- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
Amin canım inşallah :) sanadarica ederiimm inşallah hamileliğie çıkar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah :) sanadarica ederiimm inşallah hamileliğie çıkar :)
Belim kopuyo ağrıdan ama şuandada adet olcakmışım gibi ağrım var karnımda.Benimde bel ağrım aynen devam .... iki gündür de oturdugum yerden kalkınca kasigima kramp girdi sağ taraftaydi ve öylece kaldım 4-5 saniye sürdü geçti. Bende 13 aydır istiyorum![]()
Kızlar selam bu sabahta erken gebelik testi ve normal gebelik testi yaptım çizgi koyulaşmasını takip etmek için fotoğrafları da ekledim. Üç testin olduğu fotoğrafta en alttaki testi 6 eylülde yaptım diğerlerini de bu sabah. Çizgi günden güne koyulaşıyo hamileyim gerçekten Allahımm çok güzel bi duygu bu yaaa![]()
İnşallah canım en kısa zamanda Allah hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallahEVET CANIM TEBRİKLER HAYIRLISIYLAOLSUN İNŞALLAH ÇOK GÜZEL BİZLERİDE UNUTMAYIN DUANIZDA BİZİMDE OLSUN İNŞALLAH :))
Canım geç yumurtlayinca adet geç gelmez benim hep geç catlar yumurtam ve en son hamile kalip düşürdüğüm bebegim de geç dollenmeydi. 23 günde bir adet olurum. Ve bu ayda geç çatladı bugün adet günüm adetim gelmedi belirtide yok inşallah hamileyimdir hamileysemde büyük ihtimal yine geç döllenme 2 daha beklicembende canım aynı durumdayız inşallah bu ay bizim ayımız olur ya o kadar çok istiyorum ki 13 ay oldu bizim de benimde adet olacakmış gibi bi ağrı yok farklı bi ağrı var kasıklarımda anlayamadım sanki tatlı tatlı ağrıyo gibi 2-3 gündür böyle ve aşırı yorgunluk var üstümde ya sabah işe zor geliom walla anlamadım yumurtlayalı 10 gün oldu adetimde yok bugün 30. gün ama geç yumurtlayınca adette geç geliyomuş sanırım offff
bu arada inşallah Hamilesindir ☺bende canım aynı durumdayız inşallah bu ay bizim ayımız olur ya o kadar çok istiyorum ki 13 ay oldu bizim de benimde adet olacakmış gibi bi ağrı yok farklı bi ağrı var kasıklarımda anlayamadım sanki tatlı tatlı ağrıyo gibi 2-3 gündür böyle ve aşırı yorgunluk var üstümde ya sabah işe zor geliom walla anlamadım yumurtlayalı 10 gün oldu adetimde yok bugün 30. gün ama geç yumurtlayınca adette geç geliyomuş sanırım offff
Canım allahım kucağına almayi nasip etsin inşallah hayırlısıyla çok sevindim tebrik ederim allahın bizede nasip etsinEVET CANIM TEBRİKLER HAYIRLISIYLAOLSUN İNŞALLAH ÇOK GÜZEL BİZLERİDE UNUTMAYIN DUANIZDA BİZİMDE OLSUN İNŞALLAH :))
Selam ben yeni katildim foruma bende bebis isteyenlerdenim. Rabbim isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin.
Ben 6 gun once catlatma ignesi yaptirdim 12 gun gecmesi gerekiyormus sabirsizlikla bekliyorum bakalim![]()
İnşallah canim hayırlısıyla HamilesindirSelam ben yeni katildim foruma bende bebis isteyenlerdenim. Rabbim isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin.
Ben 6 gun once catlatma ignesi yaptirdim 12 gun gecmesi gerekiyormus sabirsizlikla bekliyorum bakalim![]()
Bu
bu arada inşallah Hamilesindir ☺
Bencecspor yapıp ağırlık kaldırma tedbirli ol.ya kızlar ben zayıflamak için 1 aydır spor yapıyorum düzenli fakat hiç bişi olmazdı şimdi tam iki kasığımın ortasına ağrı giriyo hemen yoruluom hiç böyle olmadı adete 3 gün kaldı sizce bebiş mi var yoksa ondan mı oluyo
Canım geç yumurtlayinca adet geç gelmez benim hep geç catlar yumurtam ve en son hamile kalip düşürdüğüm bebegim de geç dollenmeydi. 23 günde bir adet olurum. Ve bu ayda geç çatladı bugün adet günüm adetim gelmedi belirtide yok inşallah hamileyimdir hamileysemde büyük ihtimal yine geç döllenme 2 daha beklicem
Bencecspor yapıp ağırlık kaldırma tedbirli ol.
Kızlar benim bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım ne olur bana dua edin inşallah hamileyimdir . Şimdiden dua edenlerden allah razı olsun