- 27 Ekim 2014
- 43
- 18
- 13
- 33
bizimde bir akraba var sevmem kendisini hiç çocuğu vardı bi tane çocuğu hep it köpek diye diye belalar okuya okuya döve döve büyüttü 4 yaşına geldi çocuk bidaha istedi gitti spiralini çıkattı o ay hamile kaldı 2. doğdu.. daha 4 aylık yavrum kıyamam ona ağlıyo die onada aynı davranıyo vuruo edio çocukların hep bi yerleri mor gezio rabbim ona verioda bizi nie bu kadar arattırıo bi türlü anlayamıyorum... kıskanıyorum çok... isyanda etmek istemiyorum ama kötümü olmak lazım o zaman mı vericek bilmiyorumBende kiskaniyorum hemde deli gibi off
valla bende öyle diyorum artık ozamanlar ben nişanlıydım aman ya aptalmıyım ben gittiğinden hamile kaldı bide 2.geliyo hiç bişi anlamadı evliliğinden falan dedim gördüm ebemi de dedemi de2.5 yıldır yatak muhabbeti çileye döndü resmen
Adetim geçen ay 28nde olmustumkaç gün geçti senin adetinin üzerinden
bizimde bir akraba var sevmem kendisini hiç çocuğu vardı bi tane çocuğu hep it köpek diye diye belalar okuya okuya döve döve büyüttü 4 yaşına geldi çocuk bidaha istedi gitti spiralini çıkattı o ay hamile kaldı 2. doğdu.. daha 4 aylık yavrum kıyamam ona ağlıyo die onada aynı davranıyo vuruo edio çocukların hep bi yerleri mor gezio rabbim ona verioda bizi nie bu kadar arattırıo bi türlü anlayamıyorum... kıskanıyorum çok... isyanda etmek istemiyorum ama kötümü olmak lazım o zaman mı vericek bilmiyorum
aynen bende üniversite bitti kpss oldu tamam dedim şimdi sıra bebekte zarttt oldu 2.5 yıldır peki doktora gittinmi canım problem neymişÇok haklısın canım bende evlenmeden önce diyordum ne meraklilar hemen gebe kalıyorlar sanıyordum ki korunmayinca oluyor. Yahu 1 senedir tık yok nasıl is bu ya :/
aynen bende üniversite bitti kpss oldu tamam dedim şimdi sıra bebekte zarttt oldu 2.5 yıldır peki doktora gittinmi canım problem neymiş
canım ovulasyon testine başlıcaksan o kitlerden alma derim sonuçta al kullan at onlar... ben tükrükle olan ovulasyon mikroskobundan almıştım aylardır kullanıyorum yumurtlama günümüde biliyorum sınırsız kullanımı var hemde sadece 105 liraydı. kitlere para verceğime bastan alsaymışım keşke dedim yani... hem diyorum ilerde 5 sene sonra rabbim şimdi birinciyi verirse tabi 2. içinde ovulasyon testini kullanırım :)Bazen isyan etmiyor da değilim. Boylelerine veriyor bizim kucagimiz boş geziyozz anlamıyorum vallahi.
Bu ay olmasa eşim Semen testi vericek bende ovulasyon testine basliyacam.
Bir olamadim ama ya
canım ovulasyon testine başlıcaksan o kitlerden alma derim sonuçta al kullan at onlar... ben tükrükle olan ovulasyon mikroskobundan almıştım aylardır kullanıyorum yumurtlama günümüde biliyorum sınırsız kullanımı var hemde sadece 105 liraydı. kitlere para verceğime bastan alsaymışım keşke dedim yani... hem diyorum ilerde 5 sene sonra rabbim şimdi birinciyi verirse tabi 2. içinde ovulasyon testini kullanırım :)
aman inş. olmazsında gitmenede gerek kalmaz jinekoloğa bebiş için gidersin ama ben anladım ki canım 6 aydan uzun sürüyorsa bu olay bi yerde sıkıntı var çünkü insaanı öyle böyle oyalıyorlar benim 2.5 yıl oldu ilk bi yıl bekle dediler hiç bişi yapmadılar 2.yıl hsg çektiler bişi çıkmadı eşime baktılar morfoloji düşüktü yok ondan değil senden yumurtlama yok dediler 1 yılda benle uğraşyılar 7 aydırda yine hap map derken şimdi çok uzun zamandır gebe kalamamak basit yöntemlerle çözülmez aşılamada bile şansınız çok az yaa tamam da şimdimi anladın bunu yani kızıyorumda neyapıcaksın işte bu arada sana adetin21. 22. veya 23. gününde prog testi yaptılar mı klomen kullanmadan
kııızzzzz kahverengi akıntı bir nevi müjdemi isterim demek :)Adetim geçen ay 28nde olmustum
ama 28 29 günde olur
4 gün oldu bu arada
akıntı gelmiş benden kahverengi ne demek acabaa yaaa
aynen canım bak sabah kalkınca veya 2 saat bişey ağzına koymucan neyse parmağını diline değdircen ordanda mikrosbun camına sonra 5 dk beklicen bakcan sırf noktalar varsa yumurtlama tarihine var demek yumurtlamana 3 4 gün kala noktaların içinde ara ara çubuk şekilleri gözükmeye başlıo yumurtladığın günde ful o çubuklardan oluo eğreti otu na benzio aslında o zaman anlıosun yumurtlayıp yumurtlamadığını gününü vs kitlerdede genelde hep çift çizgi çıkıo ama biri silik o siliklik koyulasıo 2si aynı olunca anlayosunki yumurtladım ama dediğim gibi kitler kullan at tarzında bu sınırsız kullanım... ablam ve komşularımda kullanıyor benimkiniIlk defa duyuyorum canım dur arastiriyim şunu sınırsız kullanım güzelmiş :)
aynen canım bak sabah kalkınca veya 2 saat bişey ağzına koymucan neyse parmağını diline değdircen ordanda mikrosbun camına sonra 5 dk beklicen bakcan sırf noktalar varsa yumurtlama tarihine var demek yumurtlamana 3 4 gün kala noktaların içinde ara ara çubuk şekilleri gözükmeye başlıo yumurtladığın günde ful o çubuklardan oluo eğreti otu na benzio aslında o zaman anlıosun yumurtlayıp yumurtlamadığını gününü vs kitlerdede genelde hep çift çizgi çıkıo ama biri silik o siliklik koyulasıo 2si aynı olunca anlayosunki yumurtladım ama dediğim gibi kitler kullan at tarzında bu sınırsız kullanım... ablam ve komşularımda kullanıyor benimkinihepimiz birden yani temizlediğin için sorun da olmuo bikaç arkadaş komsu bunla hamile kaldı günlerini öğrendiler. hem artık ilerde ihtiyaç duymazsan öyle arkadaşındır kardeşindir kullanabilir sıkıntı olmuo :) hem daha hesaplı
rica ettim cicim :) araştır bende kadınlar kulubü ovulasyon testi sayfasından görüp almıştım çok uzağa gitmene gerek yok :)Şaşırdım baya canım ben temmuz ayı kullandım ama gebelik olmadı bir daha deniyecem ama bunu da arasirip denerim sürekli 40 tl vermektense onu denerim bide.
Sağol canım söylediğin için
Vişneli turnam kan aldın ya neye damlatıp sonuç aldın pek anlayamadım.
Benimde bugun adet gunum,bu saat oldu kirmizilar gelmedi cok sukurSelam kizlaaar nabersiniz :) dün benim adet gunumdu ama hala ses solul yok bekliyorum bakalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?