- 5 Eylül 2015
- 64
- 12
- 3
- 37
Eki Görüntüle 1625697 işte yuklendi
Canım işte bu testi yapınca hemen kan testi yaptirdim 0.06 negatif çıktı. Hangisi yanıldı. Sevineyimmi uzuleyimmicanım çizgiyi görüyorum ben, bence hamilesinyarın tekrarla bakalım daha net çıkacaktır şimdiden hayırlı olsunnnn
Canım yarın adet olmam lazım zaten beklicem başka test yapıp kafamı karistirmayayim. İnşallah hamileyim dir kizlarrTest bozuk olabilir mi canım bi daha mi yapsan
Canım yarın adet olmam lazım zaten beklicem başka test yapıp kafamı karistirmayayim. İnşallah hamileyim dir kizlarr
Arkadaşlar, bende geçen ay 10unda oldum bu ay 7 sinde olmam gerekiyordu ama olmadım inşallah hamileyimdir ağıstosun 21 inde çatlatma iğnesi vuruldum doktorun dediklerini harfi harfine yaptık ama bakalım inşallah bu ayda sonu hüsran olmaz
İnşallah Hamilesindir canım benim. Çatlama iğnesini nasıl yaptırdıniz. Karındanmi vuruluyor bide çatlama problemi olması şartmi onun icinArkadaşlar, bende geçen ay 10unda oldum bu ay 7 sinde olmam gerekiyordu ama olmadım inşallah hamileyimdir ağıstosun 21 inde çatlatma iğnesi vuruldum doktorun dediklerini harfi harfine yaptık ama bakalım inşallah bu ayda sonu hüsran olmaz
Amin allah isteyen herkese nasip etsin inşallahinşallah Rabbim gönlüne göre versin
İnşallah canım. Bende polikistik over var ama her ay olmuyor bu. Ama polikistik özellikleri taşımıuormuşum. Uzun zamandır doğal yolla hamile kalamayınca bu 4. Olacak tam günü belli olsun hamilelik şansım daha fazla olsun diye vurdu dr. Kalçadan vuruldum ben hep.İnşallah Hamilesindir canım benim. Çatlama iğnesini nasıl yaptırdıniz. Karındanmi vuruluyor bide çatlama problemi olması şartmi onun icin
evet canım adetin gelmede regl geliyomuş gibi akıntı geliyo sonra adet oluyosun ama hamilelerde e akıntı oluyomuşda biraz büyüdükten sonra oluomuş galibaAdetime 3 gün varda acaaba adete yakın akıntı olur mu ?
Bence test yaptırın, bende aynı durumdayım 29.gin adet oldum geçen ay bugün 29.günüm ama olmadım daha inşallah hamileyizdirya kızlar ben geçen ay 29. günümde adet oldum bugün yine 29. gün gelen giden yok bu aralar düzensiz diye ben 3 gün sonra falan adet günüm sayıyorum fakat geç yumurtlama oldu bende ondan dolayı adetim de gecikir mi sizce yoksa hamilemiymdir kafamda deli sorular
Adetime 3 gün varda acaaba adete yakın akıntı olur mu ?[/QUOTE
Hamile olabilirsiniz, ama tabiki herkeste değişir bu durum bir arkadaşımadet olucam diyordu akıntı başladı ama hamile oldupunu öğrendi herkeste vücut farklı tepki veriyor
Bence test yaptırın, bende aynı durumdayım 29.gin adet oldum geçen ay bugün 29.günüm ama olmadım daha inşallah hamileyizdir
Arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var bugün adet günüm ve olmadım inşallah olmam hamileyimdir ama hiçbir hamilelik belirtisi yok adet olcakmışım gibi karnım ara sura ağrıyor akşama test yaptırcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?