• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Sonucu daha almadım. Doktoru aradım , doktor yardımcısı doktorun test sonuçlarına daha bakmadığını söyledi. Birazdan sizi arıycaz dedi bende bekliyorum işte ... off ya çok stresliyim , biraz öncede eşimle tartıştım, aslında bir şey yoktu ama ben abarttim olayı. Birde üstüne güzelce bir ağladım tam oldu. Çok gergin ve sinirliyim :KK34::KK12: hiç bir şeye tahammül edemiyorum :KK47:

canım sakin olmaya çalışş insan ister istemes geriliyoo üzme kendinii inşallah hayırlısı olsun inşallah allah gönlüne göre versin sıkılma seeen

Kızlar ben adet oldum benimde umut öteki aya kaldı çok üzgünüm. Ve doktorumla konuşup çatlama ignesi yaptırmayı düşünüyorum. Aranızda yaptırıpta tutan varmi. İlk denemede olumlu yanıt veriyormu nasıl uygulaniyor

Kizlar regl 2 gün var bendede bir degisiklik var...gögüslerimin uclari hep dik ve hassaslasti,karnim acayip sisti ve sanki dünyayi yemisim gibi dolu,cok halsiz ve isteksizim yani kendimi cok yorgun hissediyorum ve yataktan hic kalkmak istemiyorum ama az önce wcye gidince hafif kahve rengi bir lekelenme gördüm... Ya sizce hamile olabilirmiyim????yine test yapip sonucu negatif görmeye korkuyorum inanki....

Canim yerlesme kanamasi olabilir. Test yap bakalim. Silik cikar herhalde ikinci cizgi. Lekelenme devam edicekmi takip et bakalim

Kizlar regl 2 gün var bendede bir degisiklik var...gögüslerimin uclari hep dik ve hassaslasti,karnim acayip sisti ve sanki dünyayi yemisim gibi dolu,cok halsiz ve isteksizim yani kendimi cok yorgun hissediyorum ve yataktan hic kalkmak istemiyorum ama az önce wcye gidince hafif kahve rengi bir lekelenme gördüm... Ya sizce hamile olabilirmiyim????yine test yapip sonucu negatif görmeye korkuyorum inanki....
canım benim belirtilerime çok benziyo bende bu tarz şeyler yaşadım ağır kaldırma ani hareketler yapma dinlen belki yerleşme kanaması olabilir umarım hamilesindir :)

Kan testim cikti hamilelik yok bir hafta boyunca lekelenme oldu sonuclarida aldıktan sonra adet oldum cok degisik seyler oldu buay ama ümitler diğer aya kaldı
Canım 3 ay önce bende senin gibi bir şey yaşamıştım lekelenme oldu hamileyim galiba dedim günümde geçti kan testi negatif çıktı üzüldüm ama sen üzülme çünkü rabbim doğru zamanı bekliyor ve ben bu ay hiç beklemdiim halde hamileyim o yüzden eminim doğru zamanı bekliyo bebişin :-*

kızlar aranızda 1 sene dolmasına rağmen bebeği olmayanlar doktora gittimi ne gibi tedavi uyguluyo doktor çok merak ediyorum benim şimdi adetim gelirse doktor ara dedi bitince rahim filmi çekcek neler yapıcak başka sizler hangi tedaviyi görüyosunuz söyler misiniz

Kızlar kan testi yaptırdım bugün 256 çıktı sonuç 4+3 günlük hamileyimmmm:anneadayı::anneadayı::anneadayı: ayın 22 sinde de keseyi görmek için çağırdı doktor bakalım inşallah herşey yolunda gider sağlıklı bi hamilelik geçiririm

Kızlar kan testi yaptırdım bugün 256 çıktı sonuç 4+3 günlük hamileyimmmm:anneadayı::anneadayı::anneadayı: ayın 22 sinde de keseyi görmek için çağırdı doktor bakalım inşallah herşey yolunda gider sağlıklı bi hamilelik geçiririm

tebrikler canım hayırlısıyla al kucaına inşallah

Back
X