• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

mesai arkadaşım 100kg civarında yusyuvarlak bir kadın yaşıda 40 ın üstünde 4.cocugunu dogurdu hemde cocuk istediği an hamile kaldı buda kader yani Allahım verecek olursa veriyor bizide sonıyo cok dua okuyorm aglıyorm hayırlısı . . ben kendim için değil eşimi baba yapmak için istiyorm okdar cok sevıyorki cocukları yiğenlerinin resmine bakar hergün kendi cocugu olsa tahmn edemıyorm dahi Allahım tek isteğim eşime hayırlı bir evlat vermek

Sorma gülüm ya kadın cocuklara bakmaya aciz ama 8.ciye gebe :KK43:

ben kan testini korkudan yaptırmıyorm negatif çıkıcak ve hayallarm yine suya düşücek moralim bozulucak korkudan yaptırmıyorm zaten günümde yarn büyük ihtimal olucam kasık agrım basladı cünkü batma gibi

mesai arkadaşım 100kg civarında yusyuvarlak bir kadın yaşıda 40 ın üstünde 4.cocugunu dogurdu hemde cocuk istediği an hamile kaldı buda kader yani Allahım verecek olursa veriyor bizide sonıyo cok dua okuyorm aglıyorm hayırlısı . . ben kendim için değil eşimi baba yapmak için istiyorm okdar cok sevıyorki cocukları yiğenlerinin resmine bakar hergün kendi cocugu olsa tahmn edemıyorm dahi Allahım tek isteğim eşime hayırlı bir evlat vermek

Bizim akrabalarda öğle korunmayi bıraktıkları ay gebe kaldılar ama ben bırakalı 1 sene oldu tık yok :(

benimde 6 kasım sanırım yani bu ay ilaç içmediğim için günü gününe mi gelir bilemiyorum

kızlar peki ERKEN GEBELİK TESTİ MİRATECK in yanılma payı varmı hiç denk geldinizmi erken gebelik testinin yanlış sonuc verdiğine normal gebelik testleri adetten önce dogru sonuc vermıyo ve guvenılır değil biliyorm ama ergen gebelik testii konusunda okuyorm yanılma payı azmış yani olsaymış gebelik 1 hafta öncesinden %90 cıkıyormus ben erken gebelik testi yaptım 2side koskoca TEK ÇİZGİ

kızlar peki ERKEN GEBELİK TESTİ MİRATECK in yanılma payı varmı hiç denk geldinizmi erken gebelik testinin yanlış sonuc verdiğine normal gebelik testleri adetten önce dogru sonuc vermıyo ve guvenılır değil biliyorm ama ergen gebelik testii konusunda okuyorm yanılma payı azmış yani olsaymış gebelik 1 hafta öncesinden %90 cıkıyormus ben erken gebelik testi yaptım 2side koskoca TEK ÇİZGİ

ben predictor erken gebelik testi aldım yaptım tek çizgi 2 gün spra da regl oldum

benim ablam evlendi balayında hamile kaldı ki prolaktin yüksekti ve kisti vardı evlenirken yüzünde falan kıllanmada vardı sonra yiğenim oldu 8 9 aylıktı sütte emiyodu ablamda ekstradan korunuyormuş yani bide ev almışlardı temizlik eşya taşıma bebek falan işi çoktu yani ama o ay hamile kalmış şok olmuştuk ki sezaryanlıydı doktor riskli falan dedi ama nur topu gibi bi oğlan doğdu annemde evlendiği aydan hamile kalmış ama ben 2.5 yıldır ayaklarım duvarda dikili ne gelen var ne giden

ben predictor erken gebelik testi aldım yaptım tek çizgi 2 gün spra da regl oldum

yani yoksa yoktur diyorsn dimi bencede yok içimde umudum bitti erken gebelik testinden sonra bugun yarın gelir kırmızılar hayırlısıyla . . bende yumurtlama sorunu var pko luyum sıkıntı bu zaten ayda yılda 1 yumurtluyorm onuda tutturamamak cok üzüyor

siz nezamandır bekliyorsunuz bebek ve tedavi oluyormusnuz varmı sıkıntı ? 6kasım eşimin doğum günü de :)
2.5 yıldır canım bebek istiyorum 3,5 yıllık evliyim ama maalesef bu arada eşinde iyiki doğmuş diyimm şimdiden tedavi sadece klomen tarzı haplarla 6 kere denedik ama olmadı bakalım önümüzdeki aylarda doktor değiştiricem

yani yoksa yoktur diyorsn dimi bencede yok içimde umudum bitti erken gebelik testinden sonra bugun yarın gelir kırmızılar hayırlısıyla . . bende yumurtlama sorunu var pko luyum sıkıntı bu zaten ayda yılda 1 yumurtluyorm onuda tutturamamak cok üzüyor
canım peki pcolu olarak aspirin şeker hapı falan içtinmi hiç yani tek sorun pcomu

benim ablam evlendi balayında hamile kaldı ki prolaktin yüksekti ve kisti vardı evlenirken yüzünde falan kıllanmada vardı sonra yiğenim oldu 8 9 aylıktı sütte emiyodu ablamda ekstradan korunuyormuş yani bide ev almışlardı temizlik eşya taşıma bebek falan işi çoktu yani ama o ay hamile kalmış şok olmuştuk ki sezaryanlıydı doktor riskli falan dedi ama nur topu gibi bi oğlan doğdu annemde evlendiği aydan hamile kalmış ama ben 2.5 yıldır ayaklarım duvarda dikili ne gelen var ne giden

Maşallah demekki böyle şanslı insanlar da varmış ben artık bunu şans olarak görüyorum vallahi

hepimizin yaşadıkları biririmize yakın tek isteiğimizde hayırlı bir evlat cok seymi istiyorz anlamıyormki :( az önce kızkardesimle konustm onunda 4 sene ugrasarak bır kızı oldu kızına kızıyordu telfnda dedm kızma olsun dıye ne dualar ettik şimdi kızıyorsn dedm delirtiyo abla dedi kurban olsn teyzesi yani ben olsn toz kondurmam dıyorm ama )

canım peki pcolu olarak aspirin şeker hapı falan içtinmi hiç yani tek sorun pcomu

evet tek sorun pko . . daha önce hamile kaldm birisi 7 haftalık düştü ondan sonra 3 haftalık düşüğüm oldu hamile kalabiliyorm yani varsa kan pıhtılaşmasından süpheleniyorm test yaptırıcam hamile kalırsam çünkü kan pıhtılaşması testi sadece arastırma hastanersınde varm

2.5 yıldır canım bebek istiyorum 3,5 yıllık evliyim ama maalesef bu arada eşinde iyiki doğmuş diyimm şimdiden tedavi sadece klomen tarzı haplarla 6 kere denedik ama olmadı bakalım önümüzdeki aylarda doktor değiştiricem

bende klomenle hamile kalmıştm canm hamile kalabildiğim aylarda . . bundan 2.5 3 ay önce ramazan bayramından sonra bir rahatsızlık geçirdim yogun bakımda kaldım 25 gün oyuzden şimdi ilaçlara ara verildi doktorm bebek isteğimede karsı cıkıyor cok ciddi bir rahatsızlık yaşadın grip olmadn canını tehlikeye atıcaksn diyo ama benm gönlüm dinlemiyo . . bu arada 25 gün yogun bakımda kaldıgım rahatsızlıgım pankreastı cok ciddi bir rahatsızlık halada tedavim devam ama benm derdim pankreasımdan önce bebek:(

hamileliğin en büyük belirtisi gaz ve sık idrara çıkma diye biliyorm en erken belirti yani zamanla diğer belirtiler tabiki oluyo ve aynı adet olucakmıssn gibi hisside iyi bilirim şuan onu yaşıyorm 10 defa lavavoya cıktım baktım oldum olucam ama benm günüm yarın ve büyük ihtimal yarın olucam cünkü yumurta takibi yaptırıyorm ben biliyorm yani ne zman yumurtladıgımı İNŞALLAH HAMİLESİNDİR CNM hayırlısı olsn ne güzel gününde geçmiş benm geçmedi bekliyorm
inş hepimiz hamiş oluruz...sık idrara çıkma 10 gündür var bendede o kadr erken belirti olmaz die onu saymıyorum :)

erken gebelik testinde hüsran yaşadım bende 2 defa hemde tanesi 15tl 2 tane erken gebelik testi aldım sonuç koskoca tek çizgi bu ay benmde içime cok dogmustu hayırlısı yukarıda okudum vişneli turtam yazmış komşusunun 8tane varmıs allahım keşke orantılı verse :KK43:
canım predictor marka erken gebelik testini çok kullandım hep negatifti doğruyduda yalnız 3 ay önce test yaptım hemde 2 tane 2 side pozitifti silikti ama gözüküyordu ve nasıl mutlu olmuştum anlatamam sonra gittim kan verdim sonuç 0.100 o yüzden artık kullanmıyorum onu hem pahalı hemde tam güvenilir değil :(

Bekliyoruz ama napalım elimizde olan bişi değil ya kan testi yaptiricaz yada idrarda çıkmasını bekleyecez.
Yada en kötüsü regl olacaz. .
öle tabiki...
Sorma gülüm ya kadın cocuklara bakmaya aciz ama 8.ciye gebe :KK43:
:( kıskanıyorum böyle duydukça.... :( kıskandığım içinmi olmuo ne :S

evet tek sorun pko . . daha önce hamile kaldm birisi 7 haftalık düştü ondan sonra 3 haftalık düşüğüm oldu hamile kalabiliyorm yani varsa kan pıhtılaşmasından süpheleniyorm test yaptırıcam hamile kalırsam çünkü kan pıhtılaşması testi sadece arastırma hastanersınde varm
senin gibi olup 4 kere bebek kaybeden bi arkadaşım var evet çok sıkıntılı bi durum ama onun şimdi bi oğluşu oldu inş.seninde olur canım bendede pco başlangıcı vardı düzensiz yumurtlama ama doktorum hergün 100 mg asprin verdi 2 yıl sonra ilk defa yumurtlama oldu hemde gayet sağlıklı bi şekilde ama bizde morfolojide bozuk olduğu için sonuç maaalesef negatfti bence sende asprin dene en azından 1 2 ay iç çünkü ben 3 ay içtim gece yatarken iç bişi olmaz sonuçta kanını sulandıracaktır

inş hepimiz hamiş oluruz...sık idrara çıkma 10 gündür var bendede o kadr erken belirti olmaz die onu saymıyorum :)

canım predictor marka erken gebelik testini çok kullandım hep negatifti doğruyduda yalnız 3 ay önce test yaptım hemde 2 tane 2 side pozitifti silikti ama gözüküyordu ve nasıl mutlu olmuştum anlatamam sonra gittim kan verdim sonuç 0.100 o yüzden artık kullanmıyorum onu hem pahalı hemde tam güvenilir değil :KK43:

öle tabiki...

:KK43: kıskanıyorum böyle duydukça.... :KK43: kıskandığım içinmi olmuo ne :S

Bende kiskaniyorum hemde deli gibi off

bende klomenle hamile kalmıştm canm hamile kalabildiğim aylarda . . bundan 2.5 3 ay önce ramazan bayramından sonra bir rahatsızlık geçirdim yogun bakımda kaldım 25 gün oyuzden şimdi ilaçlara ara verildi doktorm bebek isteğimede karsı cıkıyor cok ciddi bir rahatsızlık yaşadın grip olmadn canını tehlikeye atıcaksn diyo ama benm gönlüm dinlemiyo . . bu arada 25 gün yogun bakımda kaldıgım rahatsızlıgım pankreastı cok ciddi bir rahatsızlık halada tedavim devam ama benm derdim pankreasımdan önce bebek:KK43:
geçmiş olsun canım bence önce sağlığını düzelt çünkü düşünsene bebeğin içinde ve sen yine rahatsızlanıcaksın oda zor durumda kalıcak vücudunu hazırla onun için
bana klomen kist yaptı canım ama letu diye bi ilaçla 3 kez sağlıklı yumurtlama oldu ama tutmadı eşimde morfoloji var artık doktor ona bağladı sanırım aşılamada denemeden tüp bebek diyecek gibi ama hayırlısı hakkımızda rabbim sağlıklı sıhhatli bebişler versinde bu dertlerimizi unuttursun

Maşallah demekki böyle şanslı insanlar da varmış ben artık bunu şans olarak görüyorum vallahi
valla bende öyle diyorum artık ozamanlar ben nişanlıydım aman ya aptalmıyım ben gittiğinden hamile kaldı bide 2.geliyo hiç bişi anlamadı evliliğinden falan dedim gördüm ebemi de dedemi de :KK23:2.5 yıldır yatak muhabbeti çileye döndü resmen

Back