Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

hadi bakalım inş hamilesindir canım benimm :) ya bu yerleşme kanaması olması mı gerekiyo bnde bişi yok daha

hadi bakalım inş hamilesindir canım benimm :) ya bu yerleşme kanaması olması mı gerekiyo bnde bişi yok daha

herkezde olmak zorun degil canım nadir görülür arkadaşlar bana üstüne görmüş olabilirsin dediler yerleşme şuan olucagını sanmıyorlar 4 gün geçti çünkü.

herkezde olmak zorun degil canım nadir görülür arkadaşlar bana üstüne görmüş olabilirsin dediler yerleşme şuan olucagını sanmıyorlar 4 gün geçti çünkü.
hımm aa
hımm olmayabilir yani anladım canımm da yerlesme daha mı gec oluyomuş?

kuzum nıye gerıldın sen bakim:)
canım 5gün oldu adet olmadım hala. dün test yaptım ama son kullanma tarihi geçmiş şubatta. çıkmadı tabiki. şimdi ben geçen hafta yumurtladım ya ondan mı ki bu gecikme. hamileysem çıksın diyorum yoksada daha fazla stres olmadan adet olayayım. en fazla 36. gün adet oluyordum 1 senedir bugün 40. gün. hiç adet olacakmışım gibide değil. kan testi yaptırmaya da korkuyorum

canım aynı durumdayım hamile gibi hissetmiyorum testte de çıkmadı 5 gün oldu bugün. hiç böyle olmamaştı bilemedim.varsa öğrenmek istiyorum yoksa de daha fazla stres olmadan öğreneyim ya

yenıden br est al ama gecen hafta yumurtlamıssan sanırım gec yumurtlamıssın ancak 12 gun sonra adet olursun yada gebelık bellı olur ama bence hemen dokt gıtmelısın

Ben de hamile degilimçok sinirim bozuk. Pazar günü predictor de 2. Çizgiyi gördüm. Gittim hcg baktirdim tekrar.0 çıktı. Delirecegim yani...

Benim adetim de geceli 6 gün oldu. Testte negatif kan degerim ise dun gece 1.20 cikti bende de yok yani ama adette yokkkk

Kızlar ben çok fena söküldum demek çizgi mızgi hikaye net pozitif gormeden heyecan yapmiyacam yazık okadar da sevinmistim ama olmadı işte regl geldi
Uzun bir süre siteye giremeyecegim.
Hepiniz allaha emanet olun çok güzel arkadasliklarim oldu burda hepimizini seviyorum saglicakla kalın.
Inşallah en kisa zamanda hamile olursunuz opuldunuz

Heyyy noluosunn. Çizgi cikmis sende var birşeyler nie gidip kan testi yaptirmiosun. Benim kayinvalidem esimde 5 ay bidigin adet görmüş... Yaradanimdan ümidini kesmee

canım benim öle deme herseyde vardır bir hayır bence de git kan testi yaptır bi yok sa da bu kadar kafana takma lütfen allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…