- 19 Nisan 2015
- 1.560
- 3.359
- 83
Son adet tarihi 14 ağustos. 21 - 28 günler arasında oluyor bu şekilde bir düzensizliğim var. Acayip belim ağrıyo ve bacaklarıma vuruyo göğüslerimde çok şiş. Bu ikinci aydı denememizin bakalım hayırlısı.
evet öyle canım hayırlısı olsun en güzel duaBenim yumurtlama tarihim 29-30 ağustos tu o günleri iyi değerlendirdik ama 1 eylülde beri diğer aylardan değişik olarak cok feci bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti çekiyorum, göğüslerime dokunamiyorum. Ama bakicaz artık . Beklemekten başka çaremiz yok . Hayırlısı deyip sabretmek kalıyor bize
Adetim 12 eylül ve akıntı da var. Belimin ağrısı bazen kalcama vuruyor. Göğüslerim yürürken bile acıyor offff beklemek çok zor
benimde 11 eylül ya
benim de 10 ama hiç umudum yok ya geç yumurtladım büyük ihtimalle adetim de geç gelcek oooof ooffff
Benim iki gündür gene akıntım var off ya bi arkadaşım ilk denemede hamile kaldı şuan 5 haftalık çok hevesleniyorum. bide yaşım da genç genç anne baba olmak istiyoruzkırmızılar gelmeden umutsuzlanmayınnnn
Benim iki gündür gene akıntım var off ya bi arkadaşım ilk denemede hamile kaldı şuan 5 haftalık çok hevesleniyorum. bide yaşım da genç genç anne baba olmak istiyoruz
Valla ya hoş öylede olmak istemem ama :) benim ki düzensizlikmi bilmiyorum ne kadar süre deneyip.Bizde öyle canım bazıları ceket atsam misali biz bekliyoruz bakalım :))
Valla ya hoş öylede olmak istemem ama :) benim ki düzensizlikmi bilmiyorum ne kadar süre deneyip.
cümle yarım kalmış ne kadar süre deneyip olmazsa doktora gitmek lazım acaba :) bu ay üçüncü ay olcak deneyişin cuma günüde adet günüm normalde :):) biz 1 sene oldu canım sizin
cümle yarım kalmış ne kadar süre deneyip olmazsa doktora gitmek lazım acaba :) bu ay üçüncü ay olcak deneyişin cuma günüde adet günüm normalde :)
Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin.
teşekkür ederim bilgiler için. Hayırlısı diyelim bel ağrılarım arttı arada kasığıma aağrı geliyo.evet canım farketim 1 sene canım eğer 1 sene kounmasız ilişki olupta hamile kalmazsan doktor çağırıyoo eğer 35 yaşın üstündeysen 6 ay sonra gidiyosun 1 sene yi beklemıyosun
teşekkür ederim bilgiler için. Hayırlısı diyelim bel ağrılarım arttı arada kasığıma aağrı geliyo.
Benimde bel ağrım aynen devam .... iki gündür de oturdugum yerden kalkınca kasigima kramp girdi sağ taraftaydi ve öylece kaldım 4-5 saniye sürdü geçti. Bende 13 aydır istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?