• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

KIZLAR SONUÇ 1.5 miş en azından sıfır değil :( beklenen adet tarihimdeki sonuç kısmet çok üzülürüm diyordm ama sıfır duymadım bi değişiklik oldu azıcık gözlerimden aktı okdar . . . bana kısmet değil sizlere inşallah

KIZLAR SONUÇ 1.5 miş en azından sıfır değil :KK43: beklenen adet tarihimdeki sonuç kısmet çok üzülürüm diyordm ama sıfır duymadım bi değişiklik oldu azıcık gözlerimden aktı okdar . . . bana kısmet değil sizlere inşallah

Aa :( üzüldüm canım ya işte bende bu yüzden yaptiramiyorum cesaretim yok.
Olsun bir daha ki aya üzülme sakin diyecem ama biliyorum duygunu.
Bende regl olursam beraber hazirlaniriz

Aa :KK43: üzüldüm canım ya işte bende bu yüzden yaptiramiyorum cesaretim yok.
Olsun bir daha ki aya üzülme sakin diyecem ama biliyorum duygunu.
Bende regl olursam beraber hazirlaniriz
bende daha regl olmadım canm inşallah birdahaki aya ama böyle oldukça ümidim kalmıyor hayırlısı. . sıfır çıkmadı 1 çıktıya oda ilk oluyo en azından sıfır değil:)

Merhaba herkese;araniza yeni katildim.benimde Adetime 8 gün var.hcg yaptırdım bugün 0.27 cikti.moralim bozuldu.umarim sizin güzel haberleriniz olur..

Hosgeldin canım olsun sıkma canını sen.
gerçi regl 8 gün varmış bence erken davranmista olabilirsin regl gecikmeli bekle.
sabah idrar testi yapıcam ne olur dua edin pozitifi goreyim
Merhaba herkese;araniza yeni katildim.benimde Adetime 8 gün var.hcg yaptırdım bugün 0.27 cikti.moralim bozuldu.umarim sizin güzel haberleriniz olur..

İnşallah görürsün 2. Çizgiyi. Benim sat 9 ekim.ama ovulasyon testi kullandım. 2 cizgi koyu olan günlere göre bugün 8.yada 9. Gün. Çıkabilir diye düşünmüştüm. Kismet

Kızlar sabah test yapmanın heyecanını yaşıyorum :)
Inşallah allah yüzüme güler de pozitifi görürüm.
Kocama sürpriz yaparım :)
Ama çok hafif kaşık ağrım olmaya başladı lavabodan her cikisimda çok şükür allahım diyorum

kızlar hepimiz için hayırlısı olsun kırmızılar peşimizi bıraksın 9 ay 10 gün sonra bebişimiz olunca gelsin buda bebişime şiir
adet madet saymıyorum(6 kasım)
yumurtlamaymış hesaplamıyorum
artık doktorada gitmiyorum(bugün tamgün doktor )
gelmezsen gelme gelmezsen gelme(nolurr bian önce gel)

Back