• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Yarin adetim hala.gelmezse test yapcam bidaha freely mi ne oyle bi test var evde onu kullanan oldu ku kizlar

Selam kızlar regl 1 hafta kaldı belirtiler var Şöyle sıraliyim..
1: 8 gündür süren feci bel ağrım bu bazen bacaklarima vuruyor

2: kasigimda batma var özellikle solda. Karnım sis ve sert

3: göğüslerim zaten büyük ama dahada büyüdü uclarim hep dik :)

4: uyku hali hep yorgun ve bitkin hissediyorum

5: koku hassasiyeti.

6: ani ateş basması

7: durduk yere ağlama duygusallik :)

Kızlar sizce belirti olarak sayılır mi bu kadar erken olur mu en son 27 eylülde regl oldum 30 günde bir oluyorum acayip merak içindeyim test yapsam mi ?
canım 27 eylülde adet olduysan 30 günden fazladır hiç adet görmedinmi?

canım 27 eylülde adet olduysan 30 günden fazladır hiç adet görmedinmi?

Evet canım sanırım yarım saat önce yerleşme kanaması yaşadım.
Günlük pede 2 damla pembe leke geldi sonra sarı oldu ve kayboldu ilk kez böyle bişi yaşıyorum kızlar yerleşme kanaması yaşayan var mı aynı mı?

Canim idrarda cika cikmaz bende kan verdim 4. Gün cikti. O da minik minicik:KK66: haftaya tekrar gidicem nasibse. Rabbim isteyen herkese nasib etsin
inşallah dediğin gibidir,Allah razı olsun bir umut oldu şu söylediğin. Bebişim bende olsun da çıkmazsa çıkmasın test de önemli değil

Evet canım sanırım yarım saat önce yerleşme kanaması yaşadım.
Günlük pede 2 damla pembe leke geldi sonra sarı oldu ve kayboldu ilk kez böyle bişi yaşıyorum kızlar yerleşme kanaması yaşayan var mı aynı mı?
sen kanamayı takip et canım yerleşme kanaması adet gibi olmuyor 1-2 damla gelir pembe ya da kahverengi olur rengi ama asla yoğun olmaz sadece çamaşırın kirlenir azcık ;) ben hamileyken 8 ay boyunca yaşadım bunu ama bence hemen doktora git ben gittiğimde düşük riski vardı ve progestan kullanmaya başlamıştım dr tavsiyesiyle.. erteleme hiç zaten silikte olsa çift çizgiyi gördün git kanda baktır ;) hayırlı olsun banada dua et nolur hiç ümidim yok bu ay :(

Canım benimde yogun değildi pembe 2 damla gibi sonra sarı oldu ve bitti.
Olmadı yarın baktiririm canım şimdi uzandim dinleniyorum :) canım inşallah gönlünce olur hersey Rabbim bizi melegimize kvustursun
sen kanamayı takip et canım yerleşme kanaması adet gibi olmuyor 1-2 damla gelir pembe ya da kahverengi olur rengi ama asla yoğun olmaz sadece çamaşırın kirlenir azcık :KK66: ben hamileyken 8 ay boyunca yaşadım bunu ama bence hemen doktora git ben gittiğimde düşük riski vardı ve progestan kullanmaya başlamıştım dr tavsiyesiyle.. erteleme hiç zaten silikte olsa çift çizgiyi gördün git kanda baktır :KK66: hayırlı olsun banada dua et nolur hiç ümidim yok bu ay :KK43:

İnşallah canım bir mucize olsun ve bebeğim benimle olsun. Bu ay oldu oldu bu bebek, bize çok iyi gelecek yoksa evliliğimiz farklı bir boyut alacak :KK43:

Canim ya inşallah gelir bu ay canım.
Bende dua ediyorum sana inşallah hamilesindir

Back