İns canim sen de mi ilk kez ovu kullandin?bnde kullandm cnm.hadi hayrlısı.anavatan kan ağlamasın
tebriklerrrinşalllah bundan sonraki süreçte de herşey yolunda gider ve tabiki darısı başımıza inşallahhhh
Hadi hayirli olsun canim.. Darisi basimiza ins..kızlarrr kan sonucum cıktı 137,53 çıktı 2 haftalık gibi pazar günü 2 kez kan vericem eger artarsa daha kesinleşcek inşallah
Hadi hayirli olsun canim.. Darisi basimiza ins..
tekrar hayırlı olsun canım eşine nasıl söylüceksinkızlarrr kan sonucum cıktı 137,53 çıktı 2 haftalık gibi pazar günü 2 kez kan vericem eger artarsa daha kesinleşcek inşallah
tekrar hayırlı olsun canım eşine nasıl söylüceksin
bu baya belli oluyo resimden bile belli oluyosa bence bebiş geliyo hem adetinizde geçmiş hayırlı olsun sağlıkla alın inşalla kucağınıza
amiiinn annelerin duaları kabul olurmuş sen de taze bir anne olarak Allah'ım sesini duysun inşallah =)çok teşekkür ederim kan testiylede sonuçlandı şükür rabbime ama daha çok küçük o yüzden biraz daha beklicez allah sizlerede versin inşallah
olsun hiç önemli değil rabbim nasip etti ya ona bak sen. bizim içinde dua et bizde bir an önce görelim çift çizgiyiçok güzel planlarım vardı ben pastacıyım ona özel bir pasta yapıcaktım ama malesef yalan oldudoktoum uzakta mecbur arabayla gitmem gerekti ve eşimle gittik beraber öğrendik hala şokta inanamıyor
amiiinn annelerin duaları kabul olurmuş sen de taze bir anne olarak Allah'ım sesini duysun inşallah =)
Canım hiç kendini berbat hissetme bak 30 yaşındayım evlilikte 6. yılımızdayız.Ben o kadar üzülmüyorum.Vardır herşey de bi hayır.Tamam bazen insan umutsuzluğa kapılıyor ama ünlülerin hepsi geç yapıyr.BoşveeerNe güzel durumdasınız. Benim yaşım 29. 1 yıllık evliyim 4 aydır deniyorum. Bu ay olur diye umutlanmıştım çünkü 3 gün geciktim. Ayın 15inde gece adet gördüm. Kendimi berbat hissediyorum. Sürekli ağlamak istiyorum. çok çaresiz hissediyorum kendimi.
evet canm bu ay ovulasyon kullandım ilk kez.yumrtam çatladı.önemli olan bakalım döllenme gerçekleşti mi?İns canim sen de mi ilk kez ovu kullandin?
benim bat 18 di hiç belirtim yoktu zaten ve okadar dakikki.18'in de geldi,hiç geç kalmadı.Bu ayda yok
Bizimde 8. ayımızdı bu ay 9 a doğru gidiyoruz bakalım
gözün aydın hayatımaminn inşallah canım allah sizede tatdırsın ir an önce
banada özellkle yumrtlamadan snra zmn geçmek blmio.ama dayan son 10 günBeklemek çok sıkıntı veriyor bana
saol canım ama benim geldi adetim hemde çok yoğun ,artık başka aya kaldı.Senin hayırlısıyla kucağına bebeğini almayı nasip etsin Allah canımbi kaç gün bekle canım ben ilk gün yaptım çıkmadı bugün 4 gün gecikti yaptım silikte olsa çıktı kan verdim 2 haftalık hamişim acele etme inşallah hayırlısısıysa olur allahın önüne hiç bişi geçemiyor benimde cocuğum olmucağını söylediler ama çok şükür 6 ayda tuttu içini rahat tut ne kadar sıkarsan o kadar geliyor kırmızılar
inanmıyorm nasl unutursn söylemeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiKızlar unuttum sizlerle de paylaşmayı ben hamileyim darısı tüm bebek bekleyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?