Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Yarin adetim hala.gelmezse test yapcam bidaha freely mi ne oyle bi test var evde onu kullanan oldu ku kizlar

canım 27 eylülde adet olduysan 30 günden fazladır hiç adet görmedinmi?

canım 27 eylülde adet olduysan 30 günden fazladır hiç adet görmedinmi?

Evet canım sanırım yarım saat önce yerleşme kanaması yaşadım.
Günlük pede 2 damla pembe leke geldi sonra sarı oldu ve kayboldu ilk kez böyle bişi yaşıyorum kızlar yerleşme kanaması yaşayan var mı aynı mı?

Canim idrarda cika cikmaz bende kan verdim 4. Gün cikti. O da minik minicik haftaya tekrar gidicem nasibse. Rabbim isteyen herkese nasib etsin
inşallah dediğin gibidir,Allah razı olsun bir umut oldu şu söylediğin. Bebişim bende olsun da çıkmazsa çıkmasın test de önemli değil

sen kanamayı takip et canım yerleşme kanaması adet gibi olmuyor 1-2 damla gelir pembe ya da kahverengi olur rengi ama asla yoğun olmaz sadece çamaşırın kirlenir azcık ben hamileyken 8 ay boyunca yaşadım bunu ama bence hemen doktora git ben gittiğimde düşük riski vardı ve progestan kullanmaya başlamıştım dr tavsiyesiyle.. erteleme hiç zaten silikte olsa çift çizgiyi gördün git kanda baktır hayırlı olsun banada dua et nolur hiç ümidim yok bu ay

Canım benimde yogun değildi pembe 2 damla gibi sonra sarı oldu ve bitti.
Olmadı yarın baktiririm canım şimdi uzandim dinleniyorum :) canım inşallah gönlünce olur hersey Rabbim bizi melegimize kvustursun

İnşallah canım bir mucize olsun ve bebeğim benimle olsun. Bu ay oldu oldu bu bebek, bize çok iyi gelecek yoksa evliliğimiz farklı bir boyut alacak

Canim ya inşallah gelir bu ay canım.
Bende dua ediyorum sana inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…