Hayırlı olsun çok sevindimKizlar hamileyim biraz once ogrendim idrar testiyle insallah dogrudur. Yasadigim belirtiler adet belirtileri gibiydi ama beni ates basiyordu kasigimda batma oluyordu ve asiri siskinlik
İnşallah canım mucizem olacak benim inşallahInanir misin bilmem ama benim adete 4 gun kala yaptigim testte cok silik cikmsti buna benziyor. Sen canim birkac gun bekle tyinele insallah seni de sevindirir Rabbim. Cok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin inşallah
Canim ne yaptin bugün adet gunundu sanki ne var ne yokburada cizgi görüyorum ben
Benim bugun regl gunumdu ama hala bisey yok, test yaptim ve ayni senin testin gibiydi, iki gun sonra tekrarlicam, insallah hepimize hayirli olur. :)
Aynen canim ya niye boyle oldu onuda anlamadm acikcasi tedirgin de olmadm değil. Cok sukur bi rahatsızlık falan cikmadi oyle bisiden korkmustm .bende kullaniyorm bakalm hayırlısı ins
Günaydın kızlarbat 16 kasım sabah meraktan test yaptım ama çift çizgi var mı yoksa test mi bozuk anlayamadım
selam bende aynı şeyleri düşünüyorm aşılamaya geçebilirim basarı oranı fazla değilmiş ama denemedik demeyelim:)
Allahım kucağınıza almak nasip etsin Allah ol dediğinde onun önünde hiçbirşey duramazikinci çizgi kesinlikle var. :) ben çok sık girmiyorum siteye ama 1 bucuk senenin sonunda hamdolsun 10 kasımda hamile olduğumu öğrendim. kızlar kesinlikle stres yapmayın eşimde varikosel vardı. aşılama yaptırmak için ocak ayını bekliyorduk bütçe açısından adet 2 gün geçmiş farkında değilim hemen test ve kan :) sonuç mucizem benimle.
Allahım kucağınıza almak nasip etsin Allah ol dediğinde onun önünde hiçbirşey duramazİnşallah benim mucizem de benimledir
4 ay oldu benim denemeler başlayalı. Daha birşey denemedim ama olmazsa bu ay eşime keçiboynuzu deniyecektim. çörekotu bal tarçını ben yiyorum değil mi?iNŞALLAH CANIM BENİM. BEN ÇÖREK OTU BAL TARCIN KARIŞIMI YAPTIM YAPTIĞIM 2 AYDADA HAMİLE KALDIM SENDE MUTLAKA DENE
4 ay oldu benim denemeler başlayalı. Daha birşey denemedim ama olmazsa bu ay eşime keçiboynuzu deniyecektim. çörekotu bal tarçını ben yiyorum değil mi?
Hmm tamam şifa niyetine yerim ben onuEVET. Adetin 3. günü başlıyosun 12. gününe kadar sabahları aç karnına 1 kaşık yersin. inanılmaz etkili. ama inşallah gerek kalmaz ve mucizen seninledir.
Canım ben dün regl oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?