• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar ben çok fena söküldum demek çizgi mızgi hikaye net pozitif gormeden heyecan yapmiyacam yazık okadar da sevinmistim ama olmadı işte regl geldi :KK43:
Uzun bir süre siteye giremeyecegim.
Hepiniz allaha emanet olun çok güzel arkadasliklarim oldu burda hepimizini seviyorum saglicakla kalın.
Inşallah en kisa zamanda hamile olursunuz opuldunuz :KK61:
canım pes etme hemen bak burada topiğin var öyle bırakıp gidemezsin, yola devam. Allah hayırlısıyla versin, verdikten sonra sorunlar çıksa daha mı iyi.bak benim troid hormonum yüksek çıktı,yarın hemen ünv. Hastanesine gidiyoruz. Allah korusun düşürme riski yüksek oluyormuş ve daha bir sürü olumsuz şey,uzun süredir hiç bu kadar gergin olmamıştım. Gidebilirsen git doktoruna sorun varmı, varsa çaresi ne ,sonra duanı et,tatlım bırakma hemen kendini.bizi de bırakma :KK15:

darısı başıma diyebilirim herhalde artık :KK43: şu an forumdaki herkes hamileymiş bir ben kalmışım gibi hissediyorum :KK43:
bende varım canım merak etme kötü düşünme sakın hayırlı ve sağlıklı olsunlarda ne zaman olduğu inan önemli değil.. bende yumurtlama gnümü kaçırdım bu ay napalım kısmet demekten başka çare yok

Canlarim yorumlar için çok sağolun allah razı olsun arada girerim yoklarim sizi kimler hamis olmuş, hamis annelerimiz meleklerinin cinsiyetlerini ogrenirim hal hatrinizi sorarım elbet.
Şimdiki hedefim is bulmak ve bu esnada çocuk için çalışmaya devam etmek.
Eşim Semen testine gidicek söz verdi inşallah olumlu sonuç alırız eğer ki temiz çıkarsa bu ay gene denileyez ovulasyon testi sipariş verdim.
Eğer tutmassa rahim filmine gidicem.
Canlarim kuzularim HAKKIMIZDA NEYSE HAYIRLISI O OLSUN.
Iyi geceler kızlar :KK19::KK36::KK75::KK55:

Canlarim yorumlar için çok sağolun allah razı olsun arada girerim yoklarim sizi kimler hamis olmuş, hamis annelerimiz meleklerinin cinsiyetlerini ogrenirim hal hatrinizi sorarım elbet.
Eşim Semen testine gidicek söz verdi inşallah olumlu sonuç alırız eğer ki temiz çıkarsa bu ay gene denileyez ovulasyon testi sipariş verdim.
kendim adet olmuş kadar yıkıldım yazılanları okuyunca çünkü biliyorum ki bende olacağım, kendimi gördüm sende. ümidini yitirme canım olsun Allah büyüktür önümüzdeki ay olur inşallah

bende varım canım merak etme kötü düşünme sakın hayırlı ve sağlıklı olsunlarda ne zaman olduğu inan önemli değil.. bende yumurtlama gnümü kaçırdım bu ay napalım kısmet demekten başka çare yok
benimde canım yumurtlama günü falan yalan olmuştu bu ay ama yine de bir ümit işte :(

yenıden br est al ama gecen hafta yumurtlamıssan sanırım gec yumurtlamıssın ancak 12 gun sonra adet olursun yada gebelık bellı olur ama bence hemen dokt gıtmelısın
perşembe günü o yumurtlamanin 13. Günü eğer perşembe ye kadar olmassa m gidicem canım akıntı çok fazla ya. onun dışında hiç belirti yok ama gün geçtikçe umutlaniyorum

B
Burada kendi kendini strese sokan o kadar çok bayan var ki bunlardan biri de benim.. Arkadaşım stres en önemli faktördür hamile olmak için.. Stres hormonlarını tetikler hormonlarda hamileliğini.. Lütfen bu durumu akışına bırakalım ve zamanı gelince Rabb'in sana istediğini vericek.. Sadece biraz sabır gerektiriyo bu iş.. Allah'ın izniyle hepimiz evlat sahibi olcaz inşallah (Amin) stresten uzak duralım artık..

Kendimizi strese sokmayalim hanimlar arkadasin dedigine katiliyorum. Benim adetim 9 gundur gecikiyor hala adet belirtim yok. Gecen hacta test yaptim negatif cikti. Kafaya takip yeniden test yapmadim biraz daha bekleyip doktora gidicem. Zaten ya gebelik vardir yada anormal bi durum cunku hic bu kadar gecikmedim. Kafaya takmadan sabirla sakince bekleylim

Merhaba kızlar. Bat bugün. Bu ay hsg çektirdiğimden mi bilmiyorum ama (10 günü bulmuştur) hep karnım ağrıyor, feci gaz var.Her adet öncesi göğüs ağrım olur adete birkaç gün kala geçer. Bu ay da ağrım var ama bat bugün olmasına rağmen tamemen geçmedi ağrım. göğüslerimde arada karıncalanma oluyor uçlara doğru.Dün evde test yaptım negatif çıktı. İçimden bir ses bu ay oldu diyor, diğer ses negatif testleri hatırla sus diyor:):)

bende varım kimse ümidini kaybetmesin hepimiz elimizden ngeleni yapıyoruz ama bebek gelmeyince gelmiyor rabbim en doğru zamanı bilendir, pes etmek yok kızlar :KK12:

Merhaba kızlar. Bat bugün. Bu ay hsg çektirdiğimden mi bilmiyorum ama (10 günü bulmuştur) hep karnım ağrıyor, feci gaz var.Her adet öncesi göğüs ağrım olur adete birkaç gün kala geçer. Bu ay da ağrım var ama bat bugün olmasına rağmen tamemen geçmedi ağrım. göğüslerimde arada karıncalanma oluyor uçlara doğru.Dün evde test yaptım negatif çıktı. İçimden bir ses bu ay oldu diyor, diğer ses negatif testleri hatırla sus diyor:):)
Bazen de bat geçince belli oluyor, inşallah hamilesindir:)

kendim adet olmuş kadar yıkıldım yazılanları okuyunca çünkü biliyorum ki bende olacağım, kendimi gördüm sende. ümidini yitirme canım olsun Allah büyüktür önümüzdeki ay olur inşallah

inşallah canım ya gece 5 te acil e gittim agridan ve kanama fazlaydı doktor uykudan uyanmisti. Dedim adet oldum gecikmeli geldi gebelik şüphem var diye adam ağrı kesici yaptirip yolladı ne insanlar var ya gece gece ugrastik He :(
Neyse ağrım azaldı çok şükür..
Napalım bu ay da olmadı

inşallah canım ya gece 5 te acil e gittim agridan ve kanama fazlaydı doktor uykudan uyanmisti. Dedim adet oldum gecikmeli geldi gebelik şüphem var diye adam ağrı kesici yaptirip yolladı ne insanlar var ya gece gece ugrastik He :KK43:
Neyse ağrım azaldı çok şükür..
Napalım bu ay da olmadı
Pes etmek yokki tek değilsin seni anlayan insanlarla birliktesin, bir gün regl oldum haberi yerine kızlar hamileyim diye topik açacağız hepimiz sabredelim:)

Merhaba kızlar. Kimbilir bilmem kaç kere heycanlanıp hayal kırıklığına uğradığım iki senedir. 3 Ay klomen kullandım. olmadı rahim filmi çekildiğim ay gebelik oldu kimyasal olarak. şimdi hala klomenle devam ediyoruz adetime 5 gün var. çatlama iğnesi hiç kullanmadım ben. kendi kendine zaten çatlıyor gerek yok diyor doktor. size sorum uzun oldu ama doktorumu değiştirip aşılamaya mı geçsek artık. eşimin değerleri normal ama varikosel başlangıcı var dendi. ilerde ameliyat gerekebilirmiş.

kızlarrrr bugün yine test yaptım öncekine göre daha belirgin çıktı yarın doktora gidicem inş bebiş vardır :) rabbim isteyen herkese versin umutsuzluğa kapılıp kendinizi strese sokmayınn öpüyorum hepinizi çook çook :)

Back