• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar reglim 3 gün var. 2 gün önce PRODICTOR 2li test aldım, erken olan test negatif çıktı, normal olan test önce yatay çıktı sonra o kayboldu çook hafif hayali bi dikey çizgi çktı. Bunun üzerine 2 farklı marka daha aldım ucuz olandan negatif çıktı. BUgün tekrar prodictor aldım üzerinde fiyatı 15 lira yazıyor ama kadın 10 lira dedi neyse aldım yine 2.çizgi YATAY çıktı sonra geri kaybuldu. Fikriniz var mı hiç sonuç kısmında YATAY çizgi çıkıp hamile olanlar var mı?

Bizde bu ay ilk defa denedik
Bende predictor aldım hamilelik testi dayanamayıp yaptım birini ama bi hafta vardı reglime:)
Şimdi 5 gün var bakalım ne çıkacak hasta olacak mıyım

Hanımlar bunu iki gün önce yapmıştım sanki çok çok silik bi çizgi var gibi telefonda öyle görünüyo:S
10351237_10152459888822966_4060798030359848445_n.jpg

Hanımlar bunu iki gün önce yapmıştım sanki çok çok silik bi çizgi var gibi telefonda öyle görünüyo:S
Eki Görüntüle 1295707

merhaba seni umutlandırmak istemem ama çizgi var gibi .. bence bugun tekrar idrar testi yap yada adetın geçsin kan testi yaptır:) bende ilk gebeliğimi adetime 2 gün varken öğrenmiştim kanda ve idrarda.. ama sornasında geçen ay düşükle sonuçlandı :( bu ay tekrar istiyoruz nasip bakalım adetime az kaldı bende sizler gibi umutla ve heyecanla bekliyorum... rabbim hepimizi sevindirsin inş.

Selam kızlar regl 1 hafta kaldı belirtiler var Şöyle sıraliyim..
1: 8 gündür süren feci bel ağrım bu bazen bacaklarima vuruyor

2: kasigimda batma var özellikle solda. Karnım sis ve sert

3: göğüslerim zaten büyük ama dahada büyüdü uclarim hep dik :)

4: uyku hali hep yorgun ve bitkin hissediyorum

5: koku hassasiyeti.

6: ani ateş basması

7: durduk yere ağlama duygusallik :)

Kızlar sizce belirti olarak sayılır mi bu kadar erken olur mu en son 27 eylülde regl oldum 30 günde bir oluyorum acayip merak içindeyim test yapsam mi ?

inşallah hamilesindir ve inşallah bende hamileyimdir :) benimde adetim 13 kasımda.benzer belirtiler bendede var en çokta akıntım var..Rabbim inşallah bizede o duyguyu tattırsın inşallah..

inşallah hamilesindir ve inşallah bende hamileyimdir :) benimde adetim 13 kasımda.benzer belirtiler bendede var en çokta akıntım var..Rabbim inşallah bizede o duyguyu tattırsın inşallah..

Hamile Değilim maalesef bundan sonra da belirtilere takilmiycam canım regl oldum bitti bile :(

sakın canını sıkma..demekki hayırlısı böyleymiş..hep dua et ve kafana takma düşünme hiç olacağına bırak herşeyi..

Aynen öğle yapıcam canım arkadaşım.
Sana tavsiye bence sende takma oluruna bırak Rabbim herseyin hayirlisini versin

Canim saglikli omurlu evlat iste. Bana dunyanin en güzel kizini gönderdi ama 1 haftasonra geri aldi melek oldu bbebeğim.
çok haklısın canım, Allah sağlıkla hayırlısını versin. çok üzüldüm senin adına da ilk bebeğinmiydi :(

Hamile Değilim maalesef bundan sonra da belirtilere takilmiycam canım regl oldum bitti bile :KK43:
canım benim, regl olduğun için üzülmüştün hatrlıyorsan, sakın üzülme. ne güzel birşey ki sağlıklı olduğunun bir göstergesi bu. Bitmiş bile adetin, buda demek oluyor ki başlasın çalışmalar :) ben ne yapayım yok adetim hala yok hala yok. olsam da biran önce bitse de bizde bir dahaki ay için start versek ama yok :(

canım benim, regl olduğun için üzülmüştün hatrlıyorsan, sakın üzülme. ne güzel birşey ki sağlıklı olduğunun bir göstergesi bu. Bitmiş bile adetin, buda demek oluyor ki başlasın çalışmalar :) ben ne yapayım yok adetim hala yok hala yok. olsam da biran önce bitse de bizde bir dahaki ay için start versek ama yok :KK43:

Sen tekrar test yaptın mi allah allah regl olmamana şaşırdım :) belki geç döllenme dir

merhaba seni umutlandırmak istemem ama çizgi var gibi .. bence bugun tekrar idrar testi yap yada adetın geçsin kan testi yaptır:) bende ilk gebeliğimi adetime 2 gün varken öğrenmiştim kanda ve idrarda.. ama sornasında geçen ay düşükle sonuçlandı :KK43: bu ay tekrar istiyoruz nasip bakalım adetime az kaldı bende sizler gibi umutla ve heyecanla bekliyorum... rabbim hepimizi sevindirsin inş.

Amin canım aslında bu ilk ay olduğu için pek beklediğimi düşünmüyordum ama idrar testini yapınca pozitif olmasını istedim birden neden bilmiyorum :))Pozitif çıkmasını tamamen çift çizgiyi görmek istedim dedim ki ben istiyorum bebek:))

Sen tekrar test yaptın mi allah allah regl olmamana şaşırdım :) belki geç döllenme dir
yok be canım geç döllenme falan değildir, benim hep düzensiz işte böyle :( ne yumurtlamamı biliyorum ne adetimi, nasıl tutturacağım bu bebeği hiç bilmiyorum :(

Kizlar 47 gun bugun regl olmadm hala ve bi umitle doktora gittim kanda bakti bisi yokama tarlusal verdi hormonda dierlerinde hic bisi yok anlamiyorm o zaman nie regl olmadm.ilacda kullabmak istemiyorm ne yapcami sasirdm:( :mad:

zaten merakla ve endişeyle adet gününü bekliyoruz birde böyle her ay her ay geç adet olmak iyice yordu artık. aylarca bir insanın hayallerinin yıkılması çok zor birşey, Allahım kimseyi yokluğuyla sınamasın, isteyene istediği zaman bebeğini versin inş

Kizlar 47 gun bugun regl olmadm hala ve bi umitle doktora gittim kanda bakti bisi yokama tarlusal verdi hormonda dierlerinde hic bisi yok anlamiyorm o zaman nie regl olmadm.ilacda kullabmak istemiyorm ne yapcami sasirdm:KK43: :mad:
bende temmuz ayında 45 gün oldu adet olmamıştım,46. gün dr a gittim aynen tarlusal verdi ve bende kullanmadım. akışına bırakmayı tercih ettim,doğal yoldan nasıl olsa olur dedim birkaç güne kadar da olmuştum. sıkma canını elbet birgün bizde adet oluruz :(

bende temmuz ayında 45 gün oldu adet olmamıştım,46. gün dr a gittim aynen tarlusal verdi ve bende kullanmadım. akışına bırakmayı tercih ettim,doğal yoldan nasıl olsa olur dedim birkaç güne kadar da olmuştum. sıkma canını elbet birgün bizde adet oluruz :KK43:
Bende kullanmak istemiorum aslinda ama esim kullan bi an once olsn sende bende stres yapmayalm diyo ins bi an once bebislerimiz olurr:KK36:

Back