- 25 Eylül 2014
- 1.263
- 891
- 123
Bende 8ay biraktim başladım yeniden bırakmak için uğraşıyorum sigarada hamilelige engel oluyormus belki bnm ondan olmuyordur.kurtulmussun darısı bana inşallahCok halsizdim hic bisey yapasim yktu.doktora gittm hersey temiz cikti.sigaraya bagladm bnde.cok asiri zayiftim bide.cantamdan paketi cikartmadim gormedim uzak tuttum.icersem yine halsiz olursam diye dusundm.cok zor oldu ruyalarima girdi cok kez.kimseye sesimi cikartmadim.canim istedi cikolata yedim su ictim unuttum.1 bucuk ay oldu.yanimda icirtmiyorm.kokusundan bile tiksindim artik
Bende 8ay biraktim başladım yeniden bırakmak için uğraşıyorum sigarada hamilelige engel oluyormus belki bnm ondan olmuyordur.kurtulmussun darısı bana inşallah
bence erkenden test yapmayın kızlar, moral bozuluyor boşu boşuna.. Sabııır sabıır! ben dün 3 gün kala yaptım negatif çıktı. e noluyo teste inanmıyorsun çünkü hala icinde umut oluyo. zaten erken diyosun, hala bi şansım var diyosun. Adetimi bekleyeyim diyorsun, aynı şey. Ama anlıyorum tabii ya ikinci çizgi silik çıkarsa? umudu yaptırıyor bunu bize. aman yani, ben de kafam karışmış bekliyorum. 2 gün kaldı.. korkuyorum.
Cok halsizdim hic bisey yapasim yktu.doktora gittm hersey temiz cikti.sigaraya bagladm bnde.cok asiri zayiftim bide.cantamdan paketi cikartmadim gormedim uzak tuttum.icersem yine halsiz olursam diye dusundm.cok zor oldu ruyalarima girdi cok kez.kimseye sesimi cikartmadim.canim istedi cikolata yedim su ictim unuttum.1 bucuk ay oldu.yanimda icirtmiyorm.kokusundan bile tiksindim artik
sigarayı bırakınc halsizliğin geçti mi canım?
eczaneye bi sorayim yarin. ben hep bu ucuz 5 liralik testlerden kullaniyorum. o da beklenen adet gününden sonra sonuç veriyor sanirım. ben erken davranip canimi sıktım yine. ama şimdi umutlanmak istemiyorum artik. adetimi bekleyecegim. gecikse de 1-2 hafta bekleyeyim diyorum. (yapamayacağımı tahmin edersiniz) :)
hamilesin canım hayırlı olsun benimde böyleydiBenim de silik çizgi çıktı inşallah sağlıkla geliyordu r. Öğleden sonra kan vericem sabah sabah çok aglatti beni bu silik çizgi. Rabbim dileyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin
Seninki silik falan değil ya maşallah bildiğin çizgi işteBenim de silik çizgi çıktı inşallah sağlıkla geliyordu r. Öğleden sonra kan vericem sabah sabah çok aglatti beni bu silik çizgi. Rabbim dileyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin
Kuzum seni burda buldum canimmmm cok sevindim silik olunca genelde pozitif oluyor cabuk git kan verr :))Benim de silik çizgi çıktı inşallah sağlıkla geliyordu r. Öğleden sonra kan vericem sabah sabah çok aglatti beni bu silik çizgi. Rabbim dileyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin
Insallah canim inşallah. Allah evladını da sana bagislasinN
hamilesin canım hayırlı olsun benimde böyleydi
Amin Allah dilerim sana da nasip etsin canım inşallah. Isteyen herkese de. Pek özel bir şey yapmadım hatta umutsuzdum yine olmaz diye. 6 aydır evliyim ve ilk günden beri korunmadim 6 aydır bekliyorum . Sadece ilişkiden sonra 1 saat kalkmadan yattım. Ve gün aşırı birlikte olduk. Çok şükür geliyor galiba :)))Seninki silik falan değil ya maşallah bildiğin çizgi iştehadi bakalım kan testine de git te merakta kalma allah sağlık versib, tamamına erdirsn iinşallah :) ne zamandan beri uğraşıyordn? Taktik ver de uygulayalım
Kuzum seni burda buldum canimmmm cok sevindim silik olunca genelde pozitif oluyor cabuk git kan verr :))
Insallah kuzum bu kacinci denemenizdi tedavi v.s. bisey yaptinmi hamile kalmak icin bnada soyleCanımm inşallah öğleden sonra gidicem. Inşallah değişik bir duygu . Rabbim herkese tattirsin sana da insallah
İnşallah canım, gerçekten de geliyor gibi hadi hayırlısı :) hadi sonucu bekliyoruz :)Am
Amin Allah dilerim sana da nasip etsin canım inşallah. Isteyen herkese de. Pek özel bir şey yapmadım hatta umutsuzdum yine olmaz diye. 6 aydır evliyim ve ilk günden beri korunmadim 6 aydır bekliyorum . Sadece ilişkiden sonra 1 saat kalkmadan yattım. Ve gün aşırı birlikte olduk. Çok şükür geliyor galiba :)))
Ben bu ay erkwn yumurtladim sanirim tumurtlama donemi bu hafta ama gecen hafta cokakintim vardi ama bu hafta hic bise yok doktorda adetinin 10. Gunu baslayin dedi o yuzden gecen hafta denemedik ins. Gecmemistir yumurtlama yaaİnşallah canım, gerçekten de geliyor gibi hadi hayırlısı :) hadi sonucu bekliyoruz :)
Benim de silik çizgi çıktı inşallah sağlıkla geliyordu r. Öğleden sonra kan vericem sabah sabah çok aglatti beni bu silik çizgi. Rabbim dileyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin
cnm çok güzel görünüyor çizgi bariz belli güzel haberlerini bekliyoruz.Benim de silik çizgi çıktı inşallah sağlıkla geliyordu r. Öğleden sonra kan vericem sabah sabah çok aglatti beni bu silik çizgi. Rabbim dileyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?