- 19 Nisan 2015
- 1.560
- 3.359
- 83
Kızlar selam bugün erken gebelik testi yaptım 3 gün var batıma silik ikinci çizgi çıktı galiba hamileyimmmmm
Bende 4 çıkınca canim cok sıkılmışti .Doktor kimyasal dedi bişeler oldu.ama bal gibi hamileydim.gerci sonu kötü bitti.3 aylık düşük yaptım.Benim geçen ayda 0.9 çıkmıştı cumada öyle çıkınca ve bugün 4.3 çıkınca bi an içimi umut bağladı bilmiyorum ya çok gerginim.
Hadi bakalim ben de alıp deneyeceğim4-5 gün kala anlayanlar var. Testte iki çizgi de aynı koyulukta olduğunda gebe olma ihtimalin yüksek oluyo
Bende 4 çıkınca canim cok sıkılmışti .Doktor kimyasal dedi bişeler oldu.ama bal gibi hamileydim.gerci sonu kötü bitti.3 aylık düşük yaptım.
Gözün aydın diyelim o zaman:)Canım tebrik ederim Çok sevindim. Allah tamamına erdirsin darısı diğer bütün isteyenlere inşallah :)
İnşallah CANIM . ALLAHIM hepimiz için hayırlısıni versinÇok üzüldüm cnm . İns hamileyimdir
Kızlar bata 4 gün var sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı hala ihtimal varmı sizce gebelik olsaydı silik milik bişey çıkardı diyorum sizce
Aynen canım bende ikinci çizgiyi görebilmek için şekilden şekile girdimBenim de bata 3 var bu sabah test negatif.cikti ikinci cizginin ruhu bile yoktu. İcimde bu umut kenardan kenardan kemiriyor ama bi yandanda cikar miydi ki diye düşünüyorum. Bati beklicek misin test için yoksa yapar misin bi daha
Aynen canım bende ikinci çizgiyi görebilmek için şekilden şekile girdimevde test var ama salıya kadar tutucam kendimi ilk hamileliğimde regliden 5 gün sonra silik çizgiyle öğrenmiştim hala umudum var sende umudunu kaybetme canım beklemek çok zor ama ya
Öyle tabi takdiri ilahi senin kaçıncı ayın denemende canımAy canım benim umudumuzu hic yitirmeyelim sonucta olursa da olmasada allahim hep daha iyisini bildiğinden. Benimde evde 1 tane daha test var ama adet günümü bekleyeceğim netten siparis ettim yenilerini :) hakkimizda hayirlisi olsn
Öyle tabi takdiri ilahi senin kaçıncı ayın denemende canım
İnşallah canım bu ay tutmuştur belkide hayırlı böyleymiş çok yorucu olmuştur senin için az çok tahmin edebiliyorum ama bak hemen hamile kalmışsın yşne kalırsın üzme kendinibenim ki uzun hikaye aslında canım. ilk 18 ay deneme oldu ama olmuyordu, doktorlara gittik eşimle testler muayeneler hep iyi çıktı e niye olmuyor derken rahim filmi çekindim en son mayıs ayında meğer iki tüpümde tıkalıymış. o ay hemen hamile kaldım ama malesef haziranın son haftası düşük yaptım 2 aylık ara verdik yada şöyle diyim 3 adet gördüm arada bu ay artık başlayalım dedik rahim toparlamıştır kendini diye.. bekliyorum bi umutla =(
sizin ne kadar oldu canım
İnşallah canım bu ay tutmuştur belkide hayırlı böyleymiş çok yorucu olmuştur senin için az çok tahmin edebiliyorum ama bak hemen hamile kalmışsın yşne kalırsın üzme kendini
İnşallah daha fazla bekletmez Allah haberleşelim canım merak ederiminşallah rabbim hayırlısını versin inşallah dogru zamanda saglıklıca ınsallah yoksa o kürtajın acısını unutulur gibi değil
Nasıl yuklucem fotoyu buraya canıMİdrar testinin fotoğrafını yollar mısın canım bi bakalım
Çok teşekkür ederim canım en kısa zamanda Allah isteyen herkese versinCanım tebrik ederim Çok sevindim. Allah tamamına erdirsin darısı diğer bütün isteyenlere inşallah :)
Benimde 2 gün var bende idrar testi yaptım senin gibi 2.cizgi silik Cikti gittim koşa koşa kan tahlili yaptirdim 0.06 çıktı yani negatif. Bekliyorum beki geç döllenme dir diye. Herhalde idrar testi yanlıştı bilemedim. İnşallah Hamilesindir allahım hepimize nasip etsinCanım tebrik ederim Çok sevindim. Allah tamamına erdirsin darısı diğer bütün isteyenlere inşallah :)
İnşallah daha fazla bekletmez Allah haberleşelim canım merak ederim
canım mesaj yazarken altta cevapla sekmesinin yanında dosya yükle yazıyo oraya tıklayıp yükleyebilirsin.Nasıl yuklucem fotoyu buraya canıM
Boyuttan dolayı yüklenmiyor diyor off yukleyemiyorumcanım mesaj yazarken altta cevapla sekmesinin yanında dosya yükle yazıyo oraya tıklayıp yükleyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?