Canım kalp atışları 6 yada 7 haftalıkta duyulur. Ben kızımda 6 haftam bitmişti. Duyduk kalp atışlarını sanırım 6+3 tü
Sende haklısın ama düşünmekten alamıyorum kendimi. Allah sabrını verir şükret diye diye teselli ediyorum kendimi.Canım hiç kendini berbat hissetme bak 30 yaşındayım evlilikte 6. yılımızdayız.Ben o kadar üzülmüyorum.Vardır herşey de bi hayır.Tamam bazen insan umutsuzluğa kapılıyor ama ünlülerin hepsi geç yapıyr.BoşveeerNe zaman nasipse o zaman olacak nasılsa üzülmenin anlamı pek olmuyor.sadece kendini yaşlandırıyoruz canım.Ben artık bu ayda özgürüm diyorum mesala,biraz rahatlıyorum,sıkıntım azalıyor
2 gun gecti canimKaç gün geçti adetin canım
saol canım ama benim geldi adetim hemde çok yoğun ,artık başka aya kaldı.Senin hayırlısıyla kucağına bebeğini almayı nasip etsin Allah canım
kızlar bende decok uyku halı goguslerde sıskınlık ve karnımda sıskınlık var
bnm de adetıme bırkac gun var test yaptım ama neg o da gercı normal ama beklemem gerek gecen hafta da kan testı yaptırdım 0.1 cıktı sızce hamıle mıyım cvplarsanız sevınırım
son 1 gün akıntım acaip artmış durumda aynı anda heyecan da tavan yapmış durumda olcakmıyım olmıcakmıyım diye kalbm fazla hızlı atıyo hatta =)
canımsııınnn =) bakalım hayırlısı inşallah güzel haberleri yazabilirim bu ay
bu ay ben de güzel haberler vermek istiyorum :) 3 gün var adete.test yapsam mı?:)
ovulasyon testinde 2 gün önce silik çizgi gördüm ama baya silikti..cesaret edemedim sonra ...offf ne zor beklemek.inşallah :) ben 4 gün kala silikte olsa gördüm bence 2 gün kala denemeye başlayabilirsiniz :)
ovulasyon testinde 2 gün önce silik çizgi gördüm ama baya silikti..cesaret edemedim sonra ...offf ne zor beklemek.
inşallah :) ben 4 gün kala silikte olsa gördüm bence 2 gün kala denemeye başlayabilirsiniz :)
kızlar bugün bat günümdü tek çizgi çıktı zaten ümidim yoktu ama insan genede üzülüyor. buarada ben bu ay ovulasyon testi yapmıştım beklenenden geç yumurtlamıştım eğer hamilelik varsa bu durumda çıkmama ihtimali varmı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?