çok svndm cnm ne kadarlk?testle mi öğrendn.bide regly geçmş mydiKızlar unuttum sizlerle de paylaşmayı ben hamileyim darısı tüm bebek bekleyenlerin başına
amin cnm kurbn olduğum rabbim nasıl zor bi bekleyş anlatamam.istiosun çabalıosun olmuo snra ümidini ytirmeye başlıo insan.aslnda işin ilgnç yanı genelde hep ümidi kestğn dk gebe kalıosunAdetin ayin 17 siydi ben bir gün öncesi test yaptim saniyeler içinde pozitifi gördüm o duyguyu hepiniz tadin inşaallah. Dun doktora gittik USG de vaktidedi kese var ama cçok küçük daha 4 haftalık bile değil dedi kan vermeme gerek yok dedi folic verdi ve bugün saglik ocagi beni aradi hamileymissiniz gelin diye hastane bildirmiş sanirim çok tuhaf oldum. Kizlar insaAllah bu cuma gününün hutmetine hepiniz hamile malin hayirli saglikli uzun ömürlü bebeklere :)
Durumumuz cok benziyo canim.. Seni takipteyimevet canm bu ay ovulasyon kullandım ilk kez.yumrtam çatladı.önemli olan bakalım döllenme gerçekleşti mi?
ayyy canım okuyunca böyle yazılar kendim hamile olmuşum gibi seviniyorum ümidim artıyor. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasib etsin inşallah.. benimde yarın bat günüm ama çok korkuyorum 2 gün önce ovulasyon testi yaptım tek çizgi çıktı hamile olunca çift çıkıyomuş dediler benim moraller yerle bir oldu. gene tek çizgi görücem diye korkuyorum yarın test yapmayaaabi kaç gün bekle canım ben ilk gün yaptım çıkmadı bugün 4 gün gecikti yaptım silikte olsa çıktı kan verdim 2 haftalık hamişim acele etme inşallah hayırlısısıysa olur allahın önüne hiç bişi geçemiyor benimde cocuğum olmucağını söylediler ama çok şükür 6 ayda tuttu içini rahat tut ne kadar sıkarsan o kadar geliyor kırmızılar
Tebrikler. Allah kucağına almayı nasip etsin canım.Adetin ayin 17 siydi ben bir gün öncesi test yaptim saniyeler içinde pozitifi gördüm o duyguyu hepiniz tadin inşaallah. Dun doktora gittik USG de vaktidedi kese var ama cçok küçük daha 4 haftalık bile değil dedi kan vermeme gerek yok dedi folic verdi ve bugün saglik ocagi beni aradi hamileymissiniz gelin diye hastane bildirmiş sanirim çok tuhaf oldum. Kizlar insaAllah bu cuma gününün hutmetine hepiniz hamile malin hayirli saglikli uzun ömürlü bebeklere :)
Canım ya. Korkma kısmet elbet sende görcen ve burda bekleyen bütün tatlı anne adayları görecek o ikinci çizgiyi Allah'ın izniyle. Testi yap hemen sonucu bize yaz canım. Hatta testinin resmini Çek görelimayyy canım okuyunca böyle yazılar kendim hamile olmuşum gibi seviniyorum ümidim artıyor. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasib etsin inşallah.. benimde yarın bat günüm ama çok korkuyorum 2 gün önce ovulasyon testi yaptım tek çizgi çıktı hamile olunca çift çıkıyomuş dediler benim moraller yerle bir oldu. gene tek çizgi görücem diye korkuyorum yarın test yapmayaaa
Tebrikler. Allah kucağına almayı nasip etsin canım.
Ayy kızlar test yapadım var. Ama çok erken.
Kizlar diyorum korkmayin asil korku hamile olup olamamakta degil asil korku o cift cizgiyi gorup acaba usg de gorunecek mi dediginiz anda oluyor vallahi karnima agri girdi yani test yaparken sanki baskasinin idrarini almisimda bakiyorum gibi hissetmistim asil heyecan usg de
evet şekerim bende çizgiden sonra kese yi ne zaman gorucem diye stres yapmıştım. gördük şimdi p.tesi bebisi gorucez görünecek mi kalp atışları çıkar mı diye dusunmeden edemiyorum..
Ne buyukstres degil mi canim sen anlarsin yani simdi kizlar bu asamaya gelince anlayacaklar. InsaAllah canim hersey yoluna girer bende haftaya insaAllah biseyler görürüm doktor daha 4 haftalik bile degil cok kucuk dedi keseyi gorup. adetten 1 gun sonra gittigim halde aman saglikli olsunda kucuk buyuk fsrketmez
bakalım ne kadar korksamda yarın yapıcam testi inşallah bana da yarın paylaşmak nasib olur resmiCanım ya. Korkma kısmet elbet sende görcen ve burda bekleyen bütün tatlı anne adayları görecek o ikinci çizgiyi Allah'ın izniyle. Testi yap hemen sonucu bize yaz canım. Hatta testinin resmini Çek görelim
Ayy evet :) ahh usg ahhhhhhKizlar diyorum korkmayin asil korku hamile olup olamamakta degil asil korku o cift cizgiyi gorup acaba usg de gorunecek mi dediginiz anda oluyor vallahi karnima agri girdi yani test yaparken sanki baskasinin idrarini almisimda bakiyorum gibi hissetmistim asil heyecan usg de
İnşallah canım.amin Birtanem evet sağlıklı olsun da bende 11 aralıkta gördüm 6.44mm di kesemiz 4.5 haftalik demişti.
22 aralık ta çağırdı bebisi görelim dedi işte sabirsizim..
Canım kalp atışları 6 yada 7 haftalıkta duyulur. Ben kızımda 6 haftam bitmişti. Duyduk kalp atışlarını sanırım 6+3 tüevet şekerim bende çizgiden sonra kese yi ne zaman gorucem diye stres yapmıştım. gördük şimdi p.tesi bebisi gorucez görünecek mi kalp atışları çıkar mı diye dusunmeden edemiyorum..
Kaç gün geçti adetin canımKizlar cok uzgunum hala regl olmadim bugun aksam kan testi yaptirdim negatif cikti benim yumirtalaeim catladi neden adet olmadim anlamadimki
Ayy çok heycanlıbakalım ne kadar korksamda yarın yapıcam testi inşallah bana da yarın paylaşmak nasib olur resmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?