• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

inş hamilesindir canım, benim de 4 gün geçti isyanlardayım. milletin daha adet günü gelmeden silik de olsa belli oluyor testlerde bize gelince günler geçiyor adetin üstünden hala bir belirti yok :KK43:

Haklısın canım ya millet regl 1 hafta varken pozitif görüyor biz geçmesini bekliyoruz bu arada demin popo üstü düştüm inşallah bişi olmaz :(
Banyoda ayağım kaydı islakmis yer :(

inş hamilesindir canım, benim de 4 gün geçti isyanlardayım. milletin daha adet günü gelmeden silik de olsa belli oluyor testlerde bize gelince günler geçiyor adetin üstünden hala bir belirti yok :KK43:

Aynen canim beklemek cok zor ins bu bekleyisin sonu mutluluk olur

dikkat et sen kendine canım, güzelce dinlen biraz. benim netleşecek gibi durmuyor yaaa offff

Dinleniyorum tatlım çok sağol :)
Kan verme Şansın varsa kanda baktirabilirsin ama seni anlıyorum ben şu durumdayken bile baktırmaya korkarsin en kesin çözüm bekle derim ♡

Dinleniyorum tatlım çok sağol :)
Kan verme Şansın varsa kanda baktirabilirsin ama seni anlıyorum ben şu durumdayken bile baktırmaya korkarsin en kesin çözüm bekle derim ♡
silik çizgi olsun görsem koşa koşa gidicem kan tahliline ama şuan cesaret edemiyorum. idrarda kaç haftalıkken doğru sonuç vermeye başlıyor acaba biliyormusun

silik çizgi olsun görsem koşa koşa gidicem kan tahliline ama şuan cesaret edemiyorum. idrarda kaç haftalıkken doğru sonuç vermeye başlıyor acaba biliyormusun

Valla canım pek bilgim yok ama bunyeden bünyeye fark. Var 2 haftalik olan da da çizgi çıkıyor. Kimiside 8 haftada anca ogrenebiliyor

Back