• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Benim gecikti kızlar perşembe günü kan vermeye gidicem cuma öğleden sonra belli olur.inşallah bu sefer hamileyimdir.umutlu olmamın sbebei forumda bir arkadas bir macun tarifi vermişti yaptım kullandım kullanan herkesın oldu demişti çok fazla umutlandim inşallah sonu hüsran olmaz

hayırlısıyla olsun işallah.. kac gün gecikti adetin?

ben kimyasal gebelikle ilgili forumda denk gelmiştim bir yoruma, sürekli kimyasal gebelik yaşayan bir kadın doğum doktorunun araştırmasıyla rahim asidinin yüksek olması gibi bir nedenle karşılaşmış, okuduğum başka bir yerde de troit hormonun yükselmesi, gibi bir neden yazılmıştı. dikkatimi çekmişti ben de bir kere yaşadım kimyasal gebeliği, bir yıl içinde üç dört ay adetim geçikmişti o zamanda yaşadım mı bilmiyorum. inşallah herhangi bir sorun yoktur. Allah ol der ve o da hemen olu verir meailindeki ayet'i kerime hatrına rabbim bize nasip eder, inşallah tez zamanda bebeğimizin vakti gelir, nasip olur.
çok şükür Bi sıkıntım yok ciddi anlamda canım.doktorumun kontrolü altında gebelik beklemekteyim.veklemesi bile umitlenmesi bile Bi başka güzel.bilgilendirdiğin için tşkler.Allah hepimize nasip etsin inşallah.

mrb kızlar 7 aylık evliyim 4 aydır cocuk için calısıyoruz ama olmadı bir türlü.. adetime 4 gün var daha ama kahverengi akıntım olmaya basladı ara araa dünden beri.. implantasyon kanaması mı yoksa adet belirtilerimii belim ve bacaklarım cok agrıyo bu aradaa... inş hamileyimdir cok istiyoruz... sizce nedir güzel yorumlarınızı bekliyorum kızlar:)

kızlar merhaba herkese bi sorum olacak son 2 aydır adetim düzensiz..Ekimde 21. gün oldum..Kasımda 37. gün oldu..Nette adet günümü hesaplarken not yazmıslar onu okudum..Adet döngüsü 21 günden kısa 35 günden uzun sürenlerde yumrutlama olmayabilir diyo..Bilen var mı?

0
kızlar merhaba herkese bi sorum olacak son 2 aydır adetim düzensiz..Ekimde 21. gün oldum..Kasımda 37. gün oldu..Nette adet günümü hesaplarken not yazmıslar onu okudum..Adet döngüsü 21 günden kısa 35 günden uzun sürenlerde yumrutlama olmayabilir diyo..Bilen var mı?[/QUOTE
hayırlısıyla olsun işallah.. kac gün gecikti adetin?
inş hamilesindir cannmm ..hayırlı haberlerini bekliyoruzz

kızlar merhaba herkese bi sorum olacak son 2 aydır adetim düzensiz..Ekimde 21. gün oldum..Kasımda 37. gün oldu..Nette adet günümü hesaplarken not yazmıslar onu okudum..Adet döngüsü 21 günden kısa 35 günden uzun sürenlerde yumrutlama olmayabilir diyo..Bilen var mı?
canım adetin normalde düzenli mydi?yanlızca iki aydır böyleyse sıkıntı yapma.duzelir ben de zaman zaman adet düzensizliği yaşıyorum.stres ve sıkıntıya bağlı oluyor genelde bu düzensizlikler.

mrb kızlar 7 aylık evliyim 4 aydır cocuk için calısıyoruz ama olmadı bir türlü.. adetime 4 gün var daha ama kahverengi akıntım olmaya basladı ara araa dünden beri.. implantasyon kanaması mı yoksa adet belirtilerimii belim ve bacaklarım cok agrıyo bu aradaa... inş hamileyimdir cok istiyoruz... sizce nedir güzel yorumlarınızı bekliyorum kızlar:)

canım naptın merakla haberlerini bekliyorum
Ayyy geldim canım geldim hamisimmmm çok şükür. 438 imiş Degerim iki gün sonra tekrar gel değerlere tekrar bakalım dedi. Daha çok küçük emin olalım dedi. Rabbim dileyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah her daim size dua edicem .

Ayyy geldim canım geldim hamisimmmm çok şükür. 438 imiş Degerim iki gün sonra tekrar gel değerlere tekrar bakalım dedi. Daha çok küçük emin olalım dedi. Rabbim dileyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah her daim size dua edicem .
hadi gözün aydın canım bak dedik sana hamilesin diye darısı tüm isteyenlere inşş :D

Hayor
hayırlı olsun allah sağ salım kucaklamayı nasıp etsin

Çok sevindim canım yaa :) bize de dua et.

Cnm bnm ya değer güzel çıkmş Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bitanem bnm.

Back