• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

valla bende 29 yaşındayım kızlar 2 senelik evliyim. ilk hamileliğim maalesef kötü sonuçlandı. 2 aydır tekrar başladık çalışmalara. rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

inan bana gebelik beklediğin anda değil beklemediğin anda oluyor.bnm gbi düşünen Bi çok kişi vardır eminim.gebeliği kafandan çıkardığın zaman Bi bakmışsın bebiş konmuş rahmine.

Canım sende gençsin ki.
Üzülme kısmet olcak elbet bir gün :anneadayı:

İnşallah hanımlar. Çok sıkılıyor canım. Düzelsin bu durum diye dua ediyorum.

batıma 2 gün kaldı normalde ama bu ay ovulasyon testi yaptım beklenenden geç yumurtladım yani o yüzden adetimde gecikebilir inşallah hiç gelmez. ben de 28 yaşındayım 2 bucuk yıllık evliyiz 2 demedeyiz ama hiç umudum yok nedense

İnşallah hanımlar. Çok sıkılıyor canım. Düzelsin bu durum diye dua ediyorum.
bende aynı durumdayım gece adet olduğumu gördüm rüyamda ve resmen mutsuz uyandım . bütün gün moralim bozuk depresif kötüydüm hala öyleyim sanki hiç olmuycakmış gibime geliyor. rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah en yakın zamanda.

Merhaba kızlar benımde 5 yaşında bır kızım var.Rabbim verırse ıkıncıyı dusunuyoruz.28 yaşındayım ayın 25 i adet gunu inşallah gelmiştir meleğim.Allah hepimizin hakkında hayırlısı versin.

merhaba arkadaşlar benimde adetime 2 gün kaldı ama yavaştan belirtiler gelmeye başladı bu kez çok hazırlamıştım kendimi büyük hayal kırıklığı yaşıyorum çok mutsuzum

bat a 2 ya da 3 gün var ama gelmese bu ay ne güzel olur 27 yaşındayım 3 ay oldu deniyoruz ne güzel bi yılbaşı hediyesi olur gelse bebiş!!! ama hastalancakmışım gibi hissediyorum akıntım başladı yeniden sanmıyorum ki yumurtlama olsun çünkü bu ay 3 kez 2şer günlük akıntılarım oldu heralde 3 kez de yumurtlamaz insan =) of puf bekliyoruummmm işteeee

bat a 2 ya da 3 gün var ama gelmese bu ay ne güzel olur 27 yaşındayım 3 ay oldu deniyoruz ne güzel bi yılbaşı hediyesi olur gelse bebiş!!! ama hastalancakmışım gibi hissediyorum akıntım başladı yeniden sanmıyorum ki yumurtlama olsun çünkü bu ay 3 kez 2şer günlük akıntılarım oldu heralde 3 kez de yumurtlamaz insan =) of puf bekliyoruummmm işteeee
İlk hamileliğimde aynı adet belirtilerini yaşadım ha oldum ha olacağım diye adet gecikmesinin 3.günü test yaptım pozitifti.Akıntı bence olur çok normal umudunu yitirme Allah gönlüne göre versin...

aslında hamilelik düşüncesini bi atabilsek aklımızdan herşey daha kolay olacak. hep stresten düşünmekten hamile kalamıyoruz. ne yaptıysam beceremiyorum düşünmemeyi. kızlaaarr sizin düşünmemek için bi formülünüz var mı???:KK17::KK17:

gittim canım sağlık ocağına ama yapmadılar özel bir yerde yaptırıcam sanırım daha cok küçük ben hala emin olamıyorum inşallah vardır :KK23:

Back
X