Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

cnm ağzından bal damlamış inşallah.bnm de 11 gün var.29 u yeni yıla saatler kala ne sürpriz olur bizlere ama ve tabi kocişlere
canım belirtileri sormuşsun, bence bu kadar erken belirti vermez, henüz kana karışmadı çünkü hcg. seninle yakın galiba bu arada bizim batlar falan. benim de 26 sı. 12si ovulasyondu, benim de dün yapılan tahlillerde çıkmadı (konuşmuştuk ya)

inşallah vardır canım gebelik. belki de sende çok erken belirti veriyordur, bilemeyiz tabi

benimde pazar pazartesi gibi olmam lazım. geçen hafta kasıklarıma bıçaklar battı battı çıktı sonra geçti şimdi hafif hafif sancılanma başladı ama benim adetimden önce hep böyle olur sancılanıp 2-3 güne hastalanırım. umarım adet sancısı değildir yaşadığım

ya kzmda hiç bişey yaşamadm hatta ilk ay normal adet ble gördüm.bu ay kendimi çok takmıyorum aslnda gebelk yoksa bi dahiliye şart bana.çünkü göğüsüm çok daralıyor sutyen falan taknca:

ya kzmda hiç bişey yaşamadm hatta ilk ay normal adet ble gördüm.bu ay kendimi çok takmıyorum aslnda gebelk yoksa bi dahiliye şart bana.çünkü göğüsüm çok daralıyor sutyen falan taknca:
Anladım canım, bir görün istersen dahiliyeye dediğin gibi

Bizde dün gece baya hayallere daldik :) sat 18 kasim adete 6 günüm kaldi heycan basiyo :) bi buçuk aylik evliyim haliyle ilk çocuğumuzu istiyoruzz yasimda 22 :) nasipse 23 yasinda anne olmak en buyuk hayalim

Bizde dün gece baya hayallere daldik :) sat 18 kasim adete 6 günüm kaldi heycan basiyo :) bi buçuk aylik evliyim haliyle ilk çocuğumuzu istiyoruzz yasimda 22 :) nasipse 23 yasinda anne olmak en buyuk hayalim
Oyyy maşşallahhhh sana canım
Daha çok teze gelinsin
Minnaksın da

biz 2. planlıyoruz, 28 yaşımdayım, oğlumu 24 yaşımda doğurmuştum

ne güzel, gencecikken boyun kadar çocukların olacak inşallah
inşallah canım lzm 4 yaş da erken anne olmak iyi eğer evliliğin sağlıklı ise

Ne güzel durumdasınız. Benim yaşım 29. 1 yıllık evliyim 4 aydır deniyorum. Bu ay olur diye umutlanmıştım çünkü 3 gün geciktim. Ayın 15inde gece adet gördüm. Kendimi berbat hissediyorum. Sürekli ağlamak istiyorum. çok çaresiz hissediyorum kendimi.

inan bana gebelik beklediğin anda değil beklemediğin anda oluyor.bnm gbi düşünen Bi çok kişi vardır eminim.gebeliği kafandan çıkardığın zaman Bi bakmışsın bebiş konmuş rahmine.

Canım sende gençsin ki.
Üzülme kısmet olcak elbet bir gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…