öbür aya bebeğinin büyümesini beklersin :)

BAT'in yarindi degil mi ? voronescim adet olursan da sakin uzulme. ya adet olamasaydin? dusunsene o zaman ne kadar kotu olurdu! bir suru hormon tedavisinden gecmek durumunda kalirdin.. bu sefer de duzenli adet goren kadinlara ne kadar sanslisiniz da haberiniz yok derdin.
simdi oyle demek zorunda degilsin, cunku sen sanslisin. ureme organlarin calisiyor. uzme kendini, tipta herseyin caresi var. olmadi tup bebek var. nasip oldugunda gelecek bebegin.
Evet bat bugün . Gelen yok şimdilik. Valla ilk defa böyle oluyor . Klomen kullanmıştim. O geciktircek galiba . İnşallah tüp bebek é kalmaz isim. Ya da adet göremeyen bi hale gelmem :( :( :(

Daha çok erkenmis hayatım. Belirtilerin psikolojik.
4 gün önce ovulasyon olmuşsun. Yumurtan fertelize olmuştur ama hala tuptedir. En az 5 gün sonra rahmine inecek. Eğer fertilize olan yumurta sağlıklı ise rahmine tutunacak. İşte yerlesmeden sonra yeni hormonlar üremeye başlayacak ki ilk 3-4 gün onlar bile hissedilemeyecek kadar az. Yani asıl belirtiler bat civarı başlıyor. Ben battan bir gün önce uyku hali hissettim. O da normalde yattigimdan 1 saat önce uyudum. O kadarcık. Kasık ağrılarım da battan bir gün önce çok azdı. Hatta regli olucam sandım ped taktım. Şimdi bu hafta başlıyor göğüs hassasiyeti, yorgunluk ve kasık ağrıları. Sanırım haftaya da mide bulantısı başlıcak.

Şimdilik kendini sakın sıkma. Stressiz olman çok önemli. Ancak o zaman tutar bebek. :)) inşallah bu son bat beklemen olur. Öbür aya bebeğinin büyümesini beklersin :)
Haklısın. Lekelenme falanda olunca insan umutlaniyor işte :(

Evet bat bugün . Gelen yok şimdilik. Valla ilk defa böyle oluyor . Klomen kullanmıştim. O geciktircek galiba . İnşallah tüp bebek é kalmaz isim. Ya da adet göremeyen bi hale gelmem :KK43: :KK43: :KK43:
Gebesindir ki sen. :) Sabah test yaptin mi?

Bu arada testini muhakkak ilk idrarınla yap. Ben BATin ertesi günü hem Sabah hem akşam yaptım. Sabah yaptığım daha belirgindi. Akşam ki nerdeyse yok gibiydi

Gebesindir ki sen. :) Sabah test yaptin mi?

Bu arada testini muhakkak ilk idrarınla yap. Ben BATin ertesi günü hem Sabah hem akşam yaptım. Sabah yaptığım daha belirgindi. Akşam ki nerdeyse yok gibiydi
Kız yok değilimdir. Bu bat ı her zaman 2 gün önce oluyordum ona göre hesaplamistim. Yarın da olmasam gene gebelikten suphelenmem :( :( sabah test yapsam mı ki. Bugün yapmadım.

Kız yok değilimdir. Bu bat ı her zaman 2 gün önce oluyordum ona göre hesaplamistim. Yarın da olmasam gene gebelikten suphelenmem :KK43: :KK43: sabah test yapsam mı ki. Bugün yapmadım.
Bence yap, yarın varsa çıkar artık. Sen ovulasyon gününü biliyor musun? Ben hep tam 14 gün sonra adet oldum Ovulasyondan. Ovu günüm oynayabiliyordu ama.

e 12 sinden hesaplasak 12+14= 26. senin bence bat yarin. yarin da cikar ama ya, sabahtan yapabilirsn bence testini. :) hadi yetis banaaa! bebislerimiz birlikte dogsunnn :))
Doğru . O günü saymayinca bugün oluyordu. . Gelir yarın o vakit. Benim son 2 3 aydır . Tahmininde 2 gün önce leke ile gösterirdi kendini ondan 24 25 ı die dedim di.. bu ay olmadı. .bakalim. Ay hamis olsam ne sevinirim. Seninle beraber doğururuz

Merhaba hanimlar.Bayraminiz kutlu olsun❤️Size bir sorum olacakdi.Ben hamilelik belitileri yasiyordum.Hemen-hemen burun belirtileri yawadim.Regl olacagim gun kahverengi akintim oldu ve birazcik kan geldi ve durdu.Hicbiwey gelmedi.O akwam kocamla iliwkiye girdik ve yeniden kan gelmeye bawladi.3 gun normal adtek gibi geldi.kalan 7 gun ise damala-damladuraklayarak kan geldi.10 gun geldi.kahve rengli akintida oluyordu.Kasiklarimda agrilar oluyordu.bawimin dondugunu bilehatirliyorum.Sizce neden boyle olur?Hamilelik ola bilirmi?Cevablarsaniz sevinirim

Ca
Merhaba hanimlar.Bayraminiz kutlu olsun❤️Size bir sorum olacakdi.Ben hamilelik belitileri yasiyordum.Hemen-hemen burun belirtileri yawadim.Regl olacagim gun kahverengi akintim oldu ve birazcik kan geldi ve durdu.Hicbiwey gelmedi.O akwam kocamla iliwkiye girdik ve yeniden kan gelmeye bawladi.3 gun normal adtek gibi geldi.kalan 7 gun ise damala-damladuraklayarak kan geldi.10 gun geldi.kahve rengli akintida oluyordu.Kasiklarimda agrilar oluyordu.bawimin dondugunu bilehatirliyorum.Sizce neden boyle olur?Hamilelik ola bilirmi?Cevablarsaniz sevinirim
Canım Merhaba ve herkese iyi bayramlar. Moralini bozmak istemem ama senin durumun tamamen adet görme durumu bu durumun hamilelikle bir alakası yok. Ama sen yinede umudunu kaybetme bu ay olmadiysa diğer ay olmayacak diye bir şey yok vakti saati gelmemiştir sadece. Inşallah en kısa zamanda sende hamiş olur ve bebeğini kucağına alırsın.

Doğru . O günü saymayinca bugün oluyordu. . Gelir yarın o vakit. Benim son 2 3 aydır . Tahmininde 2 gün önce leke ile gösterirdi kendini ondan 24 25 ı die dedim di.. bu ay olmadı. .bakalim. Ay hamis olsam ne sevinirim. Seninle beraber doğururuz
evet ben bekliyorum senden :))

Back
X