Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

kızlar bende decok uyku halı goguslerde sıskınlık ve karnımda sıskınlık var
bnm de adetıme bırkac gun var test yaptım ama neg o da gercı normal ama beklemem gerek gecen hafta da kan testı yaptırdım 0.1 cıktı sızce hamıle mıyım cvplarsanız sevınırım

Sende haklısın ama düşünmekten alamıyorum kendimi. Allah sabrını verir şükret diye diye teselli ediyorum kendimi.

kızlar ben şimdi bilemedim bir aydınlatsanıza beni benim doktorumun sekreteri hemen tahmini doğum gününü söyledi 25 ağustos değerime göre sanırım bebeğim 2 3 haftalık son adet gününden mi hesaplanıyor yoksa yumurtaldığın günden mi

saol canım ama benim geldi adetim hemde çok yoğun ,artık başka aya kaldı.Senin hayırlısıyla kucağına bebeğini almayı nasip etsin Allah canım

günler suya düşmedi bebeğim bir dahakine inşallah ama takma yeterli vallihi bırakınca oluyor ben resmen hissettim olduğu gün ya

belirtilerden olabilir gözüküyor canım ama acele etme idrarda çıkması için adetin geçmesi şart zaten benim daha önce senin gibi oldu 3 verdim 0,1 di 8. gün verdim 5,44 çıktı ama doktor hamilelik yok dedi 9. adet oldum zaten ama şuan hamişim o yüzden bekle canım ümitsizliğe kapılma ama çokta telaş yapma

[Q="gmzuls, post: 38421109, member: 358464"]kızlar ben şimdi bilemedim bir aydınlatsanıza beni benim doktorumun sekreteri hemen tahmini doğum gününü söyledi 25 ağustos değerime göre sanırım bebeğim 2 3 haftalık son adet gününden mi hesaplanıyor yoksa yumurtaldığın günden mi [/QUOTE]

sata gore canim her zaman
sata

[QUOTE="cursum_perficio_, post: 38422470,

sata gore canim her zaman
sata[/QUOTE]

canım benim Sata göre değil mesala altta 7 haftalik diyor ki öğle olmasi lazim ama benim 6 haftalik sanırım p.tesi kesin belli olucak haftası da neden acaba

son 1 gün akıntım acaip artmış durumda aynı anda heyecan da tavan yapmış durumda olcakmıyım olmıcakmıyım diye kalbm fazla hızlı atıyo hatta =)

son 1 gün akıntım acaip artmış durumda aynı anda heyecan da tavan yapmış durumda olcakmıyım olmıcakmıyım diye kalbm fazla hızlı atıyo hatta =)

Kıyamam yavrum :) bende o heyecanı azda olsa yasamistim ama erken öğrendiğim içindi. hadi güzel haberlerle yazarsın bize.

ovulasyon testinde 2 gün önce silik çizgi gördüm ama baya silikti..cesaret edemedim sonra ...offf ne zor beklemek.

ben ovulasyon test kullandım ilk kez 19
Kasım yumurtlama pozitif verdi. sonra regl 5 gün kala meraktan yaptım bir baktım ki t çizgisi kopkoyu aa dedim gene mi yumurtladim felan sonra nette dolaştım gebelik olabilirmis felan ustelemedim Korunmasız 12. ayının inanmadim sonra akşam eşim elini göbeğimë koydu sanki bebis var gibi dedim heveslenmeyelim sonra uzuluyoruz. ertesi sabah 4 gün kala gebelik testi yaptım saniyeler içinde çizgi çıktı çok ama çok mutlu olmuştum. sonra her sabah yaptım ve dahada koyulasti.
şükürler olsun ki kesimizi gördük p.tesi bebisi gorucez

kızlar bugün bat günümdü tek çizgi çıktı zaten ümidim yoktu ama insan genede üzülüyor. buarada ben bu ay ovulasyon testi yapmıştım beklenenden geç yumurtlamıştım eğer hamilelik varsa bu durumda çıkmama ihtimali varmı ??

geç yumurtlama ise bekle bakalım şekerim ne zaman test pozitif çıktı pozitif çıktıktan 14 gün sonra idrarda denersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…