- 3 Kasım 2014
- 42
- 41
- 18
- 34
canım sen hep iyisini düşün ki iyi gelsin rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inş.en kısa zamanda :)Merhaba kızlar. Bat bugün. Bu ay hsg çektirdiğimden mi bilmiyorum ama (10 günü bulmuştur) hep karnım ağrıyor, feci gaz var.Her adet öncesi göğüs ağrım olur adete birkaç gün kala geçer. Bu ay da ağrım var ama bat bugün olmasına rağmen tamemen geçmedi ağrım. göğüslerimde arada karıncalanma oluyor uçlara doğru.Dün evde test yaptım negatif çıktı. İçimden bir ses bu ay oldu diyor, diğer ses negatif testleri hatırla sus diyor:):)
ewet canım sana katılıyorum allah herseyi kararlamıştır rabbim hayırlı bir zamanda saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin isteyen herkese :)bende varım kimse ümidini kaybetmesin hepimiz elimizden ngeleni yapıyoruz ama bebek gelmeyince gelmiyor rabbim en doğru zamanı bilendir, pes etmek yok kızlar
Merhaba kızlar. Kimbilir bilmem kaç kere heycanlanıp hayal kırıklığına uğradığım iki senedir. 3 Ay klomen kullandım. olmadı rahim filmi çekildiğim ay gebelik oldu kimyasal olarak. şimdi hala klomenle devam ediyoruz adetime 5 gün var. çatlama iğnesi hiç kullanmadım ben. kendi kendine zaten çatlıyor gerek yok diyor doktor. size sorum uzun oldu ama doktorumu değiştirip aşılamaya mı geçsek artık. eşimin değerleri normal ama varikosel başlangıcı var dendi. ilerde ameliyat gerekebilirmiş.
selamlar herkese cuma günü kan testi yaptırdm sonucu aldım akşama geldi kırmızı kart :) hayırlısı diyelim . .eşim bu ay aşılama yaptıralım diyor ama okuyorm aşılamadada pek başarı göremedim ilk aşılamada tutmazmış mış kaçıncıda tutuyo bu deneyimi olan varmı:)
aynen canım ya bende senle aynıyım en son yumurtlamaya 2 gün kala birlikte olduk bi dahada olmadı tam yumurtlama günümde eşimle tartıştık gününü bulduk yani tartışçakbenimde canım yumurtlama günü falan yalan olmuştu bu ay ama yine de bir ümit işte
benim bat 30 ekimdi ama hala olmadım, çok da ümitlenmeyim diyorum çünkü benim adetlerim genelde düzensizdir ama umut dünyası işte belki vardır diye kaçıncıya test yapıyorum Allah bilir :)aynen canım ya bende senle aynıyım en son yumurtlamaya 2 gün kala birlikte olduk bi dahada olmadı tam yumurtlama günümde eşimle tartıştık gününü bulduk yani tartışçakama benim göğüslerim sızlıyo ya dün gece daha hafifti bugün daha çok sızlıo bide arada adet ağrısıyla ishal olcakmış gibi bi ağrı arası oluo karnımda anlamadım valla .. senin bat ne zaman canım?
hadi inş. hamilesindir canım bence hiç bekleme git kan testi vardır ihmal etme bekleme boşunabenim bat 30 ekimdi ama hala olmadım, çok da ümitlenmeyim diyorum çünkü benim adetlerim genelde düzensizdir ama umut dünyası işte belki vardır diye kaçıncıya test yapıyorum Allah bilir :)
saol canım, idrar testlerinde silik bile yok şu ikinci çizgi o yüzden kanda da çıkmayacak diye korkudan gidemiyorum iştehadi inş. hamilesindir canım bence hiç bekleme git kan testi vardır ihmal etme bekleme boşuna
ama korkunun ecele faydası yok git öğren varsa yoksa yok için rahat eder böle stres yapıyosun silikte olsa çizgi çıkmaması çok normal canım evde yapılan testleer adet 10 gün geçmedikçe sadece %50 doğru sonuç veriyo unutmasaol canım, idrar testlerinde silik bile yok şu ikinci çizgi o yüzden kanda da çıkmayacak diye korkudan gidemiyorum işte
nasıl oluyor ama anlamıyorum ya, okuyoruz buradan daha adet günü gelmeden yapıp da çift çizgiyi görenler varama korkunun ecele faydası yok git öğren varsa yoksa yok için rahat eder böle stres yapıyosun silikte olsa çizgi çıkmaması çok normal canım evde yapılan testleer adet 10 gün geçmedikçe sadece %50 doğru sonuç veriyo unutmaertelemeden git ve doktoruna görün kan testi yaptır derim :)
herkesin hormonları farklı yükselip farklı çalışıyo canım ayrıca herkesin yumurtlama günüde farklı bazen geç yumurtlama oluo ona görede yumurtanın rahime düşmesi uzuyor .. zaten yumurta rahime düştükten 3 gün sonra yerleşip beta hcg hormonu salgılamaya başlıo sen git dr a canım ihmal etme sakın varsa önlemini alırsınnasıl oluyor ama anlamıyorum ya, okuyoruz buradan daha adet günü gelmeden yapıp da çift çizgiyi görenler var
sağol canım, bu akşam giderim herhalde acile :) ayyyy çok heyecan yaptım :) :) :)herkesin hormonları farklı yükselip farklı çalışıyo canım ayrıca herkesin yumurtlama günüde farklı bazen geç yumurtlama oluo ona görede yumurtanın rahime düşmesi uzuyor .. zaten yumurta rahime düştükten 3 gün sonra yerleşip beta hcg hormonu salgılamaya başlıo sen git dr a canım ihmal etme sakın varsa önlemini alırsınben çok kişi biliyorum adeti geçipte idrarda çıkmayan kanda belli olan
Selam kızlar regl 1 hafta kaldı belirtiler var Şöyle sıraliyim..
1: 8 gündür süren feci bel ağrım bu bazen bacaklarima vuruyor
2: kasigimda batma var özellikle solda. Karnım sis ve sert
3: göğüslerim zaten büyük ama dahada büyüdü uclarim hep dik :)
4: uyku hali hep yorgun ve bitkin hissediyorum
5: koku hassasiyeti.
6: ani ateş basması
7: durduk yere ağlama duygusallik :)
Kızlar sizce belirti olarak sayılır mi bu kadar erken olur mu en son 27 eylülde regl oldum 30 günde bir oluyorum acayip merak içindeyim test yapsam mi ?
merhaba arkadasım benımde 2 haftam var gelmesıne 15 aydr ıstememıze ragmen olmadı bende sorun yok ama esımde var amalıyat olması gre yhıne az bı sans hamıle kalabılırım bı 6 ay daha deneycez olmazsa ole amalıyat olacak allahtan umıt kesılmez bende belırtı olrak kasıklarımda sag taraf sıslık hıssedıyrum haff bel agrım basladı ama akıntı ykSelam kızlar regl 1 hafta kaldı belirtiler var Şöyle sıraliyim..
1: 8 gündür süren feci bel ağrım bu bazen bacaklarima vuruyor
2: kasigimda batma var özellikle solda. Karnım sis ve sert
3: göğüslerim zaten büyük ama dahada büyüdü uclarim hep dik :)
4: uyku hali hep yorgun ve bitkin hissediyorum
5: koku hassasiyeti.
6: ani ateş basması
7: durduk yere ağlama duygusallik :)
Kızlar sizce belirti olarak sayılır mi bu kadar erken olur mu en son 27 eylülde regl oldum 30 günde bir oluyorum acayip merak içindeyim test yapsam mi ?
merhaba arkadasım benımde 2 haftam var gelmesıne 15 aydr ıstememıze ragmen olmadı bende sorun yok ama esımde var amalıyat olması gre yhıne az bı sans hamıle kalabılırım bı 6 ay daha deneycez olmazsa ole amalıyat olacak allahtan umıt kesılmez bende belırtı olrak kasıklarımda sag taraf sıslık hıssedıyrum haff bel agrım basladı ama akıntı ykhafıf de tıksıntı gelıyr ınsallah bu ay olurr
beni merakta bırakma sakın mutlaka haber ver inş. hayırlı haberler verirsin AMİNNNN :)sağol canım, bu akşam giderim herhalde acile :) ayyyy çok heyecan yaptım :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?