• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

5 gunum kaldi goguslerim aciyo ama uclarinda bisey yok birde adet sancisi var bakalim adet belirtisi gibi progesteron 10.70cikmisti gebelikle alakasi varmi bunun bilmiyorum

Yumurtlama dönemindeyim kızlar ilk defa deniyoruz çok heyecanlıyım yaaa 2haftasonra bende hamileyim diye avaz avaz yazmak istiyorum

Selam kızlar ben Vişneli Turtam( eylül ) arkadasiyim. Ban yedi neden olduğunu bilmiyoruz. Küfür içerikli bişide yazmaz kendisi. Gebelik bölümünden başka yerlerde de takılmaz ama bana size haber vermemi istedi sanırım yarın acilacakmis.

UOTE="iki_yaprak, post: 37982601, member: 424394"]Benim de silik çizgi çıktı inşallah sağlıkla geliyordu r. Öğleden sonra kan vericem sabah sabah çok aglatti beni bu silik çizgi. Rabbim dileyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin[/QUOTE]
Canım hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah. Testi ne zaman yaptin canım adet gunundemi yaptin.

Selam kızlar ben Vişneli Turtam( eylül ) arkadasiyim. Ban yedi neden olduğunu bilmiyoruz. Küfür içerikli bişide yazmaz kendisi. Gebelik bölümünden başka yerlerde de takılmaz ama bana size haber vermemi istedi sanırım yarın acilacakmis.
aa üzüldüm şimdi
gelsin de ondan öğreniriz ne olup bittiğini

aa üzüldüm şimdi
gelsin de ondan öğreniriz ne olup bittiğini

ya bir munekaşaysa girmiş çatlak diye bir üyeyle. hatta kadın hastalıkları sayfasinda sevgilimle birseyler yaşadık ve...
konuda az atismislar. bizim kız hep bu konular açılıyor bini aştı bıktık hep nazikçe anlatmaktan felan demiş. küfür yok ama genede ban yemiş işte yarın gelecek.. Neyse kızlar ben kaçtım bilginiz olsun diye yazdım hayde allaha emanet olun ☆

Insallah kuzum bu kacinci denemenizdi tedavi v.s. bisey yaptinmi hamile kalmak icin bnada soyle
Canım 6 aydır istiyorduk tedavi olmadım doktora gittim bi kere o zaman kist vardı adetle atarsin demişti başka bir sıkıntı yoktu ama olmuyordu demek biraz zamanı varmış .

Ben bu ay erkwn yumurtladim sanirim tumurtlama donemi bu hafta ama gecen hafta cokakintim vardi ama bu hafta hic bise yok doktorda adetinin 10. Gunu baslayin dedi o yuzden gecen hafta denemedik ins. Gecmemistir yumurtlama yaa
Canım yumurta olur yada olmaz test filan yapmadiysan benim gibi kaçırmamak için gün aşırı esinle birlikte ol. Garanti olur . Ben adet günü bitiminden başlamıştım ayıptır söylemesi.

UOTE="iki_yaprak, post: 37982601, member: 424394"]Benim de silik çizgi çıktı inşallah sağlıkla geliyordu r. Öğleden sonra kan vericem sabah sabah çok aglatti beni bu silik çizgi. Rabbim dileyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin
Canım hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah. Testi ne zaman yaptin canım adet gunundemi yaptin.[/QUOTE]
Amin cnm inşallah adete 2 gün var kasiklarda yırtılma şeklinde sürekli ağrım olunca sabah ilk idrar ile yaptım böyle çıktı. Idrarim bayagi tortulu idi.

Benim de silik çizgi çıktı inşallah sağlıkla geliyordu r. Öğleden sonra kan vericem sabah sabah çok aglatti beni bu silik çizgi. Rabbim dileyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin
canım tebrik ederim hayırlı olsun benimde sol kasığımda 1 haftadır sık sık ağrım var bazen ayağıma bile vuruyor inş benimkide bebiştendir..

Adetime 1 gün kaldı sadece. yarın olmam gerekiyor. dün ve bugün ara ara karnıma ağrı giriyor. ya adet olacağım için ya da yerleştiği için diye düşünüyorum.. son 1 gün!

cnm adetini beklesen nacizane fikrim ben adetimi beklemeden iki kez düştüm bı yanılgıya kan dahil gebelik gösterdi ama bu kimyasal gebelik denen illetmiş ikisi de beni mahvetti.inan çok moralin bozuluyor psikolojinde.en azından adetin geçmezse geçmedi der ümitle-nmezsin suan erken biraz dişini sık derim ben.inan çok zor biliyorum Visneli_Turtam ve bnde beklioruz :)
ben kimyasal gebelikle ilgili forumda denk gelmiştim bir yoruma, sürekli kimyasal gebelik yaşayan bir kadın doğum doktorunun araştırmasıyla rahim asidinin yüksek olması gibi bir nedenle karşılaşmış, okuduğum başka bir yerde de troit hormonun yükselmesi, gibi bir neden yazılmıştı. dikkatimi çekmişti ben de bir kere yaşadım kimyasal gebeliği, bir yıl içinde üç dört ay adetim geçikmişti o zamanda yaşadım mı bilmiyorum. inşallah herhangi bir sorun yoktur. Allah ol der ve o da hemen olu verir meailindeki ayet'i kerime hatrına rabbim bize nasip eder, inşallah tez zamanda bebeğimizin vakti gelir, nasip olur.

Benim gecikti kızlar perşembe günü kan vermeye gidicem cuma öğleden sonra belli olur.inşallah bu sefer hamileyimdir.umutlu olmamın sbebei forumda bir arkadas bir macun tarifi vermişti yaptım kullandım kullanan herkesın oldu demişti çok fazla umutlandim inşallah sonu hüsran olmaz

Benim gecikti kızlar perşembe günü kan vermeye gidicem cuma öğleden sonra belli olur.inşallah bu sefer hamileyimdir.umutlu olmamın sbebei forumda bir arkadas bir macun tarifi vermişti yaptım kullandım kullanan herkesın oldu demişti çok fazla umutlandim inşallah sonu hüsran olmaz
inş rabbim gönlüne göre versin canım ne macunu o acaba..

ben kimyasal gebelikle ilgili forumda denk gelmiştim bir yoruma, sürekli kimyasal gebelik yaşayan bir kadın doğum doktorunun araştırmasıyla rahim asidinin yüksek olması gibi bir nedenle karşılaşmış, okuduğum başka bir yerde de troit hormonun yükselmesi, gibi bir neden yazılmıştı. dikkatimi çekmişti ben de bir kere yaşadım kimyasal gebeliği, bir yıl içinde üç dört ay adetim geçikmişti o zamanda yaşadım mı bilmiyorum. inşallah herhangi bir sorun yoktur. Allah ol der ve o da hemen olu verir meailindeki ayet'i kerime hatrına rabbim bize nasip eder, inşallah tez zamanda bebeğimizin vakti gelir, nasip olur.

zor bir sey, benim arkadaşım da yaşadı.. kan testinde pozitif göründü daha sonra adet oldu. allah kolaylik versin, herkese.

Back