Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

burada güzrl bi haber paylaşalım inşallah iki gün arayla cnm :)

geçmiyor anam ama kendime söz verdim adetimi beklemediğim için hüsrana uğradm kimyasal gebelk denen şeyi yaşadım bu kez sabretcez dur şunun şurasında ne kaldı :)

sıkıcaz dişimizi sabır edeceğiz başka yolu yok :)

cnm adetini beklesen nacizane fikrim ben adetimi beklemeden iki kez düştüm bı yanılgıya kan dahil gebelik gösterdi ama bu kimyasal gebelik denen illetmiş ikisi de beni mahvetti.inan çok moralin bozuluyor psikolojinde.en azından adetin geçmezse geçmedi der ümitle-nmezsin suan erken biraz dişini sık derim ben.inan çok zor biliyorum Visneli_Turtam ve bnde beklioruz :)

iyi akşamlar hanımlar topiği gorunce katılayım dedim yarın adet olmam gerekıyor umudum yok 2gundur yumurtlama testı yapıorm 2.çızgı silik cıkıyor kasıklarım bayadır agrıyor ve belıme bıcak saplanıyordu sankı.ama son 3gundur hıcbı agrı yok umutla adetımın gelmemesını beklıyorum

inşallah gebesindir cnm Allah tan hakkında hayrlısı herhangi bi belirti yaşadın mı peki adet belirtisinden farklı olarak?

inşallah gebesindir cnm Allah tan hakkında hayrlısı herhangi bi belirti yaşadın mı peki adet belirtisinden farklı olarak?
inşallah cnm umudum yok gibi sankı hep gelecekmıs gıbı.3aydır denıyorum olmadı ama bu ay hıc kafama takmadım ovulasyon testı bıle yapmadım her ay hüsran psikolojımı mafetti.1 gun sol 2gun sonra sag kasıgım agrıdı sonra 2sı bırden ve aşırı derecede idrara cıkıyorum allahım herkese nasip etsin aratmasın herseyın zamanı var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…