- 6 Şubat 2012
- 687
- 133
- 83
hayırlı olsunnn canım ççok sevindim darısı başımıza innssss![]()
amin inşallah canımm hepimizin bebişleri olsun inşallahhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsunnn canım ççok sevindim darısı başımıza innssss![]()
Oooh ne güzel bebiş yemeden içmeden de kesmiş.valla sebebi bebiş olunca güzel diyorum![]()
hayırlısı olsun canım görünüşe göre bebiş var :)öğleden sonra izin alıp gidicez doktora vardır demi kızlar olmasa bu çizgide çıkmaz inşallah allah sizlerede nasip eder![]()
tebriklerrrkoyamadım bir resmi deniyorum kızlar
http://imageshack.com/a/img537/4682/d4E4Ck.jpg
oldu mu adetim 4 gün gecikti![]()
Kız kardeşimde aynı 8 ay dır deniyor olmuyor. Dr. Gitti herşeyi normal çıktı. Eşinden sperm örnegi alınmış. Bugün sonuçları çıktı çok üzgünler çoksıfır sperm sayısı çıkmış. Nasıl yıkılmışlar. Çok istiyorlardı.
çok üzüldüm canım her şeyin hayırlısı olsun inşallah![]()
göğüslerde hassasiyet oluo hamile kaldığında.. inşallah doğru sinyaller veriodur vücudun :)Selm hanımlar.
Bende beklemedeyim.
29 Aralık adet tarihim. Göğüslerimde bı hassasiyet var. Ve sık sık tuvalet ihtiyacı.
inşallah..arkadaşlaaar bana da dua edin lütfeeeninşaallah bu ay bebiş haberini alırım
inşallah rabbim isteyen heeerkese nasip eder inşallah
![]()
malesef öyle bişey yok.. tıp buna bi çare bulamadı :)aslında hamilelik düşüncesini bi atabilsek aklımızdan herşey daha kolay olacak. hep stresten düşünmekten hamile kalamıyoruz. ne yaptıysam beceremiyorum düşünmemeyi. kızlaaarr sizin düşünmemek için bi formülünüz var mı???![]()
İlk hamileliğimde aynı adet belirtilerini yaşadım ha oldum ha olacağım diye adet gecikmesinin 3.günü test yaptım pozitifti.Akıntı bence olur çok normal umudunu yitirme Allah gönlüne göre versin...
koyamadım bir resmi deniyorum kızlar
http://imageshack.com/a/img537/4682/d4E4Ck.jpg
oldu mu adetim 4 gün gecikti![]()
sende bendensin 29 u benm de.neyse ki az kaldıSelm hanımlar.
Bende beklemedeyim.
29 Aralık adet tarihim. Göğüslerimde bı hassasiyet var. Ve sık sık tuvalet ihtiyacı.
bnde kullandm cnm.hadi hayrlısı.anavatan kan ağlamasınKizlar benimde 28 aralik regl gunum. Bu aynilk kez ovulasyon testi kullandim bakalim ins bu kez olur..