Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

tekrar hayırlı olsun canım eşine nasıl söylüceksin

çok güzel planlarım vardı ben pastacıyım ona özel bir pasta yapıcaktım ama malesef yalan oldu doktoum uzakta mecbur arabayla gitmem gerekti ve eşimle gittik beraber öğrendik hala şokta inanamıyor

çok güzel planlarım vardı ben pastacıyım ona özel bir pasta yapıcaktım ama malesef yalan oldu doktoum uzakta mecbur arabayla gitmem gerekti ve eşimle gittik beraber öğrendik hala şokta inanamıyor
olsun hiç önemli değil rabbim nasip etti ya ona bak sen. bizim içinde dua et bizde bir an önce görelim çift çizgiyi

benim bat 18 di hiç belirtim yoktu zaten ve okadar dakikki.18'in de geldi,hiç geç kalmadı.Bu ayda yok
Bizimde 8. ayımızdı bu ay 9 a doğru gidiyoruz bakalım

Canım hiç kendini berbat hissetme bak 30 yaşındayım evlilikte 6. yılımızdayız.Ben o kadar üzülmüyorum.Vardır herşey de bi hayır.Tamam bazen insan umutsuzluğa kapılıyor ama ünlülerin hepsi geç yapıyr.BoşveeerNe zaman nasipse o zaman olacak nasılsa üzülmenin anlamı pek olmuyor.sadece kendini yaşlandırıyoruz canım.Ben artık bu ayda özgürüm diyorum mesala,biraz rahatlıyorum,sıkıntım azalıyor

benim bat 18 di hiç belirtim yoktu zaten ve okadar dakikki.18'in de geldi,hiç geç kalmadı.Bu ayda yok
Bizimde 8. ayımızdı bu ay 9 a doğru gidiyoruz bakalım

bi kaç gün bekle canım ben ilk gün yaptım çıkmadı bugün 4 gün gecikti yaptım silikte olsa çıktı kan verdim 2 haftalık hamişim acele etme inşallah hayırlısısıysa olur allahın önüne hiç bişi geçemiyor benimde cocuğum olmucağını söylediler ama çok şükür 6 ayda tuttu içini rahat tut ne kadar sıkarsan o kadar geliyor kırmızılar

saol canım ama benim geldi adetim hemde çok yoğun ,artık başka aya kaldı.Senin hayırlısıyla kucağına bebeğini almayı nasip etsin Allah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…