- 3 Kasım 2014
- 42
- 41
- 18
- 34
hadi bakalım inş hamilesindir canım benimm :) ya bu yerleşme kanaması olması mı gerekiyo bnde bişi yok dahaEvet canım sanırım yarım saat önce yerleşme kanaması yaşadım.
Günlük pede 2 damla pembe leke geldi sonra sarı oldu ve kayboldu ilk kez böyle bişi yaşıyorum kızlar yerleşme kanaması yaşayan var mı aynı mı?
hadi bakalım inş hamilesindir canım benimm :) ya bu yerleşme kanaması olması mı gerekiyo bnde bişi yok daha
öyle düşünme canımm umut etmek cok güzek bişi bnmde kesin değil ki daha ama inanıyorum ben :)darısı başıma diyebilirim herhalde artıkşu an forumdaki herkes hamileymiş bir ben kalmışım gibi hissediyorum
hımm aaherkezde olmak zorun degil canım nadir görülür arkadaşlar bana üstüne görmüş olabilirsin dediler yerleşme şuan olucagını sanmıyorlar 4 gün geçti çünkü.
hımm olmayabilir yani anladım canımm da yerlesme daha mı gec oluyomuş?herkezde olmak zorun degil canım nadir görülür arkadaşlar bana üstüne görmüş olabilirsin dediler yerleşme şuan olucagını sanmıyorlar 4 gün geçti çünkü.
hımm aa
hımm olmayabilir yani anladım canımm da yerlesme daha mı gec oluyomuş?
anladım canım sağol.. :)daha erken oluyor yerleşirken kılcar damarlara denk geliyor ondan döllenmeden hemen sonra yani anladın mı
anladım canım sağol.. :)
Deme öğle canım ya benimde kesin değil daha
Sende kalırsın inşallah belkide sürpriz olacak sana
Ben de kaldim daha benimki de belli degil :) yanliz degilsindarısı başıma diyebilirim herhalde artıkşu an forumdaki herkes hamileymiş bir ben kalmışım gibi hissediyorum
canım 5gün oldu adet olmadım hala. dün test yaptım ama son kullanma tarihi geçmiş şubatta. çıkmadı tabiki. şimdi ben geçen hafta yumurtladım ya ondan mı ki bu gecikme. hamileysem çıksın diyorum yoksada daha fazla stres olmadan adet olayayım. en fazla 36. gün adet oluyordum 1 senedir bugün 40. gün. hiç adet olacakmışım gibide değil. kan testi yaptırmaya da korkuyorumkuzum nıye gerıldın sen bakim:)
canım aynı durumdayım hamile gibi hissetmiyorum testte de çıkmadı 5 gün oldu bugün. hiç böyle olmamaştı bilemedim.varsa öğrenmek istiyorum yoksa de daha fazla stres olmadan öğreneyim yaal benden de o kadar bi haftayi gecti hala ses soluk belirti yok. Ebe arkadasima dedim testte de bisi cikmadi diye. Oda erken dha dedi. Kendiside hamile suan onunde testte cikmamisti kanda baktirmisti. 10 gun sonra yurtdisina cikicam ne oldugunu bilmek istiyorum vardir bundada bi hayir ama adetimin gelecegi yok gbi.
Ablam da annemlde hamile olduklarini 4.ayinda anlamislar belirtilerini cok gec gormusler genlerlede alakali olabilir mi kidiyorum. Ay cok konustum kusira bakmayin kizlar
canım 5gün oldu adet olmadım hala. dün test yaptım ama son kullanma tarihi geçmiş şubatta. çıkmadı tabiki. şimdi ben geçen hafta yumurtladım ya ondan mı ki bu gecikme. hamileysem çıksın diyorum yoksada daha fazla stres olmadan adet olayayım. en fazla 36. gün adet oluyordum 1 senedir bugün 40. gün. hiç adet olacakmışım gibide değil. kan testi yaptırmaya da korkuyorum
bir sen bir de ben kaldık o zaman arkadaşım, ikimizin dışında herkes hamiş sanırımBen de kaldim daha benimki de belli degil :) yanliz degilsin
bnm de daha tam belli değil inş hamileyizdir hepimiz :)bir sen bir de ben kaldık o zaman arkadaşım, ikimizin dışında herkes hamiş sanırım
inşallah, tek dileğimiz obnm de daha tam belli değil inş hamileyizdir hepimiz :)
canım benim öle deme herseyde vardır bir hayır bence de git kan testi yaptır bi yok sa da bu kadar kafana takma lütfen allah büyükKızlar ben çok fena söküldum demek çizgi mızgi hikaye net pozitif gormeden heyecan yapmiyacam yazık okadar da sevinmistim ama olmadı işte regl geldi
Uzun bir süre siteye giremeyecegim.
Hepiniz allaha emanet olun çok güzel arkadasliklarim oldu burda hepimizini seviyorum saglicakla kalın.
Inşallah en kisa zamanda hamile olursunuz opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?