- 5 Eylül 2015
- 64
- 12
- 3
- 37
2 gun daha bekliyeyim diorum hamileysemde değeri yükselsin biraz. Sende b3nim gibi bugünmü adet olman gerekiyorduaa çok güzel canım ya umutlandım şimdi inşallah benim de öyledir ne güzel ümit serptin içime gecen ay 2. günde adet olmuştum şimdi 30. gün hala gelen giden yok aman gelmesinlerde hamiş olalaım inşallah sende bende ne zaman test yapcksın canım
2 gun daha bekliyeyim diorum hamileysemde değeri yükselsin biraz. Sende b3nim gibi bugünmü adet olman gerekiyordu
Aslinda yeni evliyim henuz 3 aylik ama annemin benden sonra cocugu olmadigi icin biraz tedirginim ve ben kucukken bile anne olmak isterdimmrb canım amiiin inşalah hoşgeldin ne zamandır istiyosunuz
2 gun daha bekliyeyim diorum hamileysemde değeri yükselsin biraz. Sende b3nim gibi bugünmü adet olman gerekiyordu
Allah razı olsun insallah sende Hamilesindir beraber yazisiriz . Hayali bile güzel allah çok buyuk vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmisettim bile canım duamı allah kabul etsin inşallah gönlüne görede olur
Aslinda yeni evliyim henuz 3 aylik ama annemin benden sonra cocugu olmadigi icin biraz tedirginim ve ben kucukken bile anne olmak isterdim
Allahım gönlünü göre Versin canım insallahAslinda yeni evliyim henuz 3 aylik ama annemin benden sonra cocugu olmadigi icin biraz tedirginim ve ben kucukken bile anne olmak isterdim
Allah razı olsun insallah sende Hamilesindir beraber yazisiriz . Hayali bile güzel allah çok buyuk vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmis
Insallah. Elimde degil catlatma ignesini yaptirali 6 gun oldu ve bu gun hic bir agrim falan yok bu bile moralimi bozuyorhım anladım canım korkma sen yinede erken stres ypma sakın kafana takmazsan çok araştırıp didiklemezsen daha kolay hamile kalırsın benden tavsiye
En büyük değeri bicilemiyen bir hediye kocana allahım inşallah yüzüne gulsunsalı günüde eliik yıldönümümz ya pazartesi ğrenirsem eşime süpriz yapcam allahım nolur duysun sesimiiii
Amin canim hepimizin insallahAlla
Allahım gönlünü göre Versin canım insallah
Moral cok onemli bir kere inan olacağına ve ben hamile kaldığımda ilk hiç tepkim olmaz ilerledikçe tepkiler başlar herkesin vücudu bir değil ağrı olcak diye bir şey yokkiInsallah. Elimde degil catlatma ignesini yaptirali 6 gun oldu ve bu gun hic bir agrim falan yok bu bile moralimi bozuyor
mihribapost: 42520282 .!.:Insallah. Elimde degil catlatma ignesini yaptirali 6 gun oldu ve bu gun hic bir agrim falan yok bu bile moralimi bozuyor
En büyük değeri bicilemiyen bir hediye kocana allahım inşallah yüzüne gulsun
Yani oyle tabi hayirlisi Rabbim herkese nasip etsin.M
Moral cok onemli bir kere inan olacağına ve ben hamile kaldığımda ilk hiç tepkim olmaz ilerledikçe tepkiler başlar herkesin vücudu bir değil ağrı olcak diye bir şey yokki
Yok cok sukur bir sorunum yok ama doktora gittigim donem tam yumurtlama donemimdi hatta cok olgun bir yumuta var dedi. Hemen hamile kalmak istersen igne vuralim dedi bende tamam dedim yani oyle gelisi guzel gelisti igne meselesi cok sukur bir problemim yok.hımmm senin bi sorunun mu var canım çunku 3 aylık evliyim demişsin doktor sene olmadan doğal yolla bakmı da onu anlamadım çatlatma iğnesi neden vurulldun yani
Yok cok sukur bir sorunum yok ama doktora gittigim donem tam yumurtlama donemimdi hatta cok olgun bir yumuta var dedi. Hemen hamile kalmak istersen igne vuralim dedi bende tamam dedim yani oyle gelisi guzel gelisti igne meselesi cok sukur bir problemim yok.
Insallah canim sen ne kadarlik evlisin peki ?hım anladım canım ii bari olur o zaman hayırlısıyla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?