- 12 Kasım 2013
- 4.658
- 6.022
- 158
- 43
Hayirlisi olsun canim senin icin de insallah regl olmayizHc test yapma cnm olsada cikmaz bu kadar erken.sabah erken kan testi.bnmde 7 gun kaldi.catltma ignesi oldum bu ay.2 yildir istiyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi olsun canim senin icin de insallah regl olmayizHc test yapma cnm olsada cikmaz bu kadar erken.sabah erken kan testi.bnmde 7 gun kaldi.catltma ignesi oldum bu ay.2 yildir istiyoruz
Hayirlisi olsun canim senin icin de insallah regl olmayiz![]()
İnsallh olmayiz.bnm hic sorun yktu.sonra kist dediler.sonra erkn menepoz dediler.sonra pco ciktim.bnde anlamadim.insallh regl olmayalim
Gecmis olsun canim yasin kacti erken menepoz demisler doktorlarda bir acayip dogrusuİnsallh olmayiz.bnm hic sorun yktu.sonra kist dediler.sonra erkn menepoz dediler.sonra pco ciktim.bnde anlamadim.insallh regl olmayalim
İnsallh olmayiz.bnm hic sorun yktu.sonra kist dediler.sonra erkn menepoz dediler.sonra pco ciktim.bnde anlamadim.insallh regl olmayalim
Vallahi catlayacagim az kaldi... peki tutabildigim kadar tutucam kendimibence erkenden test yapmayın kızlar, moral bozuluyor boşu boşuna.. Sabııır sabıır! ben dün 3 gün kala yaptım negatif çıktı. e noluyo teste inanmıyorsun çünkü hala icinde umut oluyo. zaten erken diyosun, hala bi şansım var diyosun. Adetimi bekleyeyim diyorsun, aynı şey. Ama anlıyorum tabii ya ikinci çizgi silik çıkarsa? umudu yaptırıyor bunu bize. aman yani, ben de kafam karışmış bekliyorum. 2 gün kaldı.. korkuyorum.
Vallahi catlayacagim az kaldi... peki tutabildigim kadar tutucam kendimi![]()
kızlar bide şu var adete yakın dönemde hormonal değişikliklere bağlı kanda ki B-HCG seviyesi artabiliyor buda bzleri yanıltıyor unutmayalm
dayan hayatım sabrının sonu selamet olsun inşallah.evet canım da işte her sabah gözüme takılıyor içimle savaş veriyorum zaten yap yapma felan :)
Gecmis olsun canim yasin kacti erken menepoz demisler doktorlarda bir acayip dogrusu![]()
hakkında hayırlısını dileyelim cnm.ama üzülürüm inanevet ben arada hatirlatiyorum kendime adet olabilirsin diye. zaten bugün karnım ağrımaya başladı. Adet öncesi gibi aynı.. ben heralde 2 gün sonra teste gerek kalmadarn adet olucam..
Yok canim yanlis teshis kist gitsin diye d.kontrol kullandim o ay cok az lahverengi geldi regl.fsh 9 cikti.sonraki ay normale dondu.kimi doktora gore esimde sorun var.kimine gore bnm yumurtm gelismio pcoym.rahim filmide cektirdim.yumurtada catliyo.anlamadim bn 4 doktora gosterdm ayni sonuclari.hepsi baska sey dedi
dayan hayatım sabrının sonu selamet olsun inşallah.
hakkında hayırlısını dileyelim cnm.ama üzülürüm inan![]()
ayy anladım canım, net bir şey söyleselermiş. ama yumurtanın çatlamasına sevindim canım. Kıyamam 4 doktor dolaşmışsın.
Sigarayi nasil biraktin cnm ya ben azalta bildim sadece birakamiyorum(
Yumurtam catliyo canim.hep catliyodu zaten evlendigimden bu yana.catlasada gebelik olusmuyo.her doktor farkli bisey yk olur dedi ilkide.sigarayi bile biraktm 11 yildan sonra.yeterki olsun
işallah olur canım hayırlısıyla. merakla bekliyorum burdaki herkesi... allah her isteyne sağlıklı evlatlar versin..