Amin canim hepimiz sag salim kavusuruz insallah bebislerimize:) ben pko da oldugum icin cok uzun sure kullandim o haplari sonra doktor rahim duvari incelmesi yapar birak dedi biraktim horminlarimin normale donmesi biraz zaman aldi, bir yildir kullanmiyorum ben de haplari ama bebek icin calismalar ciddi manada son iki aydir oluyor, cok bosa zaman kaybetmisim cokartik onumuzdeki ay doktorun verdigi ilaclara basliyorum hayirlisiyla.. onlar olmasaydi hayit hapinI deneyecektim sen hiv denedin mi canim
kızlar ya ne muhteşem varlıklarız kıymetimiz bilinmesede.burada bebek isteyenlerin çoğu belki hepsi benm gibi elbette anne olmak istiyor ama emnim öncelikle eşim baba olsun düşüncesindeler.o mutluluğu yaşayıp yaşatmak.her zmn kendimizden önce başkalarını düşünme güdüsü yok mu?bi kzm var bnm 4 yaşında çok şükür.ikinci evliliğim eşim kızıma babasından ötedir.o da babalığı hakediyor o hissi o duyguları diyorum.sonra dönüp kendime soruyorum ya kızını ne zorluklarla büyüttün diyorum.ya yine birşey olursa bu kez bide iki çocuk nereye sığarsın..yaşadıklarımdan olsa gerek beni çok mutlu ediyor ama ben bu düşünceleri atamıyorum kafamdan.daha yaşım 23 aynaya bakıyorum yüzümde ki yorgunluk asırlık sanki
kasık ağrın mı vardı?negatif çıksa da ümidini kaybetme hayatım.bende göğüslerim çok kötü bide ya böyle sürekli bi gaz çıkarma isteği var.ama bu aralar moralmen o kadar çöküğüm ve o kadar zor zamanlar atlatıyorum ki ümit etmiyorumda umursamıyorum da artık
canım daha çok erkenmiş test yapmak için benimde ayın 3 ünde aynı zamanlardayız inş yemeyiz bu ay kırmızı kartları
canım bugünde yapabilrsin bence negatif olursa 2 gün sonra bir daha yaparsın iki yaprak regl den 2 gün önce öğrendi biliyosun..
canım neden bekliyosun ki 6 gün geçmiş işte ne güzel inş güzel haberlerle gelirsin
elbette öyle olacaksınız cnm.anne babalığın yakışmadığı kimse var mı?ben ikinci çocuğumu istiyorum evet ama burada yazılanları okuyorum ve akşam uyku öncesi duamda ilk sizler oluyorsunuz.ilk bebeğini bekleyenler için çok dua ediyorum.Allah gönlünüzü kucağınızı boşlukla sınamasınCanımın içi çok şükürler olsun ki bir kızın var allah bagislasin benim ilk olacak
Rabbim o duyguyu tattirir inşallah. Eşim çok hevesli ve bende ama bir türlü çocuk veremedim ona biliyorum oda babaligi hakediyor biliyorum ki çok güzel anne baba olacağız. bende duygusalim çok
NEDİR EVLAT???
bence evlat bir ananın ekmeğidir,suyudur,canına can katanıdır.Evlat sonu bilinmez bi yolculuğa çıkış biletidir bir ananın.evlat ananın gözünde tomurcuktur.ufacık elleri ayaklarıyla hayata tutunup umut oluşudur.eğer bir evlat sahibi isen bilmelisin ki artık senin hayatın diye birşey yoktur.evlat ananın rampasıdır yokuşudur.onu aldı isen koynuna kokusunu çektiysen ciğerlerine bi kere İzle!o andan sonrası senin hem varoluşun yeniden hem yok oluşundur.o gülümsedikçe varolursun,onun boynu büküldü mü yok olursun.en büyük korku onu kaybetme korkusu olur.aşk meşk yalandır o andan sonra.evlat dediğin ananın soluğudur rabbim evlat sahibi olanların soluğunu kesmesin
nacizane kendi yazım canlarım.yazarım arada böyle bunu da kızımn sağlık skıntısı yaadığı zamanlar yazmıştm.paylaşaym dedim.
acele etme test için bekle çünkü göğüslermz çok erken şişti ikimznde bide uçları aşağı eğiliyormuş,geğirme hissi oluyormuş.bnlara dikkat et eğilme varmı ucunda koyulaşma falan.ümidini kaybetme.Canim kaşık ağrım yok şükürler olsun sadece baş ağrım var 3 gündür bide yumurtlamadan sonra goguslerim şişti dolgunlasti ve aciyorlar
inşallah bu ay bekliyorum senden o güzel haberi :)Ağliyorum yahu nation sen böyle off off ben ne zaman anne olucam ya ben ne zaman kokusunu içime cekicem
Sağol canım allah razı olsun Rabbim kızına sana eşine ailenize sağlık sıhhat uzun ömürlu mutlu mesut bir hayat nasip etsinelbette öyle olacaksınız cnm.anne babalığın yakışmadığı kimse var mı?ben ikinci çocuğumu istiyorum evet ama burada yazılanları okuyorum ve akşam uyku öncesi duamda ilk sizler oluyorsunuz.ilk bebeğini bekleyenler için çok dua ediyorum.Allah gönlünüzü kucağınızı boşlukla sınamasın
acele etme test için bekle çünkü göğüslermz çok erken şişti ikimznde bide uçları aşağı eğiliyormuş,geğirme hissi oluyormuş.bnlara dikkat et eğilme varmı ucunda koyulaşma falan.ümidini kaybetme.
canım neden bekliyosun ki 6 gün geçmiş işte ne güzel inş güzel haberlerle gelirsin
adet belirtisi mi gebelik mi ayırt etmek zorda olsa adetin yapacağı belirtileri az çok anlarsın.bi kere göğüslerimizn bu kadar erken şişip ağrıması bana adet belirtisigibi gelmedi.sonra içi su dolu gibi sağa yatsam sağım ağırlaşıyor sola yatsam solum.kendini dinle iyice belirtileri ayırt etmeye çalış.eğer ben hamile kaldıysam folidoce nin faydasını görmüşümdr kesin yeni hücre oluşumuna yardımcı oluo.yumurtlama dönemmde başlamştmDaha once hiç bakmadım onun için hiç fark etmedim diyebilirim tek dikkatimi çeken şey damarlanmasi oldu
adet belirtisi mi gebelik mi ayırt etmek zorda olsa adetin yapacağı belirtileri az çok anlarsın.bi kere göğüslerimizn bu kadar erken şişip ağrıması bana adet belirtisigibi gelmedi.sonra içi su dolu gibi sağa yatsam sağım ağırlaşıyor sola yatsam solum.kendini dinle iyice belirtileri ayırt etmeye çalış.eğer ben hamile kaldıysam folidoce nin faydasını görmüşümdr kesin yeni hücre oluşumuna yardımcı oluo.yumurtlama dönemmde başlamştm
normalide bildiğim kadarıyla zaten adete 3 4 gün kala en fazla göğüste sıkıntılar oluo bizm ki bayağı erken başladı.damarlanma süt toplamaktan oluyo ama biliyorum onu.inşallah bebişler bizi yanıltmaz gelirler artk :)Aynen öğle benim goguslerim ağrırdi ama 1 gün kala felan.
Bu kadar erken olmazdı ve dediğin gibi sağa yatsam Sağım ağır ve acı sola yatsam sola ağırlik var ve acı.
gece uyku uyuyamiyorum ondan bakalım inşallah
canım daha çok erkenmiş test yapmak için benimde ayın 3 ünde aynı zamanlardayız inş yemeyiz bu ay kırmızı kartları
canım bugünde yapabilrsin bence negatif olursa 2 gün sonra bir daha yaparsın iki yaprak regl den 2 gün önce öğrendi biliyosun..
idrra geçmemişolablir cnm bence bi erken gebelk testi yapay, bilmiyorum ki.. yapmayi düşünmüyorum değil.. evet iki yaprak reglden 2 gün önce ögrendi ama ben daha 3 gün önce yaptim negatifti... "Kirmizi kart" çok komikmiş.. güldürdün beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?