Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kizlar bi haftayi gecti siteye bakmiyordum regl olduktan sonra. Hep kendimi gaza getiriyorum foruma girdikce hamilemiyim diye diye.
Suan buraya yazmamin sebebi sizinle birsey paylasmak istiyorum. Benim bir kuzenim var bi yildir evli 6 aydan fazladir bebek istiyorlardi biz gibi surekli konusuyorduk olmuyor bi sorun mu var diye kendini yedi durdu.
en son biraktim artik heveslenmicem olursa olur olmazsa napiim moduna gecti derken hamile kaldi 3 gun gecikti adeti test yapti pozitif cikti ertesi gun doktora gitti bi aylik hamileymis. Hesaplara gore adetten hemen sonnra hamile kalmis. Yani canlar kendimizi strese sokmayalim.yok ovulasyon zamani yok yontemler falan hepsi bi yere. Niyetimizi zaten aldik keyfimize bakalim bebek dusuncesiyle yapmayalim :) bi cok arkadasimda basarili sonuc oldu :)) darisi basimiza

Kizlar hamileyim biraz once ogrendim idrar testiyle insallah dogrudur. Yasadigim belirtiler adet belirtileri gibiydi ama beni ates basiyordu kasigimda batma oluyordu ve asiri siskinlik

Günaydın kızlar bat 16 kasım sabah meraktan test yaptım ama çift çizgi var mı yoksa test mi bozuk anlayamadım

Eklentiler

• image.jpg
    406,2 KB · Görüntüleme: 162
Kizlar hamileyim biraz once ogrendim idrar testiyle insallah dogrudur. Yasadigim belirtiler adet belirtileri gibiydi ama beni ates basiyordu kasigimda batma oluyordu ve asiri siskinlik
Hayırlı olsun çok sevindim benim de bu ay belim çok ağrıdı sabah test yaptım da anlayamadım sanki test bozuk gibi

Inanir misin bilmem ama benim adete 4 gun kala yaptigim testte cok silik cikmsti buna benziyor. Sen canim birkac gun bekle tyinele insallah seni de sevindirir Rabbim. Cok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin inşallah

Inanir misin bilmem ama benim adete 4 gun kala yaptigim testte cok silik cikmsti buna benziyor. Sen canim birkac gun bekle tyinele insallah seni de sevindirir Rabbim. Cok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin inşallah
İnşallah canım mucizem olacak benim inşallah ama kullandığım test bebbe time aldıktan sonra burda çok iyi yorumlar okumadım sanki çizgi dağınık teste güvenemedim açıkçası. Hayırlısını istiyorum Allahtan

Aynen canim ya niye boyle oldu onuda anlamadm acikcasi tedirgin de olmadm değil. Cok sukur bi rahatsızlık falan cikmadi oyle bisiden korkmustm .bende kullaniyorm bakalm hayırlısı ins

ve 45. gün adet oldum cumartesi doktor yolu gözüktü bana yine

Günaydın kızlar bat 16 kasım sabah meraktan test yaptım ama çift çizgi var mı yoksa test mi bozuk anlayamadım

ikinci çizgi kesinlikle var. :) ben çok sık girmiyorum siteye ama 1 bucuk senenin sonunda hamdolsun 10 kasımda hamile olduğumu öğrendim. kızlar kesinlikle stres yapmayın eşimde varikosel vardı. aşılama yaptırmak için ocak ayını bekliyorduk bütçe açısından adet 2 gün geçmiş farkında değilim hemen test ve kan :) sonuç mucizem benimle.

Allahım kucağınıza almak nasip etsin Allah ol dediğinde onun önünde hiçbirşey duramaz İnşallah benim mucizem de benimledir

iNŞALLAH CANIM BENİM. BEN ÇÖREK OTU BAL TARCIN KARIŞIMI YAPTIM YAPTIĞIM 2 AYDADA HAMİLE KALDIM SENDE MUTLAKA DENE
4 ay oldu benim denemeler başlayalı. Daha birşey denemedim ama olmazsa bu ay eşime keçiboynuzu deniyecektim. çörekotu bal tarçını ben yiyorum değil mi?

4 ay oldu benim denemeler başlayalı. Daha birşey denemedim ama olmazsa bu ay eşime keçiboynuzu deniyecektim. çörekotu bal tarçını ben yiyorum değil mi?

EVET. Adetin 3. günü başlıyosun 12. gününe kadar sabahları aç karnına 1 kaşık yersin. inanılmaz etkili. ama inşallah gerek kalmaz ve mucizen seninledir.

EVET. Adetin 3. günü başlıyosun 12. gününe kadar sabahları aç karnına 1 kaşık yersin. inanılmaz etkili. ama inşallah gerek kalmaz ve mucizen seninledir.
Hmm tamam şifa niyetine yerim ben onu Hamamla pek aram yoktur sevmem bu ay hamama da gittim bakalım daha neler yapacağız inşallah bakalım yoksa da vardır elbet bir zamanı

Canım ben dün regl oldum :)

Canim sen testi nezaman yaptin? Geciktikten sonrami yoksa oncemi?
Ben hala olmadim. Ben bat tan once yaptim ama test bembeyazdi hicbisey yoktu, bat gunum yani 11 kasimda yaptim belli belirsiz cizgim vardi ama resimde farkedilmeyecek kadardi yani senin testin gibi. Bugun yine tekrarladim biraz daha belirgindi sanki. Simdilik tam belirgin bi cizgi gormedikce + olarak kabul etmicem. Bakalim hayirlisi.

Kizlar merhaba reglime 5 gun var cok sandım ve akintin var ayrıca felaket ateş yapiyo sürekli terliorum 2 gün önceki testinde silik çıktı gecikmeden yapmicam sizce bu belirtiler hamilelikmi

Günaydın kızlar ben her sabah ateşimi ölçüyorum bu sabah 35.9 çıktı kırmızılar geliyor ateşi görünce test yapmayayım dedim belli etti çünkü kendini dünkü test bozuktu demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…