Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bende 8ay biraktim başladım yeniden bırakmak için uğraşıyorum sigarada hamilelige engel oluyormus belki bnm ondan olmuyordur.kurtulmussun darısı bana inşallah

Bende 8ay biraktim başladım yeniden bırakmak için uğraşıyorum sigarada hamilelige engel oluyormus belki bnm ondan olmuyordur.kurtulmussun darısı bana inşallah

İnsallah cnm.zor ama imkansiz degil.bi kere icsem devami gelir.gittim drda baya bi konustu birakmam icin.birakinca neler yasarim onu arastirdim.2 hafta sonra faydasini hissediyosun.

Zaten şu ikinci çizgi silik çıkarsa umudu yoknmu...ahh ahh

sigarayı bırakınc halsizliğin geçti mi canım?

Canım yeni okudum yazdıklarını.. Benimde adete 4 gün kaldı bu süre içerisinde ama ovulasyon silik çizgi gösterdiği için pek umudum yok.. Yine de Allah ne derse o olur.. Allah'a inanan için ümit bitip tükenmez bi derya.. Hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun.. Evlat isteyen tüm arkadaşların sağlıklı, hayırlı bebişleri olsun inşşşşş..

Benim de silik çizgi çıktı inşallah sağlıkla geliyordu r. Öğleden sonra kan vericem sabah sabah çok aglatti beni bu silik çizgi. Rabbim dileyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin
Seninki silik falan değil ya maşallah bildiğin çizgi işte hadi bakalım kan testine de git te merakta kalma allah sağlık versib, tamamına erdirsn iinşallah :) ne zamandan beri uğraşıyordn? Taktik ver de uygulayalım

Benim de silik çizgi çıktı inşallah sağlıkla geliyordu r. Öğleden sonra kan vericem sabah sabah çok aglatti beni bu silik çizgi. Rabbim dileyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin
Kuzum seni burda buldum canimmmm cok sevindim silik olunca genelde pozitif oluyor cabuk git kan verr :))

Am
Amin Allah dilerim sana da nasip etsin canım inşallah. Isteyen herkese de. Pek özel bir şey yapmadım hatta umutsuzdum yine olmaz diye. 6 aydır evliyim ve ilk günden beri korunmadim 6 aydır bekliyorum . Sadece ilişkiden sonra 1 saat kalkmadan yattım. Ve gün aşırı birlikte olduk. Çok şükür geliyor galiba :)))

İnşallah canım, gerçekten de geliyor gibi hadi hayırlısı :) hadi sonucu bekliyoruz :)

İnşallah canım, gerçekten de geliyor gibi hadi hayırlısı :) hadi sonucu bekliyoruz :)
Ben bu ay erkwn yumurtladim sanirim tumurtlama donemi bu hafta ama gecen hafta cokakintim vardi ama bu hafta hic bise yok doktorda adetinin 10. Gunu baslayin dedi o yuzden gecen hafta denemedik ins. Gecmemistir yumurtlama yaa

cnm çok güzel görünüyor çizgi bariz belli güzel haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…