Bunlar belirti ama biraz daha bekle benceKizlar merhaba reglime 5 gun var cok sandım ve akintin var ayrıca felaket ateş yapiyo sürekli terliorum 2 gün önceki testinde silik çıktı gecikmeden yapmicam sizce bu belirtiler hamilelikmi
inşallah güzel haberler alırsınızmerhaba kızlar..
biraz önce kan testi yaptırdım bugun reğlim geçeli ücüncü gün bakalım nasip kısmet:)
Mrb bayanlar, bnde evleneli 6 ay oldu artık bebiş düşünüyoruz regl dönemim geçsin bizde çalışmalara başlıyacazALLAH ım hayırlısını versin inş. çok bekletmez bebişlerimiz
aminnnnMrb bayanlar, bnde evleneli 6 ay oldu artık bebiş düşünüyoruz regl dönemim geçsin bizde çalışmalara başlıyacazALLAH ım hayırlısını versin inş. çok bekletmez bebişlerimiz
Testini erken yapmışsın canım negatif olmasına bu kadar üzülme. Biraz daha bekle bakalımKizlar agliycem dayanamiyorum artik ya :-( adetime 4 gun var gebelik belirtileri var dun gebelik testi yaptim negatif cikti kocaman bir tek cizgi var cok uzuldum artik umudumu da kaybettim migdem yaniyo surekli eksiyo kasik ve bel agrim cok adet olucakmisim gibi geliyo psikolajim bozuldu miratech diye bi gebelik testi yaptim digerlerine gore idrardaki beta hcgyi daha cabuk belli ediyrnus sizce hamilemiyim ki :-(
Evet canim erken yaptim merak ettim zaten adetim duzensiz olmaz gelmezse gununde ya bebiss var yada bir sorun var demektir ama adete yakin teat yapanlarin bazn belli oluyor diye yaptim bi umitle oda negatif ti cok uzuldum umudumuda kaybettim sanki aslinda ama bi tarftanda icimde visey varmis gbi geliyorTestini erken yapmışsın canım negatif olmasına bu kadar üzülme. Biraz daha bekle bakalımelbet bir gün olacak kendimizi yıprattıkça bu süreyi uzatıyoruz
Ben de hep yenik düşüyorum merakıma yapıyorumEvet
Evet canim erken yaptim merak ettim zaten adetim duzensiz olmaz gelmezse gununde ya bebiss var yada bir sorun var demektir ama adete yakin teat yapanlarin bazn belli oluyor diye yaptim bi umitle oda negatif ti cok uzuldum umudumuda kaybettim sanki aslinda ama bi tarftanda icimde visey varmis gbi geliyor
Son durumun nedir deniz guzel haberlerini bekliyorum. Bir de glsmhmt arkadasim ben adetim 1 gun gectikten sonra yaptigim test negatif ti silik bir cizgi bile yoktu. 6 gun sonra yaptim artik umudu kesmistim ben genelde testi yaptıktan sonra adet olurum yapayimda adet olayim diye bekliyordum ki bir yaptim hemen cift cizgi. Biraz zaman ver canim. Rabbim herkese hayirli zamanda nasip etsinBen de hep yenik düşüyorum merakıma yapıyorumkırmızılar gelmeden umudunu kaybetme sen
Ben adet oldumSon durumun nedir deniz guzel haberlerini bekliyorum. Bir de glsmhmt arkadasim ben adetim 1 gun gectikten sonra yaptigim test negatif ti silik bir cizgi bile yoktu. 6 gun sonra yaptim artik umudu kesmistim ben genelde testi yaptıktan sonra adet olurum yapayimda adet olayim diye bekliyordum ki bir yaptim hemen cift cizgi. Biraz zaman ver canim. Rabbim herkese hayirli zamanda nasip etsin
Hayirlisi olsun canim birdaha ki ay olur sana tavsiyem yumurtlama zamanini boşver adetin bitince 2 gunde bir dene. Insallah hayirli bir zamanda kavusursun bebisineBen adet oldumdoktora gittim hormon testi verdim ultrasonla baktı tekrar bir sıkıntı görmüyorum siklusun düzenli biraz zaman ver dedi en büyük korkum tüplerde tıkanıklık varsa diye
Evet ben de hesap kitap yapmadan olsun istiyorum ama ben eşimle haftaiçi görüşemiyorum başka bir ilde görev yapıyorumHayirlisi olsun canim birdaha ki ay olur sana tavsiyem yumurtlama zamanini boşver adetin bitince 2 gunde bir dene. Insallah hayirli bir zamanda kavusursun bebisine
Ins canim dedigin gibi olur.Bence biraz bekle canım burda bi arkadaş yazmıştı adet günü yapmış negatif çıkmış adetten 7-8 gün sonra yapmış pozitif çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?