- 3 Kasım 2014
- 42
- 41
- 18
- 34
bugün yine gittim doktora hersey normal dedi :) 4 hafta 5 günlük bi bebişim va içimde :)Amin canım ya çok ama çok sevindim :)
Doğrudur inşallah bizde yaşarız
sagol canımmm rabbim isteyen herkese versin inşallah :)gözünaydın canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin
amin canım sagolun hepinizden allah razı olsun allahım isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inş..:)Bebisin hayirli ugurlu olsun canim Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin. Darisi tum isteyenlere icinde bana da :)
canım ben adetime birgün kala test yaptım hafif cıktı hiçbir belirti yoktu bende birde adet sancılarım baslar bnim birkaç gün önce baslamadı bende test yaptım çıktı ne bulantı ne bas dönmesi hiçbirseyim yok allaha sükür ama gazım çok oldu 1 haftadır asırı fazla birtek o farklı olarak bendecanım biraz bahseder misin dikkatini çeken belirtiler nelerdi ve ne zaman farkettin? hayırlı olsun çook sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş :)
bizde artık aşılama düşünüyoruz. ama hiç bir bilgimiz yok ne kadar tutar. bi doktorla konustuk tutma ihtimali yüzde 15 gibi çok küçük bir değermiş. hiçbir saglık problemi olmayanlarda.
hayırlı olsun. ben yeni üyeyim bulantı falan yok sadece sol kasığımda kıpırtılar oluyo ve peklil var. ( adet belitisi olabilir mibugün yine gittim doktora hersey normal dedi :) 4 hafta 5 günlük bi bebişim va içimde :)
maalesef az önce test yaptırdım negatif canım. neden olmuyor o zaman? iyice yoruldum o kadar rahattım ki bu ay beklediğim gn olsaydım bu kadar üzülmezdimKuzum artik dokt git test yap bence insallah gelir bebisin
Ciddimisinmaalesef az önce test yaptırdım negatif canım. neden olmuyor o zaman? iyice yoruldum o kadar rahattım ki bu ay beklediğim gn olsaydım bu kadar üzülmezdim
öyle canım ya çok yoruldum inan. sanırım herşeyin sebebi pko. pko ilerledi diye düşünüyorum ben artık. zayıflamakmış tek çözümü. çok kilolu değilim ama sırf bebek için zayıflayacağım. başka seçenek kalmadı rabbim bize zor yollardan verecek sanırım. aralık a kadar zayıflayıp aralık ta tüp bebek için gitmeyi düşünüyorum artık. olmayacaksa öyle de olmaz umudumu keserim en azındanCiddimisintakdir Allahin canim sabret elbet bizimde bebeklerimiz olacak
öyle canım ya çok yoruldum inan. sanırım herşeyin sebebi pko. pko ilerledi diye düşünüyorum ben artık. zayıflamakmış tek çözümü. çok kilolu değilim ama sırf bebek için zayıflayacağım. başka seçenek kalmadı rabbim bize zor yollardan verecek sanırım. aralık a kadar zayıflayıp aralık ta tüp bebek için gitmeyi düşünüyorum artık. olmayacaksa öyle de olmaz umudumu keserim en azından
canım yerleşme kanaması bende de olmadı hiç sadece gğüslerim azıcık acımaya baslamıştı şimdi daha cok agrıyo 2 gün sonra idrar testi yap sabah ilk idrarınla orta idrar ama :) inş vardır canım :)hayırlı olsun. ben yeni üyeyim bulantı falan yok sadece sol kasığımda kıpırtılar oluyo ve peklil var. ( adet belitisi olabilir mi) detime3 gün var baka belirtim yok öyle yerleşmekanaması falan da :/
deger yuksek duruyo da belkı erken yumurtladın nasıl dırek teshıs koyabılıoKizlar adete 2 gün kala 232 cikti değer 2 gün önce 89 du bu seferde duis gebelik falan olabilir dedi hemşire insana sevinç yasatmiyolar yaz hep bi soru işareti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?