- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
innnşşllh sende bnde bu ay bebeğimizn haberini alırız, yarın mutlaka ne çıkarsa haber ver cnm.. Bnde test yapmaya korkuyorum eğer yarın yapmazsamda diğer gun mutlaka yapıcm inşşYarın sabah kesin yapıcam ben 10 11 gibi uyaniyorum
Bana dua edin lütfen hamis
innnşşllh sende bnde bu ay bebeğimizn haberini alırız, yarın mutlaka ne çıkarsa haber ver cnm.. Bnde test yapmaya korkuyorum eğer yarın yapmazsamda diğer gun mutlaka yapıcm inşş
Nasıl atıcam ki
Bilmiyor um
bnce bi tanesini hmn yap bşy çıkmaz ve adt olmazsan diğerini cuma yapEşime söyledim tamam alırım dedi :)
Yapsam mi cumayi mi beklesem mi bilemedim.
2 tane alır zaten kocam hep yedek olsun diye
bnce bi tanesini hmn yap bşy çıkmaz ve adt olmazsan diğerini cuma yap
cnm adetine kaç gun vardı,test yaptığnda. Ve kç gunde bi adet olursnNasıl atıcam ki
Bilmiyor um
Bsktinmi ki bitanem
tmm cnm sonucu bildirirsin. Valla heyecnla bkliorum. Enaz kndimki kadar hycan yaptmmAksam geliyor eşim.
6.30 7 gibi.
Yarın ilk ıdrarla denerim olmazsa diğerini 3 4 gün sonra yaparim
tmm cnm sonucu bildirirsin. Valla heyecnla bkliorum. Enaz kndimki kadar hycan yaptmm
ne gordn ruyanda:) canım benim inşallah bu sabahki rüyamin gebelik testi bölümü doğru çıkar
ne gordn ruyanda
Canim Hayır olsun anlatiyim.
Regl baya gecikmiş sisiyorum resmen dedim böyle olmaz bir test yapam. Bir yapıyorum çift çizgi kopkouyu şok oluyorum çok seviyorum test elimde eşime gostericekken eşim TV'de manken e diyor ki off yavruya bak dal gibi taş gibi felan bende sinirlendim kovdum evden sonra oturdum teste baka baka agladim
ayy koptumm.. İnş bebiş kısmı doğru,çıkar ruyanın
cnm adetine kaç gun vardı,test yaptığnda. Ve kç gunde bi adet olursn
27sinde adet olmam gerekiyordu ama hala tik yok dayanamadim bugün test yaptim sonuç silik ikinci çizgi bu da ne ki vari yokmu simdi ben bisi anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?