- 30 Ağustos 2014
- 19
- 2
- 3
- 36
üzülme canım inşallah olacaktır bende de her ay öyle umutla beklıoruzMalesef negatif canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üzülme canım inşallah olacaktır bende de her ay öyle umutla beklıoruzMalesef negatif canım
bi alıym hayrlı haberi sylerim cnmm :):) canım ogrenince banada yaz alınta olur mu heyecan yaptım şimdi
kesinlkle haklısın ama gebelik isteyip belirtileri takib etmemek bnce kesinlkle mımkn deill :)))kızlar size tavsiyem kendinizi dinlemeyin belirtim varmı filan diye takılmayın lütfen sonra hamile olmayınca resmen yılım oluyor örnek ben![]()
bi alıym hayrlı haberi sylerim cnmm :)
cnm kaç gun var bat.a bn senden umitliyim sanki yaaBende hatta fotoyla susleyecm topiği :)
cnm kaç gun var bat.a bn senden umitliyim sanki yaa
bnce sen enn geç yarın al bi test yap. Sanki sende bşyler var gibi içime doğuyooCanim dengesiz benim 30 33 gidiyor
Bugün 32.gundeyim bakalım çok heyecan yaptım durup dururken :)
bnce sen enn geç yarın al bi test yap. Sanki sende bşyler var gibi içime doğuyoo
yaaa kızlarr korkudan takvime bakamıyodum şimdi baktım bn eylul,28 de adt olmştum. 30 gunde bi oluyorm. Bugn 30 gun dolmuş olmuyo muu... Ltfenn cevaplayınn
Kızlar normalde yarın adet olmam lazım test yaptım ikinci çizgi silikti
ayy çok heycanlandım bndr yarın sanıyordum.. Sence yarın test yapsam çıkar mı eğer varsa. Yarın yapiim miiOluyor canım bugün regl günün .
Bende 27 sinde olmuştum :)
ayy çok heycanlandım bndr yarın sanıyordum.. Sence yarın test yapsam çıkar mı eğer varsa. Yarın yapiim mii
Gerçekten mi ya
Dene bakalım canım belki çıkar :)
Bende düşünüyorum totem yapalım mı aynı anda saat kaç gibi yapicaksin
Çok hafiften de olsa ikinci çizgi silik
Yarın sabah kesin yapıcam ben 10 11 gibi uyaniyorum:) tmm olur.ama evimn burda eczsne yok.oğleye doğru anca çıkıp alırm heralde. Sende kesin yapcn mı yarın