Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Arkadaşlar, bende geçen ay 10unda oldum bu ay 7 sinde olmam gerekiyordu ama olmadım inşallah hamileyimdir ağıstosun 21 inde çatlatma iğnesi vuruldum doktorun dediklerini harfi harfine yaptık ama bakalım inşallah bu ayda sonu hüsran olmaz

inşallah Rabbim gönlüne göre versin

İnşallah Hamilesindir canım benim. Çatlama iğnesini nasıl yaptırdıniz. Karındanmi vuruluyor bide çatlama problemi olması şartmi onun icin

İnşallah Hamilesindir canım benim. Çatlama iğnesini nasıl yaptırdıniz. Karındanmi vuruluyor bide çatlama problemi olması şartmi onun icin
İnşallah canım. Bende polikistik over var ama her ay olmuyor bu. Ama polikistik özellikleri taşımıuormuşum. Uzun zamandır doğal yolla hamile kalamayınca bu 4. Olacak tam günü belli olsun hamilelik şansım daha fazla olsun diye vurdu dr. Kalçadan vuruldum ben hep.

ya kızlar ben geçen ay 29. günümde adet oldum bugün yine 29. gün gelen giden yok bu aralar düzensiz diye ben 3 gün sonra falan adet günüm sayıyorum fakat geç yumurtlama oldu bende ondan dolayı adetim de gecikir mi sizce yoksa hamilemiymdir kafamda deli sorular

Arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var bugün adet günüm ve olmadım inşallah olmam hamileyimdir ama hiçbir hamilelik belirtisi yok adet olcakmışım gibi karnım ara sura ağrıyor akşama test yaptırcam bakalım

Bence test yaptırın, bende aynı durumdayım 29.gin adet oldum geçen ay bugün 29.günüm ama olmadım daha inşallah hamileyizdir

inşallah canım bu sefer hamileyizdir rabbim gönlümüze göre versin yap bakalım yada sabah ilk idrarınla bekliyoruz sonucunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…