- 7 Kasım 2012
- 382
- 122
- 73
Canım inan benimde göğüs ağrısı bide ara ara kasık yirtilmasi hissinden başka bir belirtim olmadı umudum yoktu aynı sen gibi ama hamileyim çok şükürBenim adetime 5 gün var ama daha hic bir belirti yok.bu ayda hüsrannn
Amin cnm benim inşallah herkese bundan sonra benden taraf bol bol dua gelicek inşallah. Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin.Cnm bnm ya değer güzel çıkmş Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bitanem bnm.
Ayyy geldim canım geldim hamisimmmm çok şükür. 438 imiş Degerim iki gün sonra tekrar gel değerlere tekrar bakalım dedi. Daha çok küçük emin olalım dedi. Rabbim dileyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah her daim size dua edicem .
peki ilişkide kasık ağrısı yaşadın mı cnm hiç bu aralar?Canım inan benimde göğüs ağrısı bide ara ara kasık yirtilmasi hissinden başka bir belirtim olmadı umudum yoktu aynı sen gibi ama hamileyim çok şükür
Cnm bnm ya değer güzel çıkmş Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bitanem bnm.
peki ilişkide kasık ağrısı yaşadın mı cnm hiç bu aralar?
Hayırlı uğurlu olsun canım, Allah kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza :) :) :)Ayyy geldim canım geldim hamisimmmm çok şükür. 438 imiş Degerim iki gün sonra tekrar gel değerlere tekrar bakalım dedi. Daha çok küçük emin olalım dedi. Rabbim dileyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah her daim size dua edicem .
canım nerdesin sen yaa.gozlerim aradı vallaamin arkadaşım inşallah hepimiz için hayırlı olur :) ♡
kesinlikle katılıyorum neyse yarın girecekmiş alır güzel haberleriVişneli turtada burada olmalıydı ne güzel hamisler gelmeye başladı topigine :)
cnm tebrik ederim cok sevindim se3nin adına..Ayyy geldim canım geldim hamisimmmm çok şükür. 438 imiş Degerim iki gün sonra tekrar gel değerlere tekrar bakalım dedi. Daha çok küçük emin olalım dedi. Rabbim dileyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah her daim size dua edicem .
Benim de silik çizgi çıktı inşallah sağlıkla geliyordu r. Öğleden sonra kan vericem sabah sabah çok aglatti beni bu silik çizgi. Rabbim dileyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin
Canım inşallah Allah sana da nasip etsin. Benim kanama olmadı henüz birsey yok yani adete 2 gün kala idrar testi ile anladım sonra kan testi 400 küsür çıktı . Aklıma gelen diğer birsey var belirti mi bilmiyorum ama son 3 haftadır filan geceleri sürekli Terledim ateş basması oldu hatta bu yüzden kaç kere boynum tutuldu. Biraz göğüslerim ağrıdı o da adetten dolayidir dedim. Bazen ara ara özellikle geceleri yorgan filan üstümde çekerken sanki kasigim yirtiliyordu . Başka belirgin hiçbir belirti yok.URL="http://www.kadinlarkulubu.com/forum...aber-bekliyelim.763085/page-130#post-37992446"]Adetine Az gün
cnm tebrik ederim cok sevindim se3nin adına..
bende cokk istiyorum bebiş ama olmuyo birtürlü.. canm sende implantasyon kanaması oldumu olduysa nasıl ne gibi belirtilerin vardı bi alatır mısın cnm yaaa bende de bişeyler oluyoda inş bende bu ayhamileyimdir yaa:)
bende belirtilerimi gebeliğe yorsam da o kadar hüsrandan sonra umutsuzum aslında.yani adet olacağım gibi bekliyorum ayın 2 siniCanım inşallah Allah sana da nasip etsin. Benim kanama olmadı henüz birsey yok yani adete 2 gün kala idrar testi ile anladım sonra kan testi 400 küsür çıktı . Aklıma gelen diğer birsey var belirti mi bilmiyorum ama son 3 haftadır filan geceleri sürekli Terledim ateş basması oldu hatta bu yüzden kaç kere boynum tutuldu. Biraz göğüslerim ağrıdı o da adetten dolayidir dedim. Bazen ara ara özellikle geceleri yorgan filan üstümde çekerken sanki kasigim yirtiliyordu . Başka belirgin hiçbir belirti yok.
Belirti Olmadığı için de bu ay çok umutsuzdum hatta yazıyordum burda umudum yok ama bekliyorum diye çünkü belirti yok tu. Ama hiç ummadigim anda geldi.
Canım inşallah Allah sana da nasip etsin. Benim kanama olmadı henüz birsey yok yani adete 2 gün kala idrar testi ile anladım sonra kan testi 400 küsür çıktı . Aklıma gelen diğer birsey var belirti mi bilmiyorum ama son 3 haftadır filan geceleri sürekli Terledim ateş basması oldu hatta bu yüzden kaç kere boynum tutuldu. Biraz göğüslerim ağrıdı o da adetten dolayidir dedim. Bazen ara ara özellikle geceleri yorgan filan üstümde çekerken sanki kasigim yirtiliyordu . Başka belirgin hiçbir belirti yok.
Belirti Olmadığı için de bu ay çok umutsuzdum hatta yazıyordum burda umudum yok ama bekliyorum diye çünkü belirti yok tu. Ama hiç ummadigim anda geldi.
hayırlısı olsun canm hakkındaKızlar rüyamda gebelik testi yapıyordum silik çıkıyordu.
Bu sabah test yaptım negatifdaha 6 gün var regl. yumurtlamadan sonra 8.ci gün bugün iyi oldu yaptığım en azından negatif diye gördum rahat rahat bekleyebilirim elimde test olunca aklım hep ona gidiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?