• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ayyy geldim canım geldim hamisimmmm çok şükür. 438 imiş Degerim iki gün sonra tekrar gel değerlere tekrar bakalım dedi. Daha çok küçük emin olalım dedi. Rabbim dileyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah her daim size dua edicem .

sağlıklı bir hamilelik geçir işallah, çok sevindim canım :)

Kızlar... bugün adet olmam gereken gün. Henüz olmadım. Sizce test bugün mü yapayım? Yoksa birkaç gün ya da 1 hafta bekleyeyim mi? 3 gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı. Ne dersiniz?

Kızlar rüyamda gebelik testi yapıyordum silik çıkıyordu.
Bu sabah test yaptım negatif :KK43: daha 6 gün var regl. yumurtlamadan sonra 8.ci gün bugün iyi oldu yaptığım en azından negatif diye gördum rahat rahat bekleyebilirim elimde test olunca aklım hep ona gidiyordu

ben de 3 gün önce negatif görmüştüm canim ama biraz da rahatlamış hissediyordum kendimi. yoksa her belirtide heyecanlaniyordum. heyecandan hicbir ise konsantre olamiyordum. daha 6 gün varmiş regline 1 hafta neredeyse.. biraz daha sabirla isallah güzel haberler alirsin :))

ben de 3 gün önce negatif görmüştüm canim ama biraz da rahatlamış hissediyordum kendimi. yoksa her belirtide heyecanlaniyordum. heyecandan hicbir ise konsantre olamiyordum. daha 6 gün varmiş regline 1 hafta neredeyse.. biraz daha sabirla isallah güzel haberler alirsin :))

inşallah hepimiz güzel haberler alırız. aynen herseyi ona yorumluyordum.
ama artık bugün kafam boş temizlik yapıcam oyalanicam yani :)

Kızlar... bugün adet olmam gereken gün. Henüz olmadım. Sizce test bugün mü yapayım? Yoksa birkaç gün ya da 1 hafta bekleyeyim mi? 3 gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı. Ne dersiniz?

canım Sen bilirsin ister yap ister bekle.
ne cikacagini bilemeyiz ama inşallah en kisa zamanda pozitifi görürsün

Selam kızlar Benim bat 25 kasımdı henüz gelen giden yok bakalım 6 gün gecikme oldu geçen aylarda 6 gün beklemeyi düşünüyorum gelmezse test yapıcam..Göğüs uçları 10 gündür acıyo 1 2 gündürde şişti biraz bakalım bu ay saldım çayıra çok fazla dikkat etmedim düşünmedimde hayırlısı Rabbimden...

Bu sabah test yaptım negatif :KK43: daha 6 gün var regl. yumurtlamadan sonra 8.ci gün bugün iyi oldu yaptığım en azından negatif diye gördum rahat rahat bekleyebilirim elimde test olunca aklım hep ona gidiyordu
Canim daha erken gercekten biliyorsun basimiza neler geliyor erken gebelik testleri yuzunden:)) dun ben de ayni ruyayi gordum test yapiyordum hepsinde silik de olsa ikinci cizgi cikiyordu :)) bilincaltimiz bunlarla dolu tabi:)) bu ay benden hayir yok insallah sen kavusursun bebegine ve butun bekleyenler tabi :)))

Canim daha erken gercekten biliyorsun basimiza neler geliyor erken gebelik testleri yuzunden:)) dun ben de ayni ruyayi gordum test yapiyordum hepsinde silik de olsa ikinci cizgi cikiyordu :)) bilincaltimiz bunlarla dolu tabi:)) bu ay benden hayir yok insallah sen kavusursun bebegine ve butun bekleyenler tabi :)))

Amin şekerim çok haklısın insan istiyor İşte napalım biz 1 senedir deniyorum gerçi utanıyorum 1 senedir diye yazmaya millet 5 6 sene bekleyen var :( her ay böyleyim.
ama yavaş yavaş umutlarım tükeniyor öğle hissediyorum. Rabbim isteyen herkeze versin çok zormuş onu anladım.

Amin şekerim çok haklısın insan istiyor İşte napalım biz 1 senedir deniyorum gerçi utanıyorum 1 senedir diye yazmaya millet 5 6 sene bekleyen var :KK43: her ay böyleyim.
ama yavaş yavaş umutlarım tükeniyor öğle hissediyorum. Rabbim isteyen herkeze versin çok zormuş onu anladım.
Evet canim yaa dogum kontrol hapi kullanirken falan bi tane unutsak hamile kalacagiz hemen saniyorduk hic oyle kolay degilmis gercekten.. hakkimizda hayirlisi olsun

Evet canim yaa dogum kontrol hapi kullanirken falan bi tane unutsak hamile kalacagiz hemen saniyorduk hic oyle kolay degilmis gercekten.. hakkimizda hayirlisi olsun
Ben korunmayi bırakınca hemen gebe kalırım diyordum. evlendikten ilk 2 ay korundum doğum kontrol hapı ile sonra kanser yapar denildi. bıraktım sonra hep boş geçti olmayınca çocuk özlemi dahada arttı. :/ Rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin zor.. Amin Birtanem Rabbim gönlümüze göre versin

amin Birtanem inşallah erken yapmış olayım. üzüldüm ama yapılacak bişi yok.
senle batlarimiz aynı bende 2-3 aralık olmam lazım
kasık ağrın mı vardı?negatif çıksa da ümidini kaybetme hayatım.bende göğüslerim çok kötü bide ya böyle sürekli bi gaz çıkarma isteği var.ama bu aralar moralmen o kadar çöküğüm ve o kadar zor zamanlar atlatıyorum ki ümit etmiyorumda umursamıyorum da artık :(

Ben korunmayi bırakınca hemen gebe kalırım diyordum. evlendikten ilk 2 ay korundum doğum kontrol hapı ile sonra kanser yapar denildi. bıraktım sonra hep boş geçti olmayınca çocuk özlemi dahada arttı. :/ Rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin zor.. Amin Birtanem Rabbim gönlümüze göre versin
Amin canim hepimiz sag salim kavusuruz insallah bebislerimize:) ben pko da oldugum icin cok uzun sure kullandim o haplari sonra doktor rahim duvari incelmesi yapar birak dedi biraktim horminlarimin normale donmesi biraz zaman aldi, bir yildir kullanmiyorum ben de haplari ama bebek icin calismalar ciddi manada son iki aydir oluyor, cok bosa zaman kaybetmisim cok :( artik onumuzdeki ay doktorun verdigi ilaclara basliyorum hayirlisiyla.. onlar olmasaydi hayit hapinI deneyecektim sen hiv denedin mi canim

canım daha çok erkenmiş test yapmak için benimde ayın 3 ünde aynı zamanlardayız inş yemeyiz bu ay kırmızı kartları :D
canım bugünde yapabilrsin bence negatif olursa 2 gün sonra bir daha yaparsın iki yaprak regl den 2 gün önce öğrendi biliyosun..
Selam kızlar Benim bat 25 kasımdı henüz gelen giden yok bakalım 6 gün gecikme oldu geçen aylarda 6 gün beklemeyi düşünüyorum gelmezse test yapıcam..Göğüs uçları 10 gündür acıyo 1 2 gündürde şişti biraz bakalım bu ay saldım çayıra çok fazla dikkat etmedim düşünmedimde hayırlısı Rabbimden...
canım neden bekliyosun ki 6 gün geçmiş işte ne güzel inş güzel haberlerle gelirsin ;)

kızlar ya ne muhteşem varlıklarız kıymetimiz bilinmesede.burada bebek isteyenlerin çoğu belki hepsi benm gibi elbette anne olmak istiyor ama emnim öncelikle eşim baba olsun düşüncesindeler.o mutluluğu yaşayıp yaşatmak.her zmn kendimizden önce başkalarını düşünme güdüsü yok mu?bi kzm var bnm 4 yaşında çok şükür.ikinci evliliğim eşim kızıma babasından ötedir.o da babalığı hakediyor o hissi o duyguları diyorum.sonra dönüp kendime soruyorum ya kızını ne zorluklarla büyüttün diyorum.ya yine birşey olursa bu kez bide iki çocuk nereye sığarsın..yaşadıklarımdan olsa gerek beni çok mutlu ediyor ama ben bu düşünceleri atamıyorum kafamdan.daha yaşım 23 aynaya bakıyorum yüzümde ki yorgunluk asırlık sanki :(

Back