• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

inş bizde hamileyizdir de varsın 8 haftada belli olsun, 10 haftada belli olsun. ben beklerim bebişimi, yeter ki benimle olsun :KK43:

Kıyamam Birtanem benim haklısın valla bende beklemeye razıyım.
Çok şükür biside gelmedi hala :)
Umudumuzu yitirmeyelim kızlar♡

sen hamilesin bence, bana öyle geliyor :) senin durumunda olsam kan tahlili yaptırırdım

Ay inşallah canım ya :)
Korkuyorum eşime söz verdim idrarda net pozitifi görmeden kan vermiyecem diye.
Çünkü en ufak bir gecikmede hep gittim hastane kayitlarini açsak her ay kan vermisim negatif çıkmış :(

Ay inşallah canım ya :)
Korkuyorum eşime söz verdim idrarda net pozitifi görmeden kan vermiyecem diye.
Çünkü en ufak bir gecikmede hep gittim hastane kayitlarini açsak her ay kan vermisim negatif çıkmış :KK43:
bende senin gibi düşünüyorum, idrarda silik de olsa görmeden kan vermeye gitmek istemiyorum. çünkü adetim ilk defa gecikmiyor, kaç oldu böyle ümitlendiriyor beni

bende senin gibi düşünüyorum, idrarda silik de olsa görmeden kan vermeye gitmek istemiyorum. çünkü adetim ilk defa gecikmiyor, kaç oldu böyle ümitlendiriyor beni

:) canım benim ya haklısın inşallah en kisa zamanda görürsün o çizgiyi

10577626_1555779757968941_378245024_n.jpg
Testi çekistersen fotosunu
10577626_1555779757968941_378245024_n.jpg

mrb kızlar nasılsınız bakalım adetime 5 gün var test yapsam çıkar mı acaba yalnız hiçbir belirtide yok sanırım bu ayıda boş geçicez nasip :KK14:

mrb bence bir kaç gün daha bekle olumsuz yada belli belirsiz bi çizgi çıkma ihtimali çok yüksek ondan sonra beklemek daha zor :KK43:
aynen öyle oluyor geçen ay yaşadım onu kanda bile 5,29 çıktı ama kimyasalmış sanırım devamı gelmedi hakkımızda hayırlısı yapacak bir şey yok bekleyeceğiz :KK14::KK69:

Back