Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

innnşşllh sende bnde bu ay bebeğimizn haberini alırız, yarın mutlaka ne çıkarsa haber ver cnm.. Bnde test yapmaya korkuyorum eğer yarın yapmazsamda diğer gun mutlaka yapıcm inşş

Eşime söyledim tamam alırım dedi :)
Yapsam mi cumayi mi beklesem mi bilemedim.
2 tane alır zaten kocam hep yedek olsun diye

ne gordn ruyanda

Canim Hayır olsun anlatiyim.
Regl baya gecikmiş sisiyorum resmen dedim böyle olmaz bir test yapam. Bir yapıyorum çift çizgi kopkouyu şok oluyorum çok seviyorum test elimde eşime gostericekken eşim TV'de manken e diyor ki off yavruya bak dal gibi taş gibi felan bende sinirlendim kovdum evden sonra oturdum teste baka baka agladim

ayy koptumm.. İnş bebiş kısmı doğru,çıkar ruyanın

27sinde adet olmam gerekiyordu ama hala tik yok dayanamadim bugün test yaptim sonuç silik ikinci çizgi bu da ne ki vari yokmu simdi ben bisi anlamadim

27sinde adet olmam gerekiyordu ama hala tik yok dayanamadim bugün test yaptim sonuç silik ikinci çizgi bu da ne ki vari yokmu simdi ben bisi anlamadim

Aa regl tarihlerimiz aynı :)
Ikinci çizgi silikss hamissin bebeğim foto koyma Şansın varsa ekle

Slm kızlar benim de son 5 günüm bugünkü erken gebelik testinde negatifti bakalım belki geç döllenme olur çünkü 17. Gund e ov tetestcift çizgi çıktı bir umut ışte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…