Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

canım sen hep iyisini düşün ki iyi gelsin rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inş.en kısa zamanda :)

bende varım kimse ümidini kaybetmesin hepimiz elimizden ngeleni yapıyoruz ama bebek gelmeyince gelmiyor rabbim en doğru zamanı bilendir, pes etmek yok kızlar
ewet canım sana katılıyorum allah herseyi kararlamıştır rabbim hayırlı bir zamanda saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin isteyen herkese :)

selamlar herkese cuma günü kan testi yaptırdm sonucu aldım akşama geldi kırmızı kart :) hayırlısı diyelim . .eşim bu ay aşılama yaptıralım diyor ama okuyorm aşılamadada pek başarı göremedim ilk aşılamada tutmazmış mış kaçıncıda tutuyo bu deneyimi olan varmı:)

selam bende aynı şeyleri düşünüyorm aşılamaya geçebilirim basarı oranı fazla değilmiş ama denemedik demeyelim:)

bizde artık aşılama düşünüyoruz. ama hiç bir bilgimiz yok ne kadar tutar. bi doktorla konustuk tutma ihtimali yüzde 15 gibi çok küçük bir değermiş. hiçbir saglık problemi olmayanlarda.

ya kızlar benim bat 12 si karnım ağrıo benim adet ağrısı gibi göğüslerimde bi gergin özellikle sol göğsüm daha hassas gerçi bu ay tutması bir mucize olur çünkü sadece adetimin 8. günü ve yumurtlamaya 2 gün kala birlikte olduk ne dersiniz bir ümit var mıdır?

benimde canım yumurtlama günü falan yalan olmuştu bu ay ama yine de bir ümit işte
aynen canım ya bende senle aynıyım en son yumurtlamaya 2 gün kala birlikte olduk bi dahada olmadı tam yumurtlama günümde eşimle tartıştık gününü bulduk yani tartışçak ama benim göğüslerim sızlıyo ya dün gece daha hafifti bugün daha çok sızlıo bide arada adet ağrısıyla ishal olcakmış gibi bi ağrı arası oluo karnımda anlamadım valla .. senin bat ne zaman canım?

benim bat 30 ekimdi ama hala olmadım, çok da ümitlenmeyim diyorum çünkü benim adetlerim genelde düzensizdir ama umut dünyası işte belki vardır diye kaçıncıya test yapıyorum Allah bilir :)

Adetime 2 yafa 3 gün var.bizde bir senedir deniyorız 2 aydır inofolic kullanıyorum. Bu ay umutluydum taki şuana kadar. kırmızıları görcekmişim gibi geliyor. ama hmişlik belirtisi var 2 Kil. Aldım sık idrar ara cıkıyorum.göğsüm şiş ve hassas bukadar bide bu ilacı kullanalı düzenim bozuldu

benim bat 30 ekimdi ama hala olmadım, çok da ümitlenmeyim diyorum çünkü benim adetlerim genelde düzensizdir ama umut dünyası işte belki vardır diye kaçıncıya test yapıyorum Allah bilir :)
hadi inş. hamilesindir canım bence hiç bekleme git kan testi vardır ihmal etme bekleme boşuna

hadi inş. hamilesindir canım bence hiç bekleme git kan testi vardır ihmal etme bekleme boşuna
saol canım, idrar testlerinde silik bile yok şu ikinci çizgi o yüzden kanda da çıkmayacak diye korkudan gidemiyorum işte

saol canım, idrar testlerinde silik bile yok şu ikinci çizgi o yüzden kanda da çıkmayacak diye korkudan gidemiyorum işte
ama korkunun ecele faydası yok git öğren varsa yoksa yok için rahat eder böle stres yapıyosun silikte olsa çizgi çıkmaması çok normal canım evde yapılan testleer adet 10 gün geçmedikçe sadece %50 doğru sonuç veriyo unutma ertelemeden git ve doktoruna görün kan testi yaptır derim :)

nasıl oluyor ama anlamıyorum ya, okuyoruz buradan daha adet günü gelmeden yapıp da çift çizgiyi görenler var

nasıl oluyor ama anlamıyorum ya, okuyoruz buradan daha adet günü gelmeden yapıp da çift çizgiyi görenler var
herkesin hormonları farklı yükselip farklı çalışıyo canım ayrıca herkesin yumurtlama günüde farklı bazen geç yumurtlama oluo ona görede yumurtanın rahime düşmesi uzuyor .. zaten yumurta rahime düştükten 3 gün sonra yerleşip beta hcg hormonu salgılamaya başlıo sen git dr a canım ihmal etme sakın varsa önlemini alırsın ben çok kişi biliyorum adeti geçipte idrarda çıkmayan kanda belli olan

sağol canım, bu akşam giderim herhalde acile :) ayyyy çok heyecan yaptım :) :) :)

merhaba arkadasım benımde 2 haftam var gelmesıne 15 aydr ıstememıze ragmen olmadı bende sorun yok ama esımde var amalıyat olması gre yhıne az bı sans hamıle kalabılırım bı 6 ay daha deneycez olmazsa ole amalıyat olacak allahtan umıt kesılmez bende belırtı olrak kasıklarımda sag taraf sıslık hıssedıyrum haff bel agrım basladı ama akıntı yk hafıf de tıksıntı gelıyr ınsallah bu ay olurr

Kızlar laboquick diye ovulasyon testi siparişi verdim 50 tane regl hemen sonra basliyacam en azından yumurtlama günümü bileyim.
Gene umut olacak bana sanırım hem biraz oyalanmis olurum onla

Merhaba şekerim inşallah hamile kalirsin bendede sıkıntı yok. Eşim bu ay baktiricak bizde 12.ayimiza girdik.
Rabbim çok bekletmeden verir inşallah stresten uzak ol tek soyleyebilecegim bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…