Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bizde bu ay ilk defa denedik
Bende predictor aldım hamilelik testi dayanamayıp yaptım birini ama bi hafta vardı reglime:)
Şimdi 5 gün var bakalım ne çıkacak hasta olacak mıyım
Canim bwenim adete 4 gün KalA idrarda cikti hadi sendende güzel haber bekliyoruz

Canim bwenim adete 4 gün KalA idrarda cikti hadi sendende güzel haber bekliyoruz

Canım az önce dayanamadım yaptım bi tane daha ama negatifti bembeyazdı demekki önce denediğim negatifti bu ay olmaz sanırım artık reglime 5 gün var:) diğer aya bakalım :)

Canım az önce dayanamadım yaptım bi tane daha ama negatifti bembeyazdı demekki önce denediğim negatifti bu ay olmaz sanırım artık reglime 5 gün var:) diğer aya bakalım :)
Öyle düşünme idrarda geç cikar zaten bakalım adet günü ne olacak sabret biraz

Kızlar nasilsiniz var mı gebis olan adaylarimiz?
Topigime bu ara giremiyorum internet paketim bitti eşiminkiyle giriyorum.
Biz bir süre ara vermeye karar verdik eşim öğle dedi bakalım bizim sevdamiz başka bahara kaldı
Siz isteyen herkeze Rabbim en kisa zamanda versin inşallah..

normalde adet gunum tutmaz her ay iki geri iki ileri ortalama hesaplarıma gore bugun adet olmam gerekiyor arada olmusum gibi agrılarım oluyor sonra geciyor ama bu farklı belirtilerimde var 10 gundur goguslerim de agrı hassasiyet var arada kassklarıma.batma.gibi agrılar oluo bazı kokulara karsı hassasım hemen yoruluorum surekli agzım dudakların kuruo ve tum.bunların yanında cok duygusalım artık.negatif sonucu gormekten bıktım o yuzden test yapmak istemiorum hamile olmak istiorum artık dua edin nolur

Kızlar lutfen yardim edin en son testi 7 kasimda yaptim bat gunumdu negatif cikti idrar testi. Bu zaman oldu hala adet olmadim. Evlenmeden once dongum 28 di ama sonra 40 kadar ciktigi oldu. Daha cok da esim icime b.ldiginda adetim duzensizlesiyor. Bu nedenle gebe olmam düşük bi ihtimal de o gunden bu yana kasigima bicak saplaniyor resmen. Muhtemelen hamilr degilim adet olacak gibiym ama bu yasima kadar adet agrisi nedir bilmedim ben. Bu agri ne simdi? Kist mi iltihap mi cozemedim. Başına böyle bir durum gelen oldu mu?

Canim ya bir doktora görün derim yasamadim ama tuhaf bir durum.
Belkide sokuleceksin.

Kizlar iyi geceler 8 gün var reglime ama sivilcelerim acayip çoğaldı herhalde tutmadı bu ay 5 aydir deniyoruz bakalım sizler neler yapıyorsunuz

Merhaba kizlr, uzun zamandir takipciyim bu sitede, daha oncede konu acmistim burda, 2 sene once esimle ilk denememizde hamile kalmistim ama ilk gebeligim dis gebelikti ve sonlandi, 1 sene ara verdikten sonra 2. kez bu sene subatta hamile kaldim ama oda ilk haftalarinda dusukle sonuclandi. Simdi tekrar deniyoruz, 29 agustos regl baslangicimdi, bittikten sonra bidaha korunmadik. normalde reglim hic sasmaz, her ay ayni tarihte olurum, ikinci dusugumden sonra her ayin 29 idi. Eylulde sanirim stress yaptim ve regl dongum uzadi ve 5 ekimde adet gordum ve bu ayda 5 kasim gecti ama hala bisi yok, son dongume gore hesaplarsam 11 kasim yani bugun regl olmam lazim, erken gebelik testlerinden yaptim ama bisey cikmadi. Ne adet ne hamilelik belirtisi hicbisey de yok. Zaten adetlerimde kesinlikle belirtilerim olmuyo, hic hissetmiyorum bile en fazla yuzum sivilcelenir. Bu ay sivilcelenmemde yok. Cok huzursuzum, yine dusukle sonuclanacak veye bi problemden dolayi hic tutmuycak diye korkuyorum ve surekli tedirginim. 7 senelik evliyim ve ilk 5 senesi hic cocuk dusunmedik. Yasim 28 oldu, aceba dogurganligim azaldimida diye bi korku oluyo ister istemez. Jinekologumada gidiyorum her sene genel kontrollerimi yaptiriyorum ve hersey normal gozukuyo suan icin. Hayirlisi bakalim. Allah isteyen herkese nasip eder insallah.

İnşallah canm hakkınızda hayırlısı olsun

Kizlar 47 gun bugun regl olmadm hala ve bi umitle doktora gittim kanda bakti bisi yokama tarlusal verdi hormonda dierlerinde hic bisi yok anlamiyorm o zaman nie regl olmadm.ilacda kullabmak istemiyorm ne yapcami sasirdm

bende senin gibiyim, hiç adetlerim gecikmezdi 28 günde bir olurdum en geç 26 ekimde adet olmalıydım ama hala olmadı. geçen hafta doktora gittim kan testi negatif 1.2 cıktı. tarlusal adet söktürücü verdi kullandım, dün akşam bitti şimdi 10 gün için de gelirmiş merak içerisindeyimmmmmm..

Ay hadi insallahhhhhhh bebis gelio

Cok umitlenmek istemiyorum maalesef, onceki gebeliklerimdede golge seklindeydi, dusukle sonuclandi, beta hcg orani kanimda cok dusuktu. Ama yinede hayirlisi insallah busefer olur.

Hanımlar bunu iki gün önce yapmıştım sanki çok çok silik bi çizgi var gibi telefonda öyle görünüyo:S
Eki Görüntüle 1295707

Benim bugun regl gunumdu ama hala bisey yok, test yaptim ve ayni senin testin gibiydi, iki gun sonra tekrarlicam, insallah hepimize hayirli olur. :)

Aynen canim ya niye boyle oldu onuda anlamadm acikcasi tedirgin de olmadm değil. Cok sukur bi rahatsızlık falan cikmadi oyle bisiden korkmustm .bende kullaniyorm bakalm hayırlısı ins

merhaba kızlar...
bugun benimde regli günüm fakat 10 gündür sürekli kasık bel de ağrım var bazen sadece sağ kasıgımda mesela bugun bazende sadece sol kasıgımda 10 gün önce kan testi yaptırmıştım meraktan 3.07 çıkmıstı oturunca çok agrıo yatınca geçiyo ama test almaya cesaretim yok

benmde bugün regl günüm ama ben yapmayı düşünmüyorum test falan.. varsa vardır zaten dimi strese girmenin anlamı yok :) ama yap içini rahatlar çok gerilip meraklanıyosan erken gebelik testi al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…