ewet canım hersey allahın lutfu ... hayırlısıysa olur inş canım :)
Ins baran 11 hayirlisiylaİnşallah gelecek ay hamile kalırsın. .
Teşekkur ederim canim :)Daha dikkat etmem gerekiyor canım evet sağolasın sıcak samimiyetin hoşuma gitti :)
canım 27 eylülde adet olduysan 30 günden fazladır hiç adet görmedinmi?Selam kızlar regl 1 hafta kaldı belirtiler var Şöyle sıraliyim..
1: 8 gündür süren feci bel ağrım bu bazen bacaklarima vuruyor
2: kasigimda batma var özellikle solda. Karnım sis ve sert
3: göğüslerim zaten büyük ama dahada büyüdü uclarim hep dik :)
4: uyku hali hep yorgun ve bitkin hissediyorum
5: koku hassasiyeti.
6: ani ateş basması
7: durduk yere ağlama duygusallik :)
Kızlar sizce belirti olarak sayılır mi bu kadar erken olur mu en son 27 eylülde regl oldum 30 günde bir oluyorum acayip merak içindeyim test yapsam mi ?
canım 27 eylülde adet olduysan 30 günden fazladır hiç adet görmedinmi?
içini ferah tut canım, Allahın izniyle birşey olmamıştır korkmaKızlar pembe pembe lekeler geliyor sanırım adet olucam :S
düştüm ya acaba bişi mi oldu off ya
inşallah dediğin gibidir,Allah razı olsun bir umut oldu şu söylediğin. Bebişim bende olsun da çıkmazsa çıkmasın test de önemli değilCanim idrarda cika cikmaz bende kan verdim 4. Gün cikti. O da minik minicikhaftaya tekrar gidicem nasibse. Rabbim isteyen herkese nasib etsin
Canim leke kayboldu gelmiyor sanırım yerleşme kanaması yaşadım ilk pembe idi sonra sarı oldu ve kayboldu yarım saat oldu gelen giden yokiçini ferah tut canım, Allahın izniyle birşey olmamıştır korkma
gözüna aydın o zaman canım :) olmuş o iş :) :) :)Canim leke kayboldu gelmiyor sanırım yerleşme kanaması yaşadım ilk pembe idi sonra sarı oldu ve kayboldu yarım saat oldu gelen giden yok
gözüna aydın o zaman canım :) olmuş o iş :) :) :)
yaaa diyorum sana sen hamilesiiiinnnnnnn :) boşuna kendine stres yapma :)Sağol canım gidip bakıyorum da ne ağrım var ne leke çok şükür allahima
sen kanamayı takip et canım yerleşme kanaması adet gibi olmuyor 1-2 damla gelir pembe ya da kahverengi olur rengi ama asla yoğun olmaz sadece çamaşırın kirlenir azcıkEvet canım sanırım yarım saat önce yerleşme kanaması yaşadım.
Günlük pede 2 damla pembe leke geldi sonra sarı oldu ve kayboldu ilk kez böyle bişi yaşıyorum kızlar yerleşme kanaması yaşayan var mı aynı mı?
sen kanamayı takip et canım yerleşme kanaması adet gibi olmuyor 1-2 damla gelir pembe ya da kahverengi olur rengi ama asla yoğun olmaz sadece çamaşırın kirlenir azcıkben hamileyken 8 ay boyunca yaşadım bunu ama bence hemen doktora git ben gittiğimde düşük riski vardı ve progestan kullanmaya başlamıştım dr tavsiyesiyle.. erteleme hiç zaten silikte olsa çift çizgiyi gördün git kanda baktır hayırlı olsun banada dua et nolur hiç ümidim yok bu ay
yaaa diyorum sana sen hamilesiiiinnnnnnn :) boşuna kendine stres yapma :)
darısı başıma diyebilirim herhalde artıkÇok şükür canım yok stres yok dinleniyorum inşallah hamirleyimdir gidip gelip bakıyorum yok :)
darısı başıma diyebilirim herhalde artıkşu an forumdaki herkes hamileymiş bir ben kalmışım gibi hissediyorum
İnşallah canım bir mucize olsun ve bebeğim benimle olsun. Bu ay oldu oldu bu bebek, bize çok iyi gelecek yoksa evliliğimiz farklı bir boyut alacakDeme öğle canım ya benimde kesin değil daha
Sende kalırsın inşallah belkide sürpriz olacak sana
İnşallah canım bir mucize olsun ve bebeğim benimle olsun. Bu ay oldu oldu bu bebek, bize çok iyi gelecek yoksa evliliğimiz farklı bir boyut alacak
sağol canım Allah razı olsun, bu ay olsun daha hiçbirşey istemem AllahtanCanim ya inşallah gelir bu ay canım.
Bende dua ediyorum sana inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?