Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

yok canım denemedim. ben bu ay olmazsa eşimi doktora götürücem o kontrol ettirsin kendini ben çok şükür temiz çıktım

Canımın içi çok şükürler olsun ki bir kızın var allah bagislasin benim ilk olacak
Rabbim o duyguyu tattirir inşallah. Eşim çok hevesli ve bende ama bir türlü çocuk veremedim ona biliyorum oda babaligi hakediyor biliyorum ki çok güzel anne baba olacağız. bende duygusalim çok

Canim kaşık ağrım yok şükürler olsun sadece baş ağrım var 3 gündür bide yumurtlamadan sonra goguslerim şişti dolgunlasti ve aciyorlar

NEDİR EVLAT???
bence evlat bir ananın ekmeğidir,suyudur,canına can katanıdır.Evlat sonu bilinmez bi yolculuğa çıkış biletidir bir ananın.evlat ananın gözünde tomurcuktur.ufacık elleri ayaklarıyla hayata tutunup umut oluşudur.eğer bir evlat sahibi isen bilmelisin ki artık senin hayatın diye birşey yoktur.evlat ananın rampasıdır yokuşudur.onu aldı isen koynuna kokusunu çektiysen ciğerlerine bi kere İzle!o andan sonrası senin hem varoluşun yeniden hem yok oluşundur.o gülümsedikçe varolursun,onun boynu büküldü mü yok olursun.en büyük korku onu kaybetme korkusu olur.aşk meşk yalandır o andan sonra.evlat dediğin ananın soluğudur rabbim evlat sahibi olanların soluğunu kesmesin

nacizane kendi yazım canlarım.yazarım arada böyle bunu da kızımn sağlık skıntısı yaadığı zamanlar yazmıştm.paylaşaym dedim.

Evet erken biliyorum canım ama insan sabırsızlaniyor

elbette öyle olacaksınız cnm.anne babalığın yakışmadığı kimse var mı?ben ikinci çocuğumu istiyorum evet ama burada yazılanları okuyorum ve akşam uyku öncesi duamda ilk sizler oluyorsunuz.ilk bebeğini bekleyenler için çok dua ediyorum.Allah gönlünüzü kucağınızı boşlukla sınamasın

Ağliyorum yahu napion sen böyle off off ben ne zaman anne olucam ya ben ne zaman kokusunu içime cekicem

Canim kaşık ağrım yok şükürler olsun sadece baş ağrım var 3 gündür bide yumurtlamadan sonra goguslerim şişti dolgunlasti ve aciyorlar
acele etme test için bekle çünkü göğüslermz çok erken şişti ikimznde bide uçları aşağı eğiliyormuş,geğirme hissi oluyormuş.bnlara dikkat et eğilme varmı ucunda koyulaşma falan.ümidini kaybetme.

Sağol canım allah razı olsun Rabbim kızına sana eşine ailenize sağlık sıhhat uzun ömürlu mutlu mesut bir hayat nasip etsin

Daha once hiç bakmadım onun için hiç fark etmedim diyebilirim tek dikkatimi çeken şey damarlanmasi oldu

Daha once hiç bakmadım onun için hiç fark etmedim diyebilirim tek dikkatimi çeken şey damarlanmasi oldu
adet belirtisi mi gebelik mi ayırt etmek zorda olsa adetin yapacağı belirtileri az çok anlarsın.bi kere göğüslerimizn bu kadar erken şişip ağrıması bana adet belirtisigibi gelmedi.sonra içi su dolu gibi sağa yatsam sağım ağırlaşıyor sola yatsam solum.kendini dinle iyice belirtileri ayırt etmeye çalış.eğer ben hamile kaldıysam folidoce nin faydasını görmüşümdr kesin yeni hücre oluşumuna yardımcı oluo.yumurtlama dönemmde başlamştm

güzel haberlere ihtiyacımız var :) bi tanesi dün geldi yenileri lazım ki bu ay hüsrana uğrayanlar yada uğrayacakların umudu azalmasın

Aynen öğle benim goguslerim ağrırdi ama 1 gün kala felan.
Bu kadar erken olmazdı ve dediğin gibi sağa yatsam Sağım ağır ve acı sola yatsam sola ağırlik var ve acı.
gece uyku uyuyamiyorum ondan bakalım inşallah

normalide bildiğim kadarıyla zaten adete 3 4 gün kala en fazla göğüste sıkıntılar oluo bizm ki bayağı erken başladı.damarlanma süt toplamaktan oluyo ama biliyorum onu.inşallah bebişler bizi yanıltmaz gelirler artk :)

Memelerimizdeki büyümeye ek olarak başka değişiklikler de olacaktır. "Areola", (meme ucunun etrafındaki koyu renkli bölge) daha da koyulaşacak , genişleyecek ve üzerinde koyu renkli pütürler oluşacaktır. Areoladaki bu koyulaşma doğum sonrasında azalır ancak tam olarak kaybolmaz. Areola üzerindeki küçük pütürler yağ (ter) bzleridir ve doğum sonrasında eski durumlarına dönerler. Meme üzerinde âdeta renkli bir harita oluşturan derialtındaki toplardamarlar (ki açık tenli kadınlarda çok daha belirgin biçimde görülürler) her türlü besin ve sıvının anneden bebeğe gitti bir taşınma sistemin göstergesi niteliğindedir. Bu durum doğum sonrasında ya da emzirme döneminin sonrasında normale döner.

Alışmakta güçlük çekeceğiniz bir başka değişiklikte de memelerimizde ki duyarlılık ve acı olacaktır. Memeleriniz her ne kadar gittikçe büyüyecek ve neredeyse üç katına yaklaşan büyüklüğe erişecekse de dokunmaya karşı duyarlılıkları 3. yada 4. ayın sonrasında ortadan kalkacaktır.

ay, bilmiyorum ki.. yapmayi düşünmüyorum değil.. evet iki yaprak reglden 2 gün önce ögrendi ama ben daha 3 gün önce yaptim negatifti... "Kirmizi kart" çok komikmiş.. güldürdün beni...

ay, bilmiyorum ki.. yapmayi düşünmüyorum değil.. evet iki yaprak reglden 2 gün önce ögrendi ama ben daha 3 gün önce yaptim negatifti... "Kirmizi kart" çok komikmiş.. güldürdün beni...
idrra geçmemişolablir cnm bence bi erken gebelk testi yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…