- 25 Kasım 2014
- 2.881
- 2.227
- 448
- 33
hayırlısı olsun hakkında ve hakkımızdabugün bat günüm kızlar kasıklarda ağrı var adetimi bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun hakkında ve hakkımızdabugün bat günüm kızlar kasıklarda ağrı var adetimi bekliyorum
amin canım bu ay tarih saat bişey hesaplamadım bakalım artık nasip te varsa olurhayırlısı olsun hakkında ve hakkımızda
aa üzüldüm şimdiSelam kızlar ben Vişneli Turtam( eylül ) arkadasiyim. Ban yedi neden olduğunu bilmiyoruz. Küfür içerikli bişide yazmaz kendisi. Gebelik bölümünden başka yerlerde de takılmaz ama bana size haber vermemi istedi sanırım yarın acilacakmis.
aa üzüldüm şimdi
gelsin de ondan öğreniriz ne olup bittiğini
Canım 6 aydır istiyorduk tedavi olmadım doktora gittim bi kere o zaman kist vardı adetle atarsin demişti başka bir sıkıntı yoktu ama olmuyordu demek biraz zamanı varmış .Insallah kuzum bu kacinci denemenizdi tedavi v.s. bisey yaptinmi hamile kalmak icin bnada soyle
Amin cnm inşallah kan tahlili yaptırmayı bekliyorum yine de tamamen umutlanmadan garanti olsun .ayyy, allah sağlıl sıhhat versin... çok sevindim.![]()
Insallah canim Rabbim boşa sonuclandirmasin dileyen herkese de. Nasip etsin. Haberleri iletirimcnm çok güzel görünüyor çizgi bariz belli güzel haberlerini bekliyoruz.
Canım yumurta olur yada olmaz test filan yapmadiysan benim gibi kaçırmamak için gün aşırı esinle birlikte ol. Garanti olur . Ben adet günü bitiminden başlamıştım ayıptır söylemesi.Ben bu ay erkwn yumurtladim sanirim tumurtlama donemi bu hafta ama gecen hafta cokakintim vardi ama bu hafta hic bise yok doktorda adetinin 10. Gunu baslayin dedi o yuzden gecen hafta denemedik ins. Gecmemistir yumurtlama yaa
Canım hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah. Testi ne zaman yaptin canım adet gunundemi yaptin.[/QUOTE]UOTE="iki_yaprak, post: 37982601, member: 424394"]Benim de silik çizgi çıktı inşallah sağlıkla geliyordu r. Öğleden sonra kan vericem sabah sabah çok aglatti beni bu silik çizgi. Rabbim dileyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin
canım tebrik ederim hayırlı olsun benimde sol kasığımda 1 haftadır sık sık ağrım var bazen ayağıma bile vuruyor inş benimkide bebiştendir..Benim de silik çizgi çıktı inşallah sağlıkla geliyordu r. Öğleden sonra kan vericem sabah sabah çok aglatti beni bu silik çizgi. Rabbim dileyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin
Amin cnm inşallah kan tahlili yaptırmayı bekliyorum yine de tamamen umutlanmadan garanti olsun .
ben kimyasal gebelikle ilgili forumda denk gelmiştim bir yoruma, sürekli kimyasal gebelik yaşayan bir kadın doğum doktorunun araştırmasıyla rahim asidinin yüksek olması gibi bir nedenle karşılaşmış, okuduğum başka bir yerde de troit hormonun yükselmesi, gibi bir neden yazılmıştı. dikkatimi çekmişti ben de bir kere yaşadım kimyasal gebeliği, bir yıl içinde üç dört ay adetim geçikmişti o zamanda yaşadım mı bilmiyorum. inşallah herhangi bir sorun yoktur. Allah ol der ve o da hemen olu verir meailindeki ayet'i kerime hatrına rabbim bize nasip eder, inşallah tez zamanda bebeğimizin vakti gelir, nasip olur.cnm adetini beklesen nacizane fikrim ben adetimi beklemeden iki kez düştüm bı yanılgıya kan dahil gebelik gösterdi ama bu kimyasal gebelik denen illetmiş ikisi de beni mahvetti.inan çok moralin bozuluyor psikolojinde.en azından adetin geçmezse geçmedi der ümitle-nmezsin suan erken biraz dişini sık derim ben.inan çok zor biliyorum Visneli_Turtam ve bnde beklioruz :)
inş rabbim gönlüne göre versin canım ne macunu o acaba..Benim gecikti kızlar perşembe günü kan vermeye gidicem cuma öğleden sonra belli olur.inşallah bu sefer hamileyimdir.umutlu olmamın sbebei forumda bir arkadas bir macun tarifi vermişti yaptım kullandım kullanan herkesın oldu demişti çok fazla umutlandim inşallah sonu hüsran olmaz
ben kimyasal gebelikle ilgili forumda denk gelmiştim bir yoruma, sürekli kimyasal gebelik yaşayan bir kadın doğum doktorunun araştırmasıyla rahim asidinin yüksek olması gibi bir nedenle karşılaşmış, okuduğum başka bir yerde de troit hormonun yükselmesi, gibi bir neden yazılmıştı. dikkatimi çekmişti ben de bir kere yaşadım kimyasal gebeliği, bir yıl içinde üç dört ay adetim geçikmişti o zamanda yaşadım mı bilmiyorum. inşallah herhangi bir sorun yoktur. Allah ol der ve o da hemen olu verir meailindeki ayet'i kerime hatrına rabbim bize nasip eder, inşallah tez zamanda bebeğimizin vakti gelir, nasip olur.