Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Slm kızlar benim de son 5 günüm bugünkü erken gebelik testinde negatifti bakalım belki geç döllenme olur çünkü 17. Gund e ov tetestcift çizgi çıktı bir umut ışte

Regl gecikmeyi bekle canım inşallah vardır

Ah ah ışte o beklemek var ya zaten sıkıntıda buralara sariyoruz her dakika telefon elimde kim ne yazmış kim hamis. Allah senelerce bekleyenlere yardım etsin

Ah ah ışte o beklemek var ya zaten sıkıntıda buralara sariyoruz her dakika telefon elimde kim ne yazmış kim hamis. Allah senelerce bekleyenlere yardım etsin

Ben de bu sabah yani adete 5gun kala dayanayip yaptim ve negatifti. Erken cikmiyormus bazilarininki. Bir umut adetin gecikmesini bekliyoruz ama beklemesi zor. Cumartesi ya da pazar periyodumun gelmesi lazim ama insallah gelmez.

Ben de bu sabah yani adete 5gun kala dayanayip yaptim ve negatifti. Erken cikmiyormus bazilarininki. Bir umut adetin gecikmesini bekliyoruz ama beklemesi zor. Cumartesi ya da pazar periyodumun gelmesi lazim ama insallah gelmez.
Benim de pazar hadi hayirlisi

bende 3 kasim yani 5 gun var.ama coksabirsizlaniyorum.nasil gececek bilmiyorum ins.bu ay dualarim kabul olur.

cnm gulucksin ama bn bu akşm bi test yaptım ve tsbiki negatf.. Umarım erken yaptğm içindr. Sen ne dersin

Erken gülüm evet bencede takılma ona :)
2-3 gün sonra tekrarlarsin.
Iyiki eşim geç geldi de yarın getirecek.
yoksa belkide benimde cikmayaackti bakalım persembeye kadar regl olmazsam bende sansimi deniyecem

Erken gülüm evet bencede takılma ona :)
2-3 gün sonra tekrarlarsin.
Iyiki eşim geç geldi de yarın getirecek.
yoksa belkide benimde cikmayaackti bakalım persembeye kadar regl olmazsam bende sansimi deniyecem
haklısın valla. Erken olduğunu bilmeme rağmn çok uzuldum. Bnde perşmbe sabh yapcm. Yine synı gune denk gelck haberlerimz :)

tmm cnmm.. Ama bnim bugun aşıırıı kasık ağrım var. Noluyo anlamadm.gebelktede olur mu byle acaba

Canim gebelik geçirmedim hiç ama çok arkadaşım vardı sanki regl olacakmış gibi ağrısı olup hamile olan.
Bence bol bol dinlen derim ne olur ne olmaz

tek hatrladığım çok şiddetli kasık vde goğus ağrım vardı. Zaten o kadar aşırı olmsı duşuk olacağındanmş

Hımm anladım canım bu arada geriye göğüs ağrısı kalıyor o bende var hemde çok gece uyuyamiyorum sutyensiz geziyorum çok buyuduler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…