Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Cnm bnm ya değer güzel çıkmş Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bitanem bnm.
Canım inan benimde göğüs ağrısı bide ara ara kasık yirtilmasi hissinden başka bir belirtim olmadı umudum yoktu aynı sen gibi ama hamileyim çok şükür
peki ilişkide kasık ağrısı yaşadın mı cnm hiç bu aralar?

Hayırlı uğurlu olsun canım, Allah kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza :) :) :)

benimde adetim 2 gün gecikti.hiç gecikmez hep gününde gelirdi.bu ay hiç umutlu değildim ama bu gecikme beni umutlandırdı.test yaptım negatif ama bakalım.daha idrara geçmemiştir belki.fazlada umutlanmak istemiyorum.sabah ilk idrarla yeniden test yapıcam

Slm kızlar bende beklemedeyim bu ay ilk defa meneGon ve Ovitrelle iyne vuruldum 7.günümdeyim çok heycanlı ve sabırsızım

URL="http://www.kadinlarkulubu.com/forum...aber-bekliyelim.763085/page-130#post-37992446"]Adetine Az gün
cnm tebrik ederim cok sevindim se3nin adına..
bende cokk istiyorum bebiş ama olmuyo birtürlü.. canm sende implantasyon kanaması oldumu olduysa nasıl ne gibi belirtilerin vardı bi alatır mısın cnm yaaa bende de bişeyler oluyoda inş bende bu ayhamileyimdir yaa:)

yeni bebiş haberleri bekliyoruz bu ay sevincimiz katlansın inşallah tüm bebiş bekleyenlerin rabbim beklentisine cvp versin.

Canım inşallah Allah sana da nasip etsin. Benim kanama olmadı henüz birsey yok yani adete 2 gün kala idrar testi ile anladım sonra kan testi 400 küsür çıktı . Aklıma gelen diğer birsey var belirti mi bilmiyorum ama son 3 haftadır filan geceleri sürekli Terledim ateş basması oldu hatta bu yüzden kaç kere boynum tutuldu. Biraz göğüslerim ağrıdı o da adetten dolayidir dedim. Bazen ara ara özellikle geceleri yorgan filan üstümde çekerken sanki kasigim yirtiliyordu . Başka belirgin hiçbir belirti yok.

Belirti Olmadığı için de bu ay çok umutsuzdum hatta yazıyordum burda umudum yok ama bekliyorum diye çünkü belirti yok tu. Ama hiç ummadigim anda geldi.

bende belirtilerimi gebeliğe yorsam da o kadar hüsrandan sonra umutsuzum aslında.yani adet olacağım gibi bekliyorum ayın 2 sini

Canım hayırlı olsun bibraz geç oldu kusura bakma Marquesa ( Eda ) söylemiştir banlandim bir süre :)
çok ama çok sevindim Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah

Kızlar rüyamda gebelik testi yapıyordum silik çıkıyordu.
Bu sabah test yaptım negatif daha 6 gün var regl. yumurtlamadan sonra 8.ci gün bugün iyi oldu yaptığım en azından negatif diye gördum rahat rahat bekleyebilirim elimde test olunca aklım hep ona gidiyordu

hayırlısı olsun canm hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…