- 7 Şubat 2014
- 1.708
- 1.024
- 78
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLAR SONUÇ 1.5 miş en azından sıfır değilbeklenen adet tarihimdeki sonuç kısmet çok üzülürüm diyordm ama sıfır duymadım bi değişiklik oldu azıcık gözlerimden aktı okdar . . . bana kısmet değil sizlere inşallah
bende daha regl olmadım canm inşallah birdahaki aya ama böyle oldukça ümidim kalmıyor hayırlısı. . sıfır çıkmadı 1 çıktıya oda ilk oluyo en azından sıfır değil:)Aaüzüldüm canım ya işte bende bu yüzden yaptiramiyorum cesaretim yok.
Olsun bir daha ki aya üzülme sakin diyecem ama biliyorum duygunu.
Bende regl olursam beraber hazirlaniriz
Merhaba herkese;araniza yeni katildim.benimde Adetime 8 gün var.hcg yaptırdım bugün 0.27 cikti.moralim bozuldu.umarim sizin güzel haberleriniz olur..
İnşallah görürsün 2. Çizgiyi. Benim sat 9 ekim.ama ovulasyon testi kullandım. 2 cizgi koyu olan günlere göre bugün 8.yada 9. Gün. Çıkabilir diye düşünmüştüm. Kismet
İnşallah görürsün 2. Çizgiyi. Benim sat 9 ekim.ama ovulasyon testi kullandım. 2 cizgi koyu olan günlere göre bugün 8.yada 9. Gün. Çıkabilir diye düşünmüştüm. Kismet
İnşallah gelecek ay hamile kalırsın. .
Ayy benim hala gelmediiii adetim kizlar :/
canımPOWERHACK çok svindim hadi inşallah hamilesinidr merakla bekliyorum güzel haberlerini
silik bile olsa o çizgiyi gördün ya canım gerisi gelir inşallah
Cook sevindim adına yaa.darisi başımıza.:)ama bence o silik çizgi boşuna çıkmadı. Kesin hamilesin :)inşallah abla ya endişe ediyorum ama genede teste baktım tarihi de geçik degil insan emin olamıyor :)
yarın sabahı nasıl edicem bilemiyorum inşşalh bebegim benledir :)