Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar kusura bakmayın net paketim anca yenilendi sizleri çok özledim varmı? bebis haberi alan..
ben iyi diyelim iyi olalım salı gününden itibaren bulantilarim başladı hiç bişi yiyemiyorum yesem de istifrah ediyorum.
P.tesiyi bekliyoruz işte

Oooh ne güzel bebiş yemeden içmeden de kesmiş.valla sebebi bebiş olunca güzel diyorum

Oooh ne güzel bebiş yemeden içmeden de kesmiş.valla sebebi bebiş olunca güzel diyorum

şu hayatta en nefret ettiğim şey kusmadir ama bebis olunca katlaniyorum. o iyi olsun ben hicbisi yemeyeyim.
Eşim baya üzülüyor bu durumuma ama yapacak bişi yok baya suzuldum zaten gerçi kiloluyum ben :) manayla kilo verecem

tıp o kdr gelişti ki yine de peşini bırakmasınlar bu işin. ben duydum sperm sayısı 0 çıkıpta tedaviyle hamile kalanları. neler var neler.. herşey allahtan ümidini kaybetmesişn

malesef öyle bişey yok.. tıp buna bi çare bulamadı :)

İlk hamileliğimde aynı adet belirtilerini yaşadım ha oldum ha olacağım diye adet gecikmesinin 3.günü test yaptım pozitifti.Akıntı bence olur çok normal umudunu yitirme Allah gönlüne göre versin...

çok sağol valla Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. hamilelikte de akıntı olur diye okumuştum ama insan bi umut herşeyi hamileliğe yormaya başlayınca gözardı etmeye çalışıyorum artık yoksa kırmızılar gelince daha çok üzülüyorum

Kizlar benimde 28 aralik regl gunum. Bu aynilk kez ovulasyon testi kullandim bakalim ins bu kez olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…