Canim bwenim adete 4 gün KalA idrarda cikti hadi sendende güzel haber bekliyoruzBizde bu ay ilk defa denedik
Bende predictor aldım hamilelik testi dayanamayıp yaptım birini ama bi hafta vardı reglime:)
Şimdi 5 gün var bakalım ne çıkacak hasta olacak mıyım
Canim bwenim adete 4 gün KalA idrarda cikti hadi sendende güzel haber bekliyoruz
Öyle düşünme idrarda geç cikar zaten bakalım adet günü ne olacak sabret biraz
Canım az önce dayanamadım yaptım bi tane daha ama negatifti bembeyazdı demekki önce denediğim negatifti bu ay olmaz sanırım artık reglime 5 gün var:) diğer aya bakalım :)
Kızlar lutfen yardim edinen son testi 7 kasimda yaptim bat gunumdu negatif cikti idrar testi. Bu zaman oldu hala adet olmadim. Evlenmeden once dongum 28 di ama sonra 40 kadar ciktigi oldu. Daha cok da esim icime b.ldiginda adetim duzensizlesiyor. Bu nedenle gebe olmam düşük bi ihtimal de o gunden bu yana kasigima bicak saplaniyor resmen. Muhtemelen hamilr degilim adet olacak gibiym ama bu yasima kadar adet agrisi nedir bilmedim ben. Bu agri ne simdi? Kist mi iltihap mi cozemedim. Başına böyle bir durum gelen oldu mu?
Benimde nisanima denk gelmişti eczanede geciktirici ilaçlar var onlardan alabilirsinyakin zamanda nisanim var ve adet gunumde yaklasiyor insallah ayni gun olmaz yaaaa uuuf
İnşallah canm hakkınızda hayırlısı olsunMerhaba kizlr, uzun zamandir takipciyim bu sitede, daha oncede konu acmistim burda, 2 sene once esimle ilk denememizde hamile kalmistim ama ilk gebeligim dis gebelikti ve sonlandi, 1 sene ara verdikten sonra 2. kez bu sene subatta hamile kaldim ama oda ilk haftalarinda dusukle sonuclandi.Simdi tekrar deniyoruz, 29 agustos regl baslangicimdi, bittikten sonra bidaha korunmadik. normalde reglim hic sasmaz, her ay ayni tarihte olurum, ikinci dusugumden sonra her ayin 29 idi. Eylulde sanirim stress yaptim ve regl dongum uzadi ve 5 ekimde adet gordum ve bu ayda 5 kasim gecti ama hala bisi yok, son dongume gore hesaplarsam 11 kasim yani bugun regl olmam lazim, erken gebelik testlerinden yaptim ama bisey cikmadi. Ne adet ne hamilelik belirtisi hicbisey de yok. Zaten adetlerimde kesinlikle belirtilerim olmuyo, hic hissetmiyorum bile en fazla yuzum sivilcelenir. Bu ay sivilcelenmemde yok. Cok huzursuzum, yine dusukle sonuclanacak veye bi problemden dolayi hic tutmuycak diye korkuyorum ve surekli tedirginim. 7 senelik evliyim ve ilk 5 senesi hic cocuk dusunmedik. Yasim 28 oldu, aceba dogurganligim azaldimida diye bi korku oluyo ister istemez. Jinekologumada gidiyorum her sene genel kontrollerimi yaptiriyorum ve hersey normal gozukuyo suan icin. Hayirlisi bakalim. Allah isteyen herkese nasip eder insallah.
Kizlar 47 gun bugun regl olmadm hala ve bi umitle doktora gittim kanda bakti bisi yokama tarlusal verdi hormonda dierlerinde hic bisi yok anlamiyorm o zaman nie regl olmadm.ilacda kullabmak istemiyorm ne yapcami sasirdm
Saol canim, hepimiz icin hayirlisi.İnşallah canm hakkınızda hayırlısı olsun
Ay hadi insallahhhhhhh bebis gelioSaol canim, hepimiz icin hayirlisi.
Bugun test yaptim yine ikinci cizgi golge seklindeydi. Bugun regl olmam gerekiyodu hala bisey yok. Persembe tekrar bi test yapmayi dusunuyorum eger regl olmassam.
Canim ne yaptin bugün adet gunundu sanki ne var ne yokHanımlar bunu iki gün önce yapmıştım sanki çok çok silik bi çizgi var gibi telefonda öyle görünüyo:S
Eki Görüntüle 1295707
Ay hadi insallahhhhhhh bebis gelio
Hanımlar bunu iki gün önce yapmıştım sanki çok çok silik bi çizgi var gibi telefonda öyle görünüyo:S
Eki Görüntüle 1295707
Aynen canim ya niye boyle oldu onuda anlamadm acikcasi tedirgin de olmadm değil. Cok sukur bi rahatsızlık falan cikmadi oyle bisiden korkmustm .bende kullaniyorm bakalm hayırlısı insbende senin gibiyim, hiç adetlerim gecikmezdi 28 günde bir olurdum en geç 26 ekimde adet olmalıydım ama hala olmadı. geçen hafta doktora gittim kan testi negatif 1.2 cıktı. tarlusal adet söktürücü verdi kullandım, dün akşam bitti şimdi 10 gün için de gelirmişmerak içerisindeyimmmmmm..
benmde bugün regl günüm ama ben yapmayı düşünmüyorum test falan.. varsa vardır zaten dimi strese girmenin anlamı yok :) ama yap içini rahatlar çok gerilip meraklanıyosan erken gebelik testi almerhaba kızlar...
bugun benimde regli günüm fakat 10 gündür sürekli kasık bel de ağrım var bazen sadece sağ kasıgımda mesela bugun bazende sadece sol kasıgımda 10 gün önce kan testi yaptırmıştım meraktan 3.07 çıkmıstı oturunca çok agrıo yatınca geçiyo ama test almaya cesaretim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?