Benim gecikti kızlar perşembe günü kan vermeye gidicem cuma öğleden sonra belli olur.inşallah bu sefer hamileyimdir.umutlu olmamın sbebei forumda bir arkadas bir macun tarifi vermişti yaptım kullandım kullanan herkesın oldu demişti çok fazla umutlandim inşallah sonu hüsran olmaz
Bat ayin 28 də canımikinci çizgi cıkıyorsa genellikle yanliş olmuyor canım. hamilesindir.. adetin gecikmisti degil mi?
kan testi verdinmi canım 2 gün önce çıkması çok güzel olmuş yaa demekki hemen hamile kalmışsın canım ne güzel. inş sağlıkla kucağına alırsın canımAd
Bat ayin 28 də canım
Insallah canim benim de sanki içerde kasık boyunca yırtılma oluyorcanım tebrik ederim hayırlı olsun benimde sol kasığımda 1 haftadır sık sık ağrım var bazen ayağıma bile vuruyor inş benimkide bebiştendir..
ayyy şimdi gidiyorum hastaneye Eşim aradı geliyormus dua edin inşallah hayırlı haber olsunkan testi verdinmi canım 2 gün önce çıkması çok güzel olmuş yaa demekki hemen hamile kalmışsın canım ne güzel. inş sağlıkla kucağına alırsın canım
çok şükür Bi sıkıntım yok ciddi anlamda canım.doktorumun kontrolü altında gebelik beklemekteyim.veklemesi bile umitlenmesi bile Bi başka güzel.bilgilendirdiğin için tşkler.Allah hepimize nasip etsin inşallah.ben kimyasal gebelikle ilgili forumda denk gelmiştim bir yoruma, sürekli kimyasal gebelik yaşayan bir kadın doğum doktorunun araştırmasıyla rahim asidinin yüksek olması gibi bir nedenle karşılaşmış, okuduğum başka bir yerde de troit hormonun yükselmesi, gibi bir neden yazılmıştı. dikkatimi çekmişti ben de bir kere yaşadım kimyasal gebeliği, bir yıl içinde üç dört ay adetim geçikmişti o zamanda yaşadım mı bilmiyorum. inşallah herhangi bir sorun yoktur. Allah ol der ve o da hemen olu verir meailindeki ayet'i kerime hatrına rabbim bize nasip eder, inşallah tez zamanda bebeğimizin vakti gelir, nasip olur.
Insallah canim benim de sanki içerde kasık boyunca yırtılma oluyor
inş bende hamileyimdirrrayyy şimdi gidiyorum hastaneye Eşim aradı geliyormus dua edin inşallah hayırlı haber olsun
kızlar merhaba herkese bi sorum olacak son 2 aydır adetim düzensiz..Ekimde 21. gün oldum..Kasımda 37. gün oldu..Nette adet günümü hesaplarken not yazmıslar onu okudum..Adet döngüsü 21 günden kısa 35 günden uzun sürenlerde yumrutlama olmayabilir diyo..Bilen var mı?[/QUOTE
inş hamilesindir cannmm ..hayırlı haberlerini bekliyoruzzhayırlısıyla olsun işallah.. kac gün gecikti adetin?
canım adetin normalde düzenli mydi?yanlızca iki aydır böyleyse sıkıntı yapma.duzelir ben de zaman zaman adet düzensizliği yaşıyorum.stres ve sıkıntıya bağlı oluyor genelde bu düzensizlikler.kızlar merhaba herkese bi sorum olacak son 2 aydır adetim düzensiz..Ekimde 21. gün oldum..Kasımda 37. gün oldu..Nette adet günümü hesaplarken not yazmıslar onu okudum..Adet döngüsü 21 günden kısa 35 günden uzun sürenlerde yumrutlama olmayabilir diyo..Bilen var mı?
ayyy şimdi gidiyorum hastaneye Eşim aradı geliyormus dua edin inşallah hayırlı haber olsun
Ayyy geldim canım geldim hamisimmmm çok şükür. 438 imiş Degerim iki gün sonra tekrar gel değerlere tekrar bakalım dedi. Daha çok küçük emin olalım dedi. Rabbim dileyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah her daim size dua edicem .canım naptın merakla haberlerini bekliyorum
Valla canım badem yagı bal be birkaç tohum.tam hatırlamıyprum ama var bende inşallah işe yararda paylasırım tasınpek hos değil ama ben yinede kullandinş rabbim gönlüne göre versin canım ne macunu o acaba..
hadi gözün aydın canım bak dedik sana hamilesin diye darısı tüm isteyenlere inşşAyyy geldim canım geldim hamisimmmm çok şükür. 438 imiş Degerim iki gün sonra tekrar gel değerlere tekrar bakalım dedi. Daha çok küçük emin olalım dedi. Rabbim dileyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah her daim size dua edicem .
hayırlı olsun allah sağ salım kucaklamayı nasıp etsinAyyy geldim canım geldim hamisimmmm çok şükür. 438 imiş Degerim iki gün sonra tekrar gel değerlere tekrar bakalım dedi. Daha çok küçük emin olalım dedi. Rabbim dileyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah her daim size dua edicem .
Ayyy geldim canım geldim hamisimmmm çok şükür. 438 imiş Degerim iki gün sonra tekrar gel değerlere tekrar bakalım dedi. Daha çok küçük emin olalım dedi. Rabbim dileyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah her daim size dua edicem .
Ayyy geldim canım geldim hamisimmmm çok şükür. 438 imiş Degerim iki gün sonra tekrar gel değerlere tekrar bakalım dedi. Daha çok küçük emin olalım dedi. Rabbim dileyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah her daim size dua edicem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?