Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Benim geçen ayda 0.9 çıkmıştı cumada öyle çıkınca ve bugün 4.3 çıkınca bi an içimi umut bağladı bilmiyorum ya çok gerginim.
Bende 4 çıkınca canim cok sıkılmışti .Doktor kimyasal dedi bişeler oldu.ama bal gibi hamileydim.gerci sonu kötü bitti.3 aylık düşük yaptım.

Kızlar bata 4 gün var sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı hala ihtimal varmı sizce gebelik olsaydı silik milik bişey çıkardı diyorum sizce

Benim de bata 3 var bu sabah test negatif.cikti ikinci cizginin ruhu bile yoktu. İcimde bu umut kenardan kenardan kemiriyor ama bi yandanda cikar miydi ki diye düşünüyorum. Bati beklicek misin test için yoksa yapar misin bi daha

Benim de bata 3 var bu sabah test negatif.cikti ikinci cizginin ruhu bile yoktu. İcimde bu umut kenardan kenardan kemiriyor ama bi yandanda cikar miydi ki diye düşünüyorum. Bati beklicek misin test için yoksa yapar misin bi daha
Aynen canım bende ikinci çizgiyi görebilmek için şekilden şekile girdim evde test var ama salıya kadar tutucam kendimi ilk hamileliğimde regliden 5 gün sonra silik çizgiyle öğrenmiştim hala umudum var sende umudunu kaybetme canım beklemek çok zor ama ya

Ay canım benim umudumuzu hic yitirmeyelim sonucta olursa da olmasada allahim hep daha iyisini bildiğinden. Benimde evde 1 tane daha test var ama adet günümü bekleyeceğim netten siparis ettim yenilerini :) hakkimizda hayirlisi olsn

Ay canım benim umudumuzu hic yitirmeyelim sonucta olursa da olmasada allahim hep daha iyisini bildiğinden. Benimde evde 1 tane daha test var ama adet günümü bekleyeceğim netten siparis ettim yenilerini :) hakkimizda hayirlisi olsn
Öyle tabi takdiri ilahi senin kaçıncı ayın denemende canım

Öyle tabi takdiri ilahi senin kaçıncı ayın denemende canım

benim ki uzun hikaye aslında canım. ilk 18 ay deneme oldu ama olmuyordu, doktorlara gittik eşimle testler muayeneler hep iyi çıktı e niye olmuyor derken rahim filmi çekindim en son mayıs ayında meğer iki tüpümde tıkalıymış. o ay hemen hamile kaldım ama malesef haziranın son haftası düşük yaptım 2 aylık ara verdik yada şöyle diyim 3 adet gördüm arada bu ay artık başlayalım dedik rahim toparlamıştır kendini diye.. bekliyorum bi umutla =(
sizin ne kadar oldu canım

İnşallah canım bu ay tutmuştur belkide hayırlı böyleymiş çok yorucu olmuştur senin için az çok tahmin edebiliyorum ama bak hemen hamile kalmışsın yşne kalırsın üzme kendini

İnşallah canım bu ay tutmuştur belkide hayırlı böyleymiş çok yorucu olmuştur senin için az çok tahmin edebiliyorum ama bak hemen hamile kalmışsın yşne kalırsın üzme kendini

inşallah rabbim hayırlısını versin inşallah dogru zamanda saglıklıca ınsallah yoksa o kürtajın acısını unutulur gibi değil

Canım
Canım tebrik ederim Çok sevindim. Allah tamamına erdirsin darısı diğer bütün isteyenlere inşallah :)
Benimde 2 gün var bende idrar testi yaptım senin gibi 2.cizgi silik Cikti gittim koşa koşa kan tahlili yaptirdim 0.06 çıktı yani negatif. Bekliyorum beki geç döllenme dir diye. Herhalde idrar testi yanlıştı bilemedim. İnşallah Hamilesindir allahım hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…